עבור לתוכן

כללי תעבורה חדשים למשתמשי פרימיום בראפידשר

Featured Replies

פורסם

כמו שבוודאי ידוע לכל משתמש פרימיום(אך לא למי שרוצה להצטרף,כי זה משהו שראפידשר מסתירים באותיות המאוד קטנות),יש בראפידשר מגבלת תעבורה,שזה בעצם הגבלה של כמות הג'יגות שאפשר להוריד.

עד לפני כמה ימים,מגבלת התעבורה הזאת הייתה 10 ג'יגה ליום,והיה אפשר לצבור ככה עד 50 ג'יגה אם לא מנצלים את כל התעבורה.

אבל לפני יומיים זה השתנה.

מעכשיו זה לא תעבורה יומית,אלא חודשים של 80 ג'יגה,שזה בעצם 2.66 ג'יגה ביום.

אולי זה נשמע הרבה בהתחלה,אבל כשמורידים זה ממש ממש לא...

רק רציתי לכתוב את זה כאן כדי שתוכלו לדעת על השינויים האלה שקורים פתאום בראפידשר...שהם פתאום מחליטים להגביל ככה את התעבורה לתעבורה כל כך קטנה...

• תגובות 49
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הם מתאבדים

היום אנשים מורידים תכני HD ו10 ג'יגה כבר לא מספיקים אבל איכשהו היה אפשרות להסתדר

הם הקטינו פה את התעבורה למתחת ל30% אחוזים בחודש!!!

אני מרחם על מי ששילם על המנוי שלו ולא קנה דרך נקודות

פורסם

לא שאני סקפטי, אבל אפשר בבקשה מקור לזה? אני יישמח לקרוא את האותיות הקטנות

[שמשום מה פספתי, מזל שעוד לא הזמנתי!]

פורסם
  • מחבר

בבקשה..

http://rapidshare.com/premium.html

3 We support all kinds of connections. If you are using a DSL-8.000 for example, you can save 100 megabyte from rapidshare.com within 100 seconds. A premiumaccount enables you to download 2.66 Gigabyte per day, thats 2.660.000.000 byte. The volume not used is automatically transferred to the following day, up to a maximum of 10 gigabyte. If the complete download capacity is used up during one day, the premium-user is able to save another 2.66 gigabyte the following day.
פורסם

האמת שצריך לציין שהמחירים אמורים לרדת בעקבות המהלך הזה שיצמצם את ההוצאות של RS

אבל שוב 2.6 ג'יגה ליום זה פשוט כלום

פורסם

לי יש הערה בחשבון שעד הסיום שלו ימשיכו להעניק לי 10 GB ליום. ככל הנראה הכללים הם רק לחשבונות חדשים/או מחדשים.

פורסם

זה מה שכתוב אצלי באדום כשאני נכנס לעמוד האישי שלי ב-RS:

You are going to continue to be credited with 10 GB download traffic per day, until 11.03.2009. It is 136 days remaining

כלומר שבתאריך הנ"ל נגמר לי המנוי ל-RS, רק אז אני עובר ל-2.6GB ביום, באסה, אבל כרגע לא...

פורסם

נבלות.

צריך לשחרר עצומה לא לרכוש מהם חשבונות בחודש הבא.

פורסם

הם עושים צחוק?

חודש שעבר הורדתי 240 ג'יגה.

לפחות המשתמשים הקיימים לא יעברו למצב הזה

פורסם

לכולם פה יש פרימיום ??? הלוואי עליי . . .

אני זוכר פעם זה בכלל היה 25G ל-5 ימים, שזה יוצא 150G בחודש. עשו קיצוץ משמעותי, מ-150 ל-80 [כמעט 50%].

פורסם

זה כבר איזה חודשיים על 10 ג'יגה ביום

ככה שזה קיצוץ משמעותי הרבה יותר

פורסם

אתה מתכוון מ300 ל80

מאז השתנה המצב ומקבלים 10GB ליום אז בחודש זה יוצא בסביבות 300

ועכשיו ירדו ל80

זה פחות מ30 אחוז!!!!

אגב גם החשבון שלי ייתאפס וייקבל 2.6 GB ביום שהוא יפוג

פורסם
  • מחבר

נבלות.

צריך לשחרר עצומה לא לרכוש מהם חשבונות בחודש הבא.

סביר להניח שתוך זמן קצר זה באמת מה שיקרה,שהם יראו שקונים מהם הרבה פחות משתמשי פרימיום וא הם יחזירו את המגבלה...

דווקא המהירות מהם הייתה סבבה עם 10 ג'יגה תעבורה,לא היה להם יותר מדי עומס על השרתים...ככה שזה מוזר שהם החליטו להוריד את המגבלה,ועוד כל כך בהרבה...

פורסם

אני מסתכל על הדיון ושוב מבין כמה טוב זה להיות power user בטראקרים פרטיים.

הדבר היחיד שrapidshare טוב בשבילו זה להוריד שטויות שמציעים ב4chan, ואין לי מושג כמה חולה צריך להיות כדי לעשות שם מנוי.

פורסם

נתחיל מזה ש4chan הזה רחוק מלהיות האתר שאפשר להוריד ממנו וקיימים מליון ו-1 אתרים יותר טובים ממנו

נמשיך בזה,מה בדיוק חולה בלקנות שם מנוי? אתה מקבל 10 ג'יגה ביום (עד לפני כמה ימים בכל אופן) ואתה מוריד מה שאתה רק יכול לחשוב עליו במהירות המקסימלית של האינטרנט שלך בלי לדאוג ל seeders ול leechers ולריטו שלך

ואתה לא צריך חיבור עם אפלואוד גבוהה ואתה גם לא צריך לדאוג שמישהו מבצע רישום מדויק של מה אתה מוריד איפה ומתי ואתה גם לא סובל מחסימת או האטת פרוטוקולים של הספקים.

ככה שלעשות שם מנוי זה הגיוני מאוד וממש ממש לא חולה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים