פורסם 2003 ביוני 2022 שנים חשבתי שהגירסא המלאה מגיעה עם הפאנל הקדמי אבל אמרו לי שלא, אז למה יש הבדל של 300 ש"ח בין שתי הגירסאות?עוד משהו, מאיפה ניתן להוריד דרייברים ל Audigy2, SounbBlaster Live וכל הכרטיסים של Creative ?
פורסם 2003 ביוני 2022 שנים מכיוון שהבאנדל (התוכן שאתה מקבל אם האריזה) יותר אשיר (מישחקים And Staff Like This).תכל'ס לך על הCreative AUDIGY 2 Bulk Sound Card.
פורסם 2003 ביוני 2022 שנים גרסת הריטייל. 3 דיסקי תוכנה לכ.קול (ביניהם הדרייורים). 2 משחקים מלאים, כבל מיוחד שאני מניח קשה להשגה, ספרון הדרכה, וכמובן כרטיס קול.
פורסם 2003 ביוני 2022 שנים יש גירסה עם הפנל הקדמיקוראים לה Creative Audigy Platunium 2 בדיוק כמו בארה"ב. רק חבל שהיא עולה מעל 1000 שקלההבדל היחיד בין הגירסאות (שלא כוללות את הפנל הקדמי) הוא חבילת התוכנות שמגיעות איתו, זה אותה חומרה בדיוק.חוץ מזה מוכרים גם את הכרטיס בשקית נילון בלי שום תוכנה מצורפת וזה נקרא Bulk. בגלל שזה לא בא בקופסה עם מלא דיסקים זה פשוט הרבה יותר זול. Audigy 2 Bulk ב-450 שקלדריברים מורידים מהאתר של creative כמובן אבל בדרך כלל יש רק גירסאות עידכון, כלומר אתה צריך קודם להתקין עם הדיסק שקיבלת עם הכרטיס (תדאג שיתנו לך דיסק עם דריבר לפעמים נותנים אפילו דיסק צרוב זה בסדר) ואז להוריד את העידכוןעריכה - אני קניתי Audigy 1 Bulk והוא הגיע עם הכבל ה"קשה להשגה" לחיבור גויסטיק
פורסם 2003 ביוני 2022 שנים אולי ה- audigy 1 מגיע אחרת, ולפי דעתי ההפרש של ה- 200 שקל שווה את זה. להתחיל להסבך עם חיפוש אחר הדריווירים, והתוכנות המצורפות, שלא נדבר על השתי משחקים המקוריים שעולים 400 ש"ח (יש אנשים שזה חשוב להם )
פורסם 2003 ביוני 2022 שנים עם ה-Bulk תקבל דריברים אם תבקשיש מצב שהם יבואו על דיסק צרובX-Gamer זה גירסה רק של Audigy 1
פורסם 2003 ביוני 2022 שנים מחבר עם ה-Bulk תקבל דריברים אם תבקשיש מצב שהם יבואו על דיסק צרובX-Gamer זה גירסה רק של Audigy 1אה צודק, לא שמתי לב שזה של ה 1.מישהו מכיר את התוכנות שבאות עם הכרטיס? כי אם התוכנות שוות את ה 300 שקל הנוספים אז שווה לקחת את הגירסא המלאה...
פורסם 2003 ביוני 2022 שנים מחבר יש למישהו לינק ישיר לאיפה שמורידים את הדרייברים עם ה Surround Mixer וכל זה?באתר של Creative אני לא מוצא...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.