פורסם 2003 ביוני 2022 שנים צריך עזרה לגבי היטסינק עקשן ביותר על צ'יפסט בGA-7DXR.אני ממש לא רוצה להשתמש בהקפאה כאפשרות אחרונה...
פורסם 2003 ביוני 2122 שנים או שיש לך את החומר החזק מכולם שלא ניתן להסרה (לפחות זה מה שאני יודע) אפוקסי טרמי :evilking: זה מין שילוב של משחה טרמית עם אפוקסי, חזק מאוד
פורסם 2003 ביוני 2122 שנים אני לא יכול להגיד לך שזה דבר חכם לעשות אבל אני פשןט לקחתי מברג , הכנסתי בין הסינק לליבה וסובבתי .וזה יצא כמו גדול , והכל עובד.
פורסם 2003 ביוני 2122 שנים אני לא יכול להגיד לך שזה דבר חכם לעשות אבל אני פשןט לקחתי מברג , הכנסתי בין הסינק לליבה וסובבתי .וזה יצא כמו גדול , והכל עובד.
פורסם 2003 ביוני 2122 שנים כשאתה מנסה לסובב אותו הוא מראה שימני תנועה או שהוא ממש דבוק ?אם זה פד טרמי דביק זה אמור לזוז קצת, אז פשוט תמשיך לסובב.לא כדאי לתלוש כלפי מעלה כי זה יכול להוציא את כל הצ'יפסט יחד איתו.
פורסם 2003 ביוני 2122 שנים לא כדאי לתלוש כלפי מעלה כי זה יכול להוציא את כל הצ'יפסט יחד איתו.חחח איך אפשר לדמיין את זה אפילו..בכל זאת גם לחבר שלי הייתה אותה בעייה מה לא עשינו הגוף קירור לא רצה לרדת זה פתאום צץ בי רעיון משוגע והוא לקחת מלחם ולחמם את הגוף קירור כדיי שהוא יהפוך את הדבק טרמי/פד טרמי ליותר עיסתי וזה עבד!
פורסם 2003 ביוני 2122 שנים מחבר זה לא זז אפילו מילימטר!אני מניח שזה האפוקסי.מה כדי? להשתמש במברג כמו ש ARIK אמר או לחמם את הגוף כמו שamiram אמר?
פורסם 2003 ביוני 2122 שנים זה לא זז אפילו מילימטר!אני מניח שזה האפוקסי.מה כדי? להשתמש במברג כמו ש ARIK אמר או לחמם את הגוף כמו שamiram אמר?זה אני אמרתי (SubX)..תנסה לחמם אותו ובזמן שאתה מחמם תנסה לסובב אותו (בהדרגתיות)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.