עבור לתוכן

התלבטות בנוגע לכרטיס מסך ב-800-850 ש"ח - Palit ATI Radeon HD4850?

Featured Replies

פורסם

babalas, אם היית קורא את הדיון כמו שצריך אז היית מבין שלפותח הדיון משחקים הם לא הדבר החשוב ביותר ולכן הוא גם לא מתעקש על רזולוציה מקסימלית והגדרות הכ גבוהות.

לכן אין שום סיבה שהוא יוציא כפול כסף על HD4850 במקום על HD4670 (שהוא כרטיס גיימינג לכל דבר, לא היתה שום מניעה להמליץ לו גם על HD2600XT ב - 250 ש"ח שיפעיל כל משחק).

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאני כן אלך על ה-HD4850 לא מסיבה תמוהה לשרוף כסף, אלא באמת מהשיקול הפשוט שהייתי רוצה שהמחשב יחזיק הרבה זמן. בפעם האחרונה שקניתי מחשב זה היה לפני 8 שנים בערך, ובזמנו די הכעיס אותי שאחרי שנה וחצי הרגשתי שאני חייב לשדרג את הזכרון, המעבד והכרטיס מסך.

אני מבין שהיום אני לאו דווקא ארגיש בהבדל משמעותי בין הכרטיסים כי מלכתחילה אני לא גיימר כבד, אבל כן הייתי רוצה לדעת שגם בעוד 3 שנים כרטיס המסך יהיה ברמה גבוהה באופן יחסי (קצת תמים, אבל בכל זאת).

בנוסף, כמו ש-dj-electric אמר, בהנחה ואני כן ארצה לשחק ב-Crysis או ב-GTA IV, אני בהחלט אהנה יותר אם אוכל "למתוח" את גבולות הרזולוציה, ה-texture rendrering וכו'.

בכל מקרה, דניס, babalas ו-dj-electric, המון תודה על העזרה!

פורסם

רק דבר אחד חשוב להבהיר....

שוק כרטיסי המסך הוא מאוד דינמי ומשתנה במהירות...

בעוד 3 שנים מהיום הHD4850 ישכח וייחשב כזבל.. ( :'()

אתה מתאר לעצמך היום מערכת גיימינג עם GEFORCE 6200? :nono:

ולכן את ההחלטה צריך לבצע ביחס לזמן הקרוב

פורסם

אני חושב שאני כן אלך על ה-HD4850 לא מסיבה תמוהה לשרוף כסף, אלא באמת מהשיקול הפשוט שהייתי רוצה שהמחשב יחזיק הרבה זמן. בפעם האחרונה שקניתי מחשב זה היה לפני 8 שנים בערך, ובזמנו די הכעיס אותי שאחרי שנה וחצי הרגשתי שאני חייב לשדרג את הזכרון, המעבד והכרטיס מסך.

אני מבין שהיום אני לאו דווקא ארגיש בהבדל משמעותי בין הכרטיסים כי מלכתחילה אני לא גיימר כבד, אבל כן הייתי רוצה לדעת שגם בעוד 3 שנים כרטיס המסך יהיה ברמה גבוהה באופן יחסי (קצת תמים, אבל בכל זאת).

בנוסף, כמו ש-dj-electric אמר, בהנחה ואני כן ארצה לשחק ב-Crysis או ב-GTA IV, אני בהחלט אהנה יותר אם אוכל "למתוח" את גבולות הרזולוציה, ה-texture rendrering וכו'.

בכל מקרה, דניס, babalas ו-dj-electric, המון תודה על העזרה!

עוד 3 שנים יהיה טוב אם תפעיל על הגדרות בינוניות בFPS סביר, קצב ההתקדמות בשוק הזה הוא מסחרר ככה שאל תצפה ליותר מדי בטווח הרחוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים