פורסם 2008 באוקטובר 2717 שנים מעבד E7200 מומהר ל3824 MHZטמפרטורות :במנוחה הכי נמוח שהגיע זה 30 מעלות ובמאמץ 53לפי התוכנה Real Temp 2.60אבל בOCCT הוא מראה לי 10 מעלות יותר ..אני עם קירור AC FREEZER 7 RPOהסירקולציה אצלי כזאת :מאוורר 120 מכניס מיקדימה למטהשרוול של 5 מאווררי 80 מכניס מיכיוון CDROMיםמאוורר 120 מוציאומאוורר 80 מכניס מעמצא הדלת ..הסירקולציה טובה ? או לשנות ?
פורסם 2008 באוקטובר 2717 שנים טמפ' מצויינות..מה שכן העניין עם ה"שרוול"..המאווררים שהתקנת הם אותם מאוררים מבחנית הספק ? שכן אם לא זה סתם פוגע ביעילות של כולם..
פורסם 2008 באוקטובר 2717 שנים מחבר לא ממש הבנתי ..אם לזה היתכוונתה אז כן הם מחוברים כולם לספק ..בכל מיקרה עכשיו שידרגתי את הביוס, ופטרתי בעיה שהיתה לי פעםהבעיה היתה שהמתח שקבעתי בביוס לא השפיעה על המתח הנכון שהיה ..עכשיו סוף סוף המתח עלה ואני יכול להמשיך בOC (כי ניתקעתי מיכוון שהיה מתח נמוך מאד)עכשיו עלו הטמפ' ..מנוחה - 39 בערךמאמץ - 60 בערךאתה אומר שכדי לי לחבר את המאווררים לספק חיצוני ?
פורסם 2008 באוקטובר 2717 שנים התכוונתי מבחינת דחיפת אוויר/RPM לא מתח מהספק..שכן אם המאווררים מסתובבים לא באותו RPM ודחיפת האוויר שלהם שונה..זה סתם לא יעיל..
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים מחבר אה אוקי.. בכל זאת אני עדיין מרוצה מהעבודה שהם עושים .. הינה תמונה :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.