פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים מחבר ממ אני אשמח לקוד ומה זאת אומרת 'הצעות' ? תסביר את עצמך . תמורה. ורק בשביל להבהיר את עצמי זה בשביל ה360.
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים מחבר יש לי אקס בוקס 360 יש לך מה להציע? למה ראיתי שכולם מוכרים את זה באיביי וכל אלה.
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים יש לך מה להציע?למה ראיתי שכולם מוכרים את זה באיביי וכל אלה.Xbox live gold 48 hour trial ?
פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים איזה יהודי (: ישר רוצה תמורהקיבלת את זה בחינם מה אכפת לך אתה יודע כמה ראיתי שחילקו את זה בחינם ?לצערי הרב אין לי כרגע 360 אז אין לי ממש מה לעשות עם כזה
פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים בפורום חברים נותנים אחד לשני ללא תמורה ובאהבהלגרידיות שלך יש מדור שנקרא טריידזוןנסה את מזלך שם
פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים גועל :-\ רק נתקלתי במכירות בקהילות הישראליות. בכל הקהילות האחרות שאני בהן אני רואה שיתוף פעולה וחלוקה, למען האמת, אפילו אני הבאתי לעצמי אחד ולא הייתי Greedy, אלא עזרתי לאחרים
פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים דוגרי גועל נפש , לא מספיק הוא גם ביקש על זה 50 שקל בגיימר קמצן , אתה בטח מאלה שקונים דוריטוס ולא מוכנים לחלק.
פורסם 2008 באוקטובר 2717 שנים ranyadovner9 - רוצה למכור משהו? אתה מוזמן להציע את סחורתך ב-TRADEZONE. רוצה להציע משהו במתנה לקהילה? אתה מוזמן לעשות זאת ונשמח לכך.כרגע אתה מעוניין לקבל תמורה כלשהי תמורת הסחורה שלך ולכן הדיון ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.