פורסם 2008 באוקטובר 2717 שנים שלום לכולם .אז ככה יש לי את המערכת X-540 .ובזמן שגלשתי באינטרנט שמעתי פיצוץ מהרמקול הימיני הקדמי וגם מהאחורי .ועכשיו כשהרמקולים דלוקים אני שומע משני הרמקולים פיצוצים קטנים (כמו חשמל סטטי ) .עכשיו שמתי לב שזאת לא הבעיה ברמקולים אלה בחיבור שלהם . כל הרמקולים עובדים מצויין אבל כשאני מחבר את הרמקולים לחיבור הימיני (גם האחורי וגם הקדמי ) שומעים את הרעש . מה אני יכול לעשות בשביל לסדר את זה ? תודה מראש
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים כל הרמקולים עובדים מצויין אבל כשאני מחבר את הרמקולים לחיבור הימיני (גם האחורי וגם הקדמי ) שומעים את הרעש . הכוונה לקונקטורים של הכרטיס קול / לוח אם ?
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים הבדיקה היא פשוטה:1. חבר רמקול בודד ליציאה המרעישה ולאחר מכן ליציאה אחרת.2. חבר שני רמקולים שונים ליציאה המרעישה (הימנית).במידה וכל רמקול בודד שמחובר ליציאה הימנית מרעיש ואותו רמקול לא מרעיש ביציאה אחרת אז הבעיה בכרטיס קול במחשב (הכרטיס עליו יושבים החיבורים לרמקולים).במידה ורמקול ספציפי מרעיש בכל יציאה אליו אתה מחבר אותו אז הבעיה היא ברמקול.מימוש אחריות בהתאם לתוצאה שקיבלתה.בהצלחה
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים מחבר תודה לכם על התגובות .אז ככה הרעש עבר אבל מידי פעם הוא שוב מתחיל .ורק כשאני מנתק את הרמקולים מהחשמל ומחזיר אז הרעש עובר.jungle-man עשיתי את הבדיקה הזאת .יש לי פשוט בעיות בניסוח ובגלל זה די קשה להבין את מה שאני רושם , אבל רשמתי את זה בתגובה הראשונה שלי .יש לי בסאב 5 יציאות לרמקולים . 2קידמיים , 2 אחוריים וסנטר .ועכשיו כל הרמקולים עובדים בסדר גמור .הרמקולים מרעישים (כל הרמקולים ) רק בשתי יציאות , היציאה הימנית הקדמית והאחורית . ושאר היציאות עובדות בסדר .עכשיו יכול להיות שיש לי איזה בעיה בחשמל ? כי זה התחיל אתמול בזמן שהיה גשם (וכמובן גם רעמים וברקים ) .ראיתי שיש שקע מיוחד נגד ברקים , אתם חושבים שהוא יכול לעזור ?ד"א אין לי אחריות על הרמקולים קניתי אותם ממזמן .
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים מחבר מצטער על ההקפצה .אבל הרעשים שוב חזרו . מה אני יכול לעשות בשביל לפתור את זה ?
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים אני מכיר את הבעיה.אבל אני צריך לדעת כמה דברים על החדר שהציוד ממוקם בו.יש לך ממיר\טלויזיה\וידאו.באותו חדר ויש איזה קשר בין כולם??.מניסיון שלי אני אכלתי את זה שנים עד שעליתי על זה.זה לא המחשב וזה לא הרמקולים זה משהובחדר שעושה לך רעשים בחשמל והרמקולים מתרגמים את זה לרעשי רקע תענה לי על השאלה וניראה מה אפשר לעשות.
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים מחבר יש לי ממיר שמחובר למחשב דרך כרטיס טלויזיה .אבל הממיר עצמו נשבר אז הוא לא פועל .אבל כל המחשב מחובר לשקע אחד בקיר דרך מפצלים .אני לא יודע אם זה יעזור אבל אלה הדברים שמחוברים אצלי .מחשב.מסך.רמקולים .מודם (2 שקעים).וזהו . אבל ככה זה תמיד היה מחובר והרעשים התחילו לפני כמה ימים .ועוד משהו , לא תמיד יש רעשים ברמקולים .למשל עכשיו אין לי רעשים .הם תמיד מופיעים ונעלמים אחרי כמה זמן . ושוב יש רעשים רק בשני רמקולים .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.