עבור לתוכן

מה ההבדל בין ה Audigy2 ל Audigy2 BULK ?

Featured Replies

פורסם

חשבתי שהגירסא המלאה מגיעה עם הפאנל הקדמי אבל אמרו לי שלא, אז למה יש הבדל של 300 ש"ח בין שתי הגירסאות?

עוד משהו, מאיפה ניתן להוריד דרייברים ל Audigy2, SounbBlaster Live וכל הכרטיסים של Creative ?

פורסם

מכיוון שהבאנדל (התוכן שאתה מקבל אם האריזה) יותר אשיר (מישחקים And Staff Like This).

תכל'ס לך על הCreative AUDIGY 2 Bulk Sound Card.

פורסם

גרסת הריטייל. 3 דיסקי תוכנה לכ.קול (ביניהם הדרייורים).

2 משחקים מלאים, כבל מיוחד שאני מניח קשה להשגה, ספרון הדרכה, וכמובן כרטיס קול.

au04.jpg

פורסם

יש גירסה עם הפנל הקדמי

קוראים לה Creative Audigy Platunium 2 בדיוק כמו בארה"ב. רק חבל שהיא עולה מעל 1000 שקל

ההבדל היחיד בין הגירסאות (שלא כוללות את הפנל הקדמי) הוא חבילת התוכנות שמגיעות איתו, זה אותה חומרה בדיוק.

חוץ מזה מוכרים גם את הכרטיס בשקית נילון בלי שום תוכנה מצורפת וזה נקרא Bulk. בגלל שזה לא בא בקופסה עם מלא דיסקים זה פשוט הרבה יותר זול. Audigy 2 Bulk ב-450 שקל

דריברים מורידים מהאתר של creative כמובן אבל בדרך כלל יש רק גירסאות עידכון, כלומר אתה צריך קודם להתקין עם הדיסק שקיבלת עם הכרטיס (תדאג שיתנו לך דיסק עם דריבר לפעמים נותנים אפילו דיסק צרוב זה בסדר) ואז להוריד את העידכון

עריכה - אני קניתי Audigy 1 Bulk והוא הגיע עם הכבל ה"קשה להשגה" לחיבור גויסטיק

פורסם

אולי ה- audigy 1 מגיע אחרת, ולפי דעתי ההפרש של ה- 200 שקל שווה את זה. להתחיל להסבך עם חיפוש אחר הדריווירים, והתוכנות המצורפות, שלא נדבר על השתי משחקים המקוריים שעולים 400 ש"ח (יש אנשים שזה חשוב להם :))

פורסם
  • מחבר

עם ה BULK אני יקבל איזשהם דרייברים?

ומה עם ה X-GAMER ?

פורסם

עם ה-Bulk תקבל דריברים אם תבקש

יש מצב שהם יבואו על דיסק צרוב

X-Gamer זה גירסה רק של Audigy 1

פורסם
  • מחבר

עם ה-Bulk תקבל דריברים אם תבקש

יש מצב שהם יבואו על דיסק צרוב

X-Gamer זה גירסה רק של Audigy 1

אה צודק, לא שמתי לב שזה של ה 1.

מישהו מכיר את התוכנות שבאות עם הכרטיס? כי אם התוכנות שוות את ה 300 שקל הנוספים אז שווה לקחת את הגירסא המלאה...

פורסם
  • מחבר

יש למישהו לינק ישיר לאיפה שמורידים את הדרייברים עם ה Surround Mixer וכל זה?

באתר של Creative אני לא מוצא...

פורסם

Neo , זה רשום במאמר שהבאתי לך. קרא אותו !

פורסם

אני קניתי bulk וקיבלתי כרטיס קול בשקית מיוחדת ודיסק מקורי של קריאטיב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים