עבור לתוכן

האם הטמפרטורה במנוחה של ה-4850 שלי תקינה ? + תמונה

Featured Replies

פורסם

כי שמעתי מאנשים שאצלהם הטמפרטורות עומדות הרבה יותר נמוך בזמן מנוחה.

תודה.

נ.ב

המפרט שלי בצד.

[attachment deleted by admin]

פורסם

תקין לגמרי.

פורסם
  • מחבר

תקין לגמרי.

תודה ואם נגיד אני קונה קירור בכמה טמפ' זה מוריד בערך ?

פורסם

לא יודע.

אבל זה לא צריך לעניין אותך אם אתה לא עושה לכרטיס OC.

פורסם
  • מחבר

לא יודע.

אבל זה לא צריך לעניין אותך אם אתה לא עושה לכרטיס OC.

אני אגיד לך למה אני שואל כי באמצע משחק של FC2 שאני משחק על אולטרה-היי ב-AAX2 אחרי 2 דקות ה-FPS צונח לי מ-40 בערך ל-13 חשבתי אולי זה

בעיית התחממות לא ?

פורסם

זה כנראה הזיכרון שלך מתמלא ונגמר מהר מדי... תנטר את צריכת הזיכרון כאשר המשחק מופעל, כמובן רצוי שתבדוק גם במשחקים אחרים, יכול להיות ש"הגרסה" שיש לך גורמת לך לבעיות.

פורסם

תקשיב..

לפי דעתי תפעיל תמאוור שיפעל תמיד על 40

אצלי על 40 מאוורר זה 54 מעלות..משמעותי מאוד

פורסם
  • מחבר

זה כנראה הזיכרון שלך מתמלא ונגמר מהר מדי... תנטר את צריכת הזיכרון כאשר המשחק מופעל, כמובן רצוי שתבדוק גם במשחקים אחרים, יכול להיות ש"הגרסה" שיש לך גורמת לך לבעיות.

במשחקים אחרים זה לא קרה לי והמחשב שלי נקי מספיי וויורוסים

פורסם

תקשיב..

לפי דעתי תפעיל תמאוור שיפעל תמיד על 40

אצלי על 40 מאוורר זה 54 מעלות..משמעותי מאוד

בבקשה לא להציע עצות טיפשיות שיכולות לגרום לו לנזק. אם אתה לא יודע על מה אתה מדבר - על תבלבל אחרים בפורום !

מהירות המאוורר של הכרטיס משתנה לפי הטמפ' שלו והדרייבר שואף תמיד להשאיר את הכרטיס ב 80 מעלות. תחת מאמץ כאשר הכרטיס מחתמם, מהירות המאוורר משתנה על ידי הדרייבר אוטומטית ועולה. מהירות המאוורר מגיעה בקלות גם לאזור ה 50% ומה שייקרה אם תקבע לו קבוע על 40% זה בדיוק ההפך מהכוונה שלך. אתה תגביל את מהירות המאוורר ולא תעלה אותה.

אז בבקשה לא להציע שטויות. תלמדו מה אתם עושים לפני שאתם מציעים לאחרים..

לפותח הדיון, רק כדי שנהיה שקטים לגבי הטמפ' שלך - תפעיל GPU-Z ותבחר שם באפשרות כמו שמסומנת בתמונה שצרפתי. תשאיר אותו פתוח וכנס לשחק במשחק.

ברגע שהבעיה תקרה לך תצא מהמשחק וגש ל GPU-Z ותראה את גרף הטמפ' שלך. כאשר תעבור עליו עם סמן העכבר הוא ייתן לך את ערך הטמפ' בכל זמן נתון שהיה, ככה תוכל לראות אם הגעת לטמפ' מסוכנת.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

בבקשה לא להציע עצות טיפשיות שיכולות לגרום לו לנזק. אם אתה לא יודע על מה אתה מדבר - על תבלבל אחרים בפורום !

מהירות המאוורר של הכרטיס משתנה לפי הטמפ' שלו והדרייבר שואף תמיד להשאיר את הכרטיס ב 80 מעלות. תחת מאמץ כאשר הכרטיס מחתמם, מהירות המאוורר משתנה על ידי הדרייבר אוטומטית ועולה. מהירות המאוורר מגיעה בקלות גם לאזור ה 50% ומה שייקרה אם תקבע לו קבוע על 40% זה בדיוק ההפך מהכוונה שלך. אתה תגביל את מהירות המאוורר ולא תעלה אותה.

אז בבקשה לא להציע שטויות. תלמדו מה אתם עושים לפני שאתם מציעים לאחרים..

לפותח הדיון, רק כדי שנהיה שקטים לגבי הטמפ' שלך - תפעיל GPU-Z ותבחר שם באפשרות כמו שמסומנת בתמונה שצרפתי. תשאיר אותו פתוח וכנס לשחק במשחק.

ברגע שהבעיה תקרה לך תצא מהמשחק וגש ל GPU-Z ותראה את גרף הטמפ' שלך. כאשר תעבור עליו עם סמן העכבר הוא ייתן לך את ערך הטמפ' בכל זמן נתון שהיה, ככה תוכל לראות אם הגעת לטמפ' מסוכנת.

אוקיי תודה לך ולשאר האנשים שהגיבו, אחלה תגובות :)

אני אנסה עם התוכנה ואחזור עם תשובה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי חזרתי אבל כרגיל, חוק מרפי ::)

אני פותח את המשחק ופתאום הכל זז חלק, אז מצד אחד אני מאד שמח מצד שני לא מבין למה זה עשה לי את הבעיה קודם לכן.

בכ"מ אם הבעיה תקרה אני ישר יעלה לפה את הלוג.

נ.ב

מישהו יכול להמליץ לי על קירור לכרטיס מסך שלי, חבר קנה

Arctic Cooling Accelero Twin Turbo

והוא אמר לי שהוא יהיה לי סבבה לכרטיס שלי. כי אולי אני מתכנן OC בעתיד.

פורסם
  • מחבר

אוקיי חזרתי אבל כרגיל, חוק מרפי ::)

אני פותח את המשחק ופתאום הכל זז חלק, אז מצד אחד אני מאד שמח מצד שני לא מבין למה זה עשה לי את הבעיה קודם לכן.

בכ"מ אם הבעיה תקרה אני ישר יעלה לפה את הלוג.

נ.ב

מישהו יכול להמליץ לי על קירור לכרטיס מסך שלי, חבר קנה

Arctic Cooling Accelero Twin Turbo

והוא אמר לי שהוא יהיה לי סבבה לכרטיס שלי. כי אולי אני מתכנן OC בעתיד.

UP

פורסם

דווקא אני על 4850 של CLUB3D, במנוחה 30-35. (בלי קירור אחר).

הייתי הולך על Accelero S1 Rev. 2 עם מאווררים.

פורסם

דווקא אני על 4850 של CLUB3D, במנוחה 30-35. (בלי קירור אחר).

הייתי הולך על Accelero S1 Rev. 2 עם מאווררים.

ממש לא נשמע לי הגיוני. לכל העולם הכרטיס עובד על אזור ה 80 מעלות במנוחה ולך איכשהו הוא על 30-35..

אפשר צילום מסך מ GPU-Z ?

פורסם

אני יודע, זה לא נשמע לי הגיוני גם, זה מחשב חדש (לפני שבוע בערך), ציפיתי למעלות אחרות, ואז ראיתי את זה, ואני עדיין בטוח שזה לא יכול להיות...

יש מצב שזה לא מראה לי נכון?

vzfrea.jpg

(למה גם המאוורר רושם 1RPM?)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים