עבור לתוכן

לא מצליח להוריד את ההיטסינק מהצ'יפסט

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תנועות סיבוביות זה טוב? לפי מה שאני יודע זה הכי הרסני.

אני צריך להוריד את הסינק כי אני רוצה להתקין אחת גדולה יותר כדי שאני לא יצטרך להשתמש במאוורר (הוא נדפק)

• תגובות 32
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

(בהדרגתיות)

בגלל זה אמרתי "בהדרגתיות"...

וזה בזמן שאתה מחמם את הגוף קירור..

פורסם
  • מחבר

המממ....

האם הפעלת המחשב לזמן מסויים זה חימום מספיק? אני מניח שלא...

פורסם

המממ....

האם הפעלת המחשב לזמן מסויים זה חימום מספיק? אני מניח שלא...

אמממ.... לא נראה לי שהוא יחמם את הצ'יפסט מספיק..

פורסם
  • מחבר

סיכון די גדול לקחת כאן, אני כבר לא בטוח אם מאוורר קטן (אם אני אמצא אחד, לא מוכרים אותם בשום מקום!) זה כבר לא חלופה יותר גרועה...

::)

פורסם

חברים - אתם רישמית לא שפויים.

אם כבר, פעולה שהוא צריך לעשות כאן היא קירור ולא חימום..

שנית, הכל צריך להיעשות עם המון רגש.. ותחושה ביד - ולא שום מברג ושיט אחר..

פורסם
  • מחבר

אל תתחיל אפילו עם כל סיפורי ההקפאה... אמרתי זאת בהתחלה.

פורסם

אם תצליח להכניס לשם סכין יפנית אז תוכל לנסות לחתוך את הדבק ואז מה שנשאר דבוק כבר תוציא עם אלכוהול או תשייף...

פורסם

אם כבר, פעולה שהוא צריך לעשות כאן היא קירור ולא חימום..

אולי לא הבנת כמו שצריך מה שנאמר.. תקרא שוב, לא הייתה כוונה שהוא ישרוף את הצ'יפסט..

פורסם
  • מחבר

אם תצליח להכניס לשם סכין יפנית אז תוכל לנסות לחתוך את הדבק ואז מה שנשאר דבוק כבר תוציא עם אלכוהול או תשייף...

הממ... אני חושב שזה רעיון טוב, כמו המברג.

פורסם

אבל בשיטה של המברג אתה מסתכן בפגיעה בצ'יפ, עם סכין אתה חותך רק ת'דבק...

פורסם

הממ... אני חושב שזה רעיון טוב, כמו המברג.

זה רעיון גרוע,

אתם לא מבינים?!

זה לא כרטיס מסך. .שנוח להזיז אותו העבודה עליו יחסית נוחה..

זה לוח-אם התקנן גדול וכבד .. שלרוב נמצא בתוך מארז דחוס.. וה'ציםסט הוא הוא לב-ליבו של הלוח.. אתם רוצים לדחוף אליו מברג? סכין יפנית?!

אך ורק עבודה ידנית!

פורסם

אולי לא הבנת כמו שצריך מה שנאמר.. תקרא שוב, לא הייתה כוונה שהוא ישרוף את הצ'יפסט..

לא חשבתי כך, (כי אם כן מצבכם בכלל חמור משחשבתי)

בכל אופן.. חימום של הרכיב או הצלעות קירור לא יחליש את הדבק! הוא לא יעשה דבר או יחזק אותו תלוי בשום החומר..

רק קירור יחליש אותו, למי שמפחד לדחוף את הלוח למקפיא.. אני ממליץ על ספריי של אוויר דחוף לניקוי.. המחשב, לתת זרם הגון של האוויר הקר יקפיא את הצלעות קירור עד שד עצמותיהן.

ושוב, הכל ברגש ועדינות חברים.. זהירות, זה לא מוסך ואתם לא מפרקים רדיאטור מפיאסטה..

נ.ב, כל דבק תרמי הוא סוג של אפוקסי.. ושום אלכוהול לא ימיס אותו.. (למי שזרק את השטות הזאת מקודם..)

פורסם
  • מחבר

נמק ופרט בבקשה!

כמה זמן קירור? מקפיא\מקרר? כמה זמן אוויר דחוס? מרחק?

חוצמזה אני פשוט יכול להוציא ולפרק את הלוח ואז הוא יהיה יותר נוח לעבודה...

פורסם

נתחיל מכך שתפרק את הלוח,

אני אישית בוחל בשיטת המקפיא.. אלב אם תרצה שים את הלוח בשקית אטומה לחלוטין.. ושים במקפיא לכמה שעות..

בכל אופן עם הספריי.. בזהירות.. בסביבה קרה (מזגן).. בכדי שלא יווצרו אדים, תשפריץ לכיוון הצלעות קירור.. יחסית מקרוב- 10-5 ס"מ..

ותנסה להוריד בזהירות.

נ.ב, תחשבו תפקיד הדבק הוא להעביר חום לצלעות קירור בכדי לקרר, נראה לכם שהוא יחלש תחת חום?! הוא תוכנן לעמוד בחום במיוחד..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים