פורסם 2003 ביוני 2122 שנים לפעמים שאני שלח בפורם הזה הודעה האקספלורר נתק ועושה "סיים משימה"...ואגב ההודעות נשלחות בכל זאת...אפשר לעשות משהו נגד זה?בתודה רועינ.במעניין מה יקרה שאני ישלח עכשיו את הנושא החדש הזה...(- עכשיו אני בעריכה...אאאז זה נסגר.... ועכשיו זה בטח יסגר שוב חחחחח באסה -)
פורסם 2003 ביוני 2122 שנים דיברו על זה בפורום 'על האתר והפורום' כבר הרבה.תיכנס לשם ותראה.הת'רד הגדול על הבעייה:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=8;action=display;threadid=25847
פורסם 2003 ביוני 2122 שנים מחבר נו באמת!!!! מה עזר לי הלינק ששלחת לי!?סתם קראתי 12 עמודים! פשוט היית אומר לי שאין פיתרון וההנהלה של האתר דפוקה!
פורסם 2003 ביוני 2122 שנים דבר ראשון תזהר בצורת הביטוי שלך.דבר שני בנתיים אין פיתרון ,אלה להחליף סוג דפדפן. כנראה אתה לא יודע לקרוא
פורסם 2003 ביוני 2122 שנים מחבר דבר ראשון תזהר בצורת הביטוי שלך.דבר שני בנתיים אין פיתרון ,אלה להחליף סוג דפדפן. כנראה אתה לא יודע לקרוא אווו!!! את זה הבנתי אבל חשבתי לעצמי שאחרי יותר מחצי שנה של אותה תקלה מחורבנת פוגעת בכמעט כל משתמשי ה IE6 + XP יסדרו את זה!אז למה אני צריך להחליף אקספורר לא רגע רגע רגע....למה כולם צריכים להחליף אקספלורר שאתם פשוט יכולים להוריד את הסקריפט הזה...אגב אני ממליץ לכולם לקרוא את הלינק שנתנו לי למעלה וללמוד קצת על ההנהלה של הפורום הזה...
פורסם 2003 ביוני 2122 שנים אתה לא משלם והבעלים של האתר בקושי מרוויחים מזה משהו, האדמין של האתר משרת בצבא ואין לו זמן לסדר כל דבר.אני מציע שתרגע קצת ותנסה פורומים אחרים, גם הם קורסים מדי פעם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.