פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים שלום רב אני עומד לקנות היום כנראה את הכרטיס HD4670. רציתי לדעת איזו חברה כדאי לי לקחת? (ASUS, GIGABYTE, SAPPHIRE וכו'...) מה ההבדלים ביניהם? תודה רבה!
פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים מחבר למעשה אני ראיתי שב-ASUS יש חיבור HDMI טבעי ובספייר אין...זה משמעותי?
פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים Sapphire - קירור סטוק, 2 יציאות DVI ויציאת Tvout.MSI - קירור Duel-slot משופר, 2 יציאות DVI.Asus - קירור משופר, יציאת DVI יציאת HDMI ויציאת VGA.Gigabyte - קירור משופר, יציאת DVI יציאת HDMI?(לא כך כך ברור) ויציאת VGA.כל כרטיסי המסך של ATI מגרסת ה4XXX תומכים בHDMI גם דרך הDVI. כלומר, אם יש לך מתאם מיוחד אתה יכול להוציא HDMI דרך יציאת הDVI.אני יודע בMSI אין את המתאם הזה, לגבי השאר אני לא יודע.
פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים כל כרטיסי המסך של ATI מגרסת ה4XXX תומכים בHDMI גם דרך הDVI. כלומר, אם יש לך מתאם מיוחד אתה יכול להוציא HDMI דרך יציאת הDVI.אני יודע בMSI אין את המתאם הזה, לגבי השאר אני לא יודע.עם ה Sapphire מגיע מתאם DVI TO HDMI
פורסם 2008 באוקטובר 2717 שנים מחבר תודה רבה על התגובה המפורטת למישהו יש ניסיון אוברקלוק עם הדגם מאחד החברות??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.