פורסם 2008 באוקטובר 2717 שנים כמו בכותרת,אני מחפש מחשב נייד עד 4000 שח, עם מסך עד 14 אינץ', וכמה שיותר אחריות. וגם שיהיה קל - פחות מ2.5 קילו.השימושים הם תכנות בסביבות כבדות יחסית: eclipse, vs08 ואינטרנט. השימוש הזה יהיה לעתים בו זמנית אז המחשב צריך לדעת לעבוד בעומסים האלו.תודה רבה.
פורסם 2008 באוקטובר 2717 שנים אם אפשר למתוח קצת את התקציב, ה-Vostro 1310 יהיה מחשב מעולה:http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1310.htmמחשב 13.3" בנוי היטב ועם אחריות ל-3 שנים. קל יותר ממחשבי 14".ה-Gigabyte W468N עם אחריות לשנתיים היא גם אופציה נחמדה:http://www.pc365.co.il/cat.aspx?cat_id=575ה-LG R405 גם אפשרות. להבדיל מהקודמים, המחיר כולל מערכת הפעלה:http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=680362
פורסם 2008 באוקטובר 2717 שנים מחבר דבר ראשון, תודה רבה על התגובה המהירה.שנית, את הווסטרו אני מכיר ומאוד מעריך, כרגע אני מתייחס לתקציב כקשיח, אם אוכל להוסיף כמעט בטוח אקח אותו.התבוננתי עתה על הGB אבל ראיתי שהוא עם הכ. מסך: NVIDIA GeForce 8400M GS שמעתי שהוא עשה בעיות והיו החזרות של מחשבים.האם ידוע משהו על היבואן שלו? האם הוא אמין?
פורסם 2008 באוקטובר 2717 שנים במקרה של כרטיס פגום, לא יעשו לך בעיות של החלפה, כי זו בעיה מוכרת, וגם בוודאות לא באשמתך.גם אני לא כ"כ ששתי להמליץ לך על ה-Gigabyte מהסיבה של הכרטיס. גם בגלל עניין האמינות הלא ברור, גם משום שמבחינתך כרטיס מסך חיצוני יהיה סתם בזבוז של חיי סוללה.השאלה היה האם אתה חייב מערכת הפעלה בתקציב. אם כן, ה-Vostro כנראה יירד מהפרק - עם מערכת הפעלה הוא יעלה כבר כמעט 5. אם לא חשוב לך עניין מערכת ההפעלה - חבל לא למתוח קצת את התקציב (סה"כ מדובר על תוספת של כ-10%). מחשב נייד זה משהו שקונים לאורך זמן, והבדלים באיכות ובהתאמה האישית יורגשו הרבה אחרי שההפרש הכספי ייעלם.
פורסם 2008 באוקטובר 2717 שנים מחבר הייתי מעדיף אפילו שהמחשב יבוא ללא מערכת הפעלה.מה עם אסוס, אין להם משהו?הם חברה שנחשבת טובה בניידים?
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים לניידי אסוס בדר"כ יש חיי בטריה גרועים מאוד(חפש בפורומים של אסוס ובגוגל).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.