פורסם 2003 ביוני 2022 שנים יש לי היטסינק קטן וכתום שהיה שייך לג'יפה 400MX, סתם היטסינק סטנדרטי ללא מאוורר.אני יכול לחתוך אותו ב 2 צורות, אחת תהווה קירור לגשר הדרומי, והשנייה למופסטים...מה עדיף?
פורסם 2003 ביוני 2022 שנים מחבר קבל שליליאבל בנגיעה עם האצבע, המופסטים לא ממש חמים, והדרומי כן...השאלה היא מה יותר קריטי לאוברקלוק?
פורסם 2003 ביוני 2022 שנים עם אתה עושה VDD רצוי לקרר מוספטיםעם עברת באס 200 רצוי לקרר את הדרומיאני עכשיו עובד על להרכיב לשניהם קירור
פורסם 2003 ביוני 2022 שנים עם אתה עושה VDD רצוי לקרר מוספטים עם עברת באס 200 רצוי לקרר את הדרומי עושים מוד מתח ל VDD רק אם רוצים להגיע לבאס הרבה יותר גבוה מ 200 : : לא הייתי מקפח אף אחד, בינתיים שים על אחד מהם (flip a coin) ובהמשך שים על השני...
פורסם 2003 ביוני 2022 שנים הגשר הדרומי מתחמם מאד ויכול לגרום לבעיות יציבות מהר יותר מהמופסטים - בדרך כלל. נסה לארגן קירור לשניהם, לא כזה מסובך למצוא היטסינק ישן ולארגן משהו...
פורסם 2003 ביוני 2022 שנים לא חייבים והאמת גם לא ממש רצוי ברגע שתרצו לממש אחריות, הרבה יותר כדאי פדים טרמיים וקשה לי להאמין שהבדל הטמפרטורה בין פד לדבק טרמי ישנו משהו מהותי...
פורסם 2003 ביוני 2122 שנים קודם כל תיקון קטן - מוספטים (באנגלית - mosfet) - סוג של טרנסיסטור (למעשה ראשי תיבות Metal Oxide Silicon - Field Effect Transistor) שזה סוג של טרנסיסטור fet.לעניין - המוספטים כעקרון פחות ייגרמו לבעיות מאשר הגשר בבאס גבוה (מאוד תלוי במתח שעובר דרכם) - תלוי בVDD שעשית ועל איזה מתח אתה עומד אבל כעקרון אני הייתי נותן עדיפות לגשר. (עוד פעם אני מדגיש שהמתח משחק כאן תפקיד חשוב ובקלות יכול לשנות את המאזן).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.