עבור לתוכן

כללי תעבורה חדשים למשתמשי פרימיום בראפידשר

Featured Replies

פורסם

לפי מה שנרשם במייל ולפי בדיקה שעשיתי באינטרנט, ברגע שמגיעים להגבלה של ה-80GB, מקבלים אוטומטית 50GB לאותו חודש כך שבפועל ההגבלה היא עד 130GB. חשוב לציין שהתוספת של ה-50GB מתחדשת כל חודש והיא לא חד פעמית ושמדובר בתוספת חינמית.

הנה מידע נוסף:

http://www.brapid.sk/introducing_trafficshare.html

• תגובות 49
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה נחמד,עדיין זה פחות מחצי ממה שאפשר היה עד עכשיו

פורסם
http://www.brapid.sk הוא אתר שמוכר חשבונות ל-RAPIDSHARE, מדובר במוכר מורשה שלהם.
פורסם

שוב אני שואל,

למה שמישהו ירכוש מהם ולא ישירות דרך RS(היות והם יותר יקרים משום מה)?

פורסם

כי אפשרי לשלם להם גם דרך moneybookers ו alertpay ועם wire transfer :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

לפי מה שנרשם במייל ולפי בדיקה שעשיתי באינטרנט, ברגע שמגיעים להגבלה של ה-80GB, מקבלים אוטומטית 50GB לאותו חודש כך שבפועל ההגבלה היא עד 130GB. חשוב לציין שהתוספת של ה-50GB מתחדשת כל חודש והיא לא חד פעמית ושמדובר בתוספת חינמית.

הנה מידע נוסף:

http://www.brapid.sk/introducing_trafficshare.html

זה בעצם מהTrafficShare...

יש לכל משתמש פרימיום אפשרות להעלות קבצים שגם משתמשים רגילים(לא פרימיום) יורידו אותם כמו פרימיום,ויש לזה תעבורה מוגבלת לכל משתמש...

אם קורה שאתה עובר את המגבלה אז זה ממיר לך אוטומטית ג'יגה אחד של תעבורה מזה לתעבורה הרגילה...

פורסם

מקבלים נקודות אם משתמשים מורידים קובץ trafficshare שלך?

פורסם

הם מתאבדים

היום אנשים מורידים תכני HD ו10 ג'יגה כבר לא מספיקים אבל איכשהו היה אפשרות להסתדר

הם הקטינו פה את התעבורה למתחת ל30% אחוזים בחודש!!!

אני מרחם על מי ששילם על המנוי שלו ולא קנה דרך נקודות

נו באמת !?!?!?!

פורסם

תכננתי לקנות משתמש בראפיד שר שאני אחזור חזרה למעונות בב"ש (האינטרנט שם זה האינטרנט שמופיע בחתימה).

אבל אם אני אגיע למקסימום ההורדה היומית תוך 10 דקות זה בהחלט מעלה תהייה אם זה כדאי.

פורסם

לא כדאי

שרק התחלתי עם הקטע של הRS הורדתי כמו מטורף, הפס רוחב שלי הוא 1.5 וזה היה כשהייתה מגבלה של 5 ג'יגה ליום, וזה נגמר לי כמו כלום

אז 2.6 ג'יגה?

פורסם

תכננתי לקנות משתמש בראפיד שר שאני אחזור חזרה למעונות בב"ש (האינטרנט שם זה האינטרנט שמופיע בחתימה).

אבל אם אני אגיע למקסימום ההורדה היומית תוך 10 דקות זה בהחלט מעלה תהייה אם זה כדאי.

:o

פורסם
  • מחבר

לי יש 2 משתמשי פרימיום,ועד היום עם ה10 ג'יגה תעבורה לכל משתמש הצלחתי להסתדר עם זה...למרות שגם עם 20 ג'יגה תעבורה יומית לפעמים הייתה לי בעיה...

עוד כמה שעות התוקף של אחד מהם פג,ואז כשאני אחדש אותו(עם נקודות..ככה עשיתי את 2 המשתמשים.ואפילו בלי ווארז!) ויהיה לי רק 2.6 ג'יגה יומי ממנו...וואלה כבר לא יודע מה יהיה...

מוזר רק שהם עדיין לא החזירו את התעבורה לתעבורה נורמלית...הייתי בטוח שתוך יומיים הם כבר יקלטו שהמכירות שלהם ירדו באיזה 90% ויחזירו את התעבורה...

פורסם

למישהו יש מושג אם הולך להשתנות שם משהו או שהם ממשיך במתכונת הזואת

יואב

פורסם

תראה מה זה.

הציעו לי לעשות תואר בראיית העתיד וקריאת מחשבות באונ' הפתוחה אבל אמרתי שזה בזבוז של זמן.

עכשיו הייתי יכול לענות לך...

::)

יום שני נגמר לי הפרימיום, בינתיים אני לא עושה עוד אחד, וכדאי לעשות עצומה שאף אחד לא יעשה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים