עבור לתוכן

למה לי לשדרג היום כ.מ\מחשב ?

Featured Replies

פורסם

חשבתי על זה קצת והגעתי למסקנה שעכשיו אנחנו בתקופה ממש מוזרה, אין למה לשדרג תמחשב !

כי תחשבו על זה, קרייסיס יצא לפני מעל שנה ולא ניראה אף משחק באופק שייראה יותר טוב ממנו, אז למה ?

לי למשל יש 1950XT וזה כמעט מספק אותי, לפי דעתי, מי שקנה 8800GT עשה הכי בשכל ! תחשבו, מי שקנה את ה 8800GT

בתקופה שהוא יצא (שזה היה לפני קצת יותר מחצי שנה אם אני זוכר טוב), לא צריך לשדרג לפחות שנתיים ! אין אף משחק שיותר כבד מקרייסיס !

וגם לפי דעתי לא יהיה כי רוב המשחקים היום מנסים ליהיות לכל הפלטפורמות ו 8800GT יכול להריץ משחק של הקונסולות בלי בעיה...

אני חושב שזה יישאר ככה עד קונסולות הדור הבא, רק אז תיהיה שוב פעם עליית מדרגה בטכנולוגיה...

אתם זוכרים כמה הוא עלה שהוא יצא ? ניראה לי זה היה איזה 1200..

אני חושב שהוא הופך ליהיות הכרטיס המשתלם ביותר בכל הזמנים ! (במקום 6600GT)

אז מה אתם אומרים ?

כל מה שנאמר פה מתייחס לבעלי 19", למרות שאני מאמין שהוא גם יכול לספק 22"..

פורסם

לא כולם חושבים כמוך...

יש אנשים עם עייניים גדולות שכלום לא מספק אותם... רוצים מQX לעבור לנהלם

סתם...

פורסם

אני חושב כמוך, לקנות בתקציב שיש לך עכשיו ולחכות 3 שנים, אחרי זה לראות אם אתה צריך בכלל שדרוג.

פורסם
  • מחבר

לא כולם חושבים כמוך...

יש אנשים עם עייניים גדולות שכלום לא מספק אותם... רוצים מQX לעבור לנהלם

סתם...

רציתי לכתוב גם על המעבדים אבל שכחתי, אולי אני אוסיף אחרי זה...

לגבי המעבדים, פה לפי דעתי ה E6600 הוא הקנייה הכי חכמה (ביחס לזמן שהוא יצא), מי שקנה אותו לפני יותר משנתיים,

לא ייצטרך להחליף מעבד לפחות 3 שנים, גם פה, מפאת השכיחות למשחקי המולטי פלטפורם - אף חברה לא תוציא משחק עם דרישות מעבר

לכזה מעבד, וכרגע לא מתסמן אף משחק בלעדי למחשב עם דרישות מעבד מיוחדות.

נזכרתי בעוד משהו שרציתי לכתוב :

היום אפשר ב 2500 שקל להביא מחשב מעולה למשחקים ! אני לא זוכר אף תקופה שזה היה ככה !

לא רק זה, אם לא יצוץ משחק מיוחד ומטורף, המחשב הזה גם כנראה יחזיק הכי הרבה זמן !

עכשיו שאני מנסה לחשוב על משחקים כבדים שיוציאים בקרוב, המשחק היחידי עם פוטנציאל לעבור את קרייסיס

בכובד זה קרייסיס 2 שעתיד לצאת ב 2010.

פורסם

שדרוג של כל הקטע הגראפי זה נורא סובייקטיבי. תלוי בשימושים שלך במחשב, ובכמה אכפת לך אם המשחק ירוץ על הגדרות סופר היי, או שאתה פשוט רוצה לשחק.

לי אישית יש ריידון x1950 xt הגרסא של ה250 מגה. אני משחק בעיקר team fortress 2, והמחשב שלי מריץ אותו חלק על כל ההגדרות הכי גבוהות. אני גם משחק פטבול מנג'ר, שלא צריך בכלל כרטיס מסך חזק.

מעבר לזה, אני משחק משחקי אסטרטגיה בתורות, civ, heores, galactic civ, כולם רצים חלק על הגדרות הכי גבוהות.

מדי פעם אני מנסה משחקים כבדים, למשל קרייסיס שיחקתי קצת, או ביושוק. הרצתי את קרייסיס אם אני זוכר נכון על מדיום, היה סבבה וזה סיפק אותי. ביושוק רץ על הגדרות הכי גבוהות.

אני נהנה מהמחשב שלי, שהוא עוד מעט בן שנתיים, ולא רואה שום צורך לשדרג (אולי להוסיף הארדיסק, אבל זה כי אני מוריד המון דברים).

אני בטוח שיש אנשים שהכיף שלהם זה שהמחשב שלהם צוחק כשהם מפעילים עליו FPS מפוצץ גראפיקה.

כל אחד וההעדפות שלו.

פורסם

לי, אישית כבר נמאס ללהשקיע בשדרוגים כל הזמן!

אם תסתכלו בצד במפרט שלי, תראו שיש לי אחלה של מחשב והוא מריץ לי כמו גדול את כל המשחקים שאני משחק (שזה בעיקר CoD4).

היום שיחקתי ב-FarCry 2 וגם הריץ כמו גדול, אז באמת שפשוט אין לי טעם לשדרג עכשיו כלום במחשב (אולי חוץ מ: ד.קשיח, מסך LCD ורמקולים לשמיעה היקפית).

פורסם

תמיד אפשר לשדרג לכרטיס יותר מתקדם,מעבד יותר חזק ורמקולים יותר איכותיים וחזקים

אם צריך\יש בזה תועלת? לא תמיד זה כבר יותר כל אחד והשגעונות שלו.

יש את אלה שכמוך שחושבים שאין טעם

יש את אלה שרוצים תמיד תמילה האחרונה

ויש את אלה שסתם רוצים משהו יותר איכותי\טוב\חזק כי נמאס להם ממה שיש להם עכשיו ,אפילו אם הוא טוב

פורסם

אבל יש אנשים עם 24' כמוני שרוצים להריץ משחקים כמו crysis ו far cry2 על הגדרות מקסימליות ביותר ולא לרדת מ40fps אז לזה דרוש כרטיס ב2000+ שקל...

אני לא מסוגל לשחק במשחק בלי הגדרות מקסימום ושירוץ ב40fps+ זה מבאס אותי אם זה לא ככה...

אז עכשיו שיש לי 24 בכלל!אני משדרג את ה8800gtx ל4870x2 2gb ואז אני יהיה מרוצה :silly:

פורסם
  • מחבר

אלא עם ה 24"+ זה משהו אחר לגמרי, שם באמת צריך כרטיסים הרבה יותר חזקים.

לגבי אלא עם ה 19", באמת, מי שקונה, לא צריך יותר מ 8800GT ! פשוט לא צריך ! אין לכם מה להשקיע יותר מזה !

ד"א, היום כבר לא מוכרים 8800GT מוכרים 9800GT שזאת גרסה כזאת משופרת שלו אז מי שקונה היום מחשב, תקנו אותו.

פורסם

לדעתי 8800GT כבר דיי ביזבוז היום כי 9600GT כימעט מישתווה לו ויש גירסאות שאפילו הוכפות אותו אז עם קונים היום כרטיס למסך 19 9600GT יעשה תעבודה פשוט מצויין

פורסם

כיום יש לי מחשב שקניתי לפני שנה וקצת ..עלה לי 5000 ש''ח..

המסך שיש לי הוא 19'' ואני חושב על לקנות עכשיו מחשב חדש..אבל אני חושב בעתיד לקנות טלויזית LCD 37 או 40 אינץ..

אני מאמין שהרזולוציה תהיה 1366X768 או אולי יתאפשר לי לקנות 1920X1080...האם כדאי לי לקנות כרטיס כמו 9800GT וכשאני יקנה את הטלויזיה להוסיף עוד כרטיס כזה נוסף? האם זה יהיה מספיק חזקק?

פורסם

לא יודע. :nixweiss:

אני כן יודע אם שמים את הפוסט הזה במקום הנכון שהוא "כרטיסי מסך"

פורסם

ביולי 2007 קניתי את המחשב שיש לי [מפרט בצד], חוץ מצמד הCrysisים, כל המשחקים כולם כולל כולם כולל Far Cry 2 רצים על המקסימום שבמקסימום על 1280X1024.

מכיוון שאת שני הCrysisים אני לא מת עליהם, (לא נהנה מהמשחקים האלה אל תתנפלו עלי) אז אני מריץ את כל המשחקים שלי על המקסימום, תנו לי סיבה להחליף כרטיס מסך, בשביל שבFPS אני אראה במקום 60 אני אראה 100? אין שום הבדל, אז למה?

בעלי המסכים עם רזולציות גבוהות כמו 1680X1050 או 1920X1200 שיהנו להם עם כרטיסים יקרים פי כמה וכמה משלי, אני נהנה מהכרטיס שלי.

ולמי שהתעצל להכנס למפרט מחשב הכרטיס שלי הוא 8800GTS 640MB

פורסם

אוקיי תודה הבנתי...

פורסם

היתרון של פותח התרד (וגם שלי) שהמשחקים וכרטיסי המסך מתוכננים למסכים גדולים יותר (לפחות 22 אינץ) וממילא לרזולוציות

גבוהות יותר כך שאנשים עם מסך 19 יכולים להריץ בקלות כמעט כל משחק שקיים כיום ובעתיד הקרוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים