עבור לתוכן

בעיה מציקה ב microsoft outlook

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

יש לי לאחרונה בעיה בהקלדה בהודעת דואר חדש באאוטלוק:

ברשותי 2 מחשבים, האחד מחובר לראוטר אלחוטי בעזרת כבל והשני, לפטופ, מחובר אלחוטית.

במחשב הנייח הכל עובד תקין.

בלפטופ, לעומת זאת, כשאני עובד תחת terminal server , ומחובר לשרת הדואר בעבודה, כשאני מקליד מילים בדואר חדש, ישנה תופעה שהמחשב "מפגר" אחרי בכמה אותיות (לפעמים אפילו במשפט שלם) כאילו שהבאפר התמלא ( מה שכמובן לא אפשרי).

ביצעתי בדיקות מהירות וכמו כן אין ברשותי פיירוול או כל תוכנה אחרת שחוסמת\מסננת פורטים (גם בראוטר לא).

התופעה אינה קבועה; לעיתים היא נעלמת לגמרי ולעיתים נשארת זמן מה.

אם מישהו נתקל בתופעה או יודע משהו בכלל על כך, שיגיב בבקשה.

תודה רבה.

פורסם

עבודה ב terminal server דרך vpn של ארגון זה לא משהו שאמור להיות חלק.

ניסית לדבר עם הIT שלכם כדאי לראות אם יש עומס על השרת?

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובה המהירה.

שני דברים לגבי מה שאמרת:

1. הגישה אינה דרך vpn אלא בחיבור ישיר דרך remote desktop connection וגישה ישירות למחשב ולאאוטלוק על המחשב בעבודה.

2. אין שום עומסים על השרת בשעות שבהן התופעה נצפתה.

פורסם

לדעתי הגיוני לגמרי , תברר אם אתה יכול לעבוד ב VPN ולפתוח לוקאלית את ה OUTLOOK שלך, תדאג להגדיר פרופיל נוסף שתוכל לעבוד איתו רק בVPN

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה, סלבין.

לדעתי הגיוני לגמרי , תברר אם אתה יכול לעבוד ב VPN ולפתוח לוקאלית את ה OUTLOOK שלך, תדאג להגדיר פרופיל נוסף שתוכל לעבוד איתו רק בVPN

זה לא כיוון הפתרון שחשבתי עליו, כי הענין הזה הוא לטובת המנכ"ל לצורך גישה מהבית ולהתחיל עם vpn סתם יסבך את החיים ואנחנו לא מעונינים בכך.

מה שאולי יכול להיות , ובזה אני לא בטוח, זה שבחיבור עם כבל למחשב הנייח הכל בסדר והתופעה מופיעה רק בחיבור אלחוטי ללפטופ, מה שהוביל אותי לחשוב שאולי מדובר בבעית תקשורת כלשהי (מרחק רב מהראוטר) אבל זה לא נראה לי כי בוצעה בדיקת מהירות בלפטופ והכל היה תקין.

פורסם

VPN, קודם כל, דרוש לעבודה בצורה מאובטחת כי מדובר ברשת הארגונית שלך.

אם הבעייה רק קיימת בחיבור אלחוטי ונעלמת בחיבור קווי אז תבדקו עם תוכנה כמו netstumbler אם יש איבודי אות ואיפה יש לו נקודות מתות בבית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים