פורסם 2003 ביוני 2022 שנים איזה מעבד עדיףATHLON XP 2600orATHLON XP Barton 2500ההפרש בניהם הוא כ 10 ש"ח, וההבדל בניהם בגדול לפי מה שראיתי זה של ברטון יש 512Kאו שאני טועה....?עידו
פורסם 2003 ביוני 2022 שנים עדיף את הברטון כי באמת יש לו 512K ול2600 יש רק 256K והברטון בזמן האחרון מוציא גם יכולות OC גבוהות..
פורסם 2003 ביוני 2022 שנים מחבר ההפרש ביניהם הוא קצת יותר מ10 ש"ח, וה2600 קצת יותר טוב, אבל בהפרש קטנטן.טוב..אז ההפרש הוא 12 ש"ח ולא 10...לא צריך להיות קטנוניים....הכל מקרה נראה לי שאני אלך על הברטון....+ לוח של גיגה בייט המבוסס על NF2זה עולה כ 700 ש"חכמו כן מישהו יכול להסביר לי מה זה DUAL DDR?
פורסם 2003 ביוני 2022 שנים אני חושב שעדיף בארטון רק תבדוק מאיזה סדרת ייצור הוא כי זה חשוב ל OCבכל מקרה ,DUAL DDR זוהי טכנולגיה שקיימת ברוב הלוחות החדשים שתומכים בה והיא ע"י הוספה של יותר מסטיק זכרון אחד (נגיד 2 סטיקים) ניתן להשיג יותר ביצועים מאשר סטיק 1 בעל אותו גודל כולל
פורסם 2003 ביוני 2022 שנים טוב..אז ההפרש הוא 12 ש"ח ולא 10...לא צריך להיות קטנוניים....הכל מקרה נראה לי שאני אלך על הברטון....+ לוח של גיגה בייט המבוסס על NF2זה עולה כ 700 ש"חכמו כן מישהו יכול להסביר לי מה זה DUAL DDR?עדיף שתיקח את הלוח של אביט
פורסם 2003 ביוני 2022 שנים מחבר עדיף שתיקח את הלוח של אביטלא נראה לי....הלוח GA-7N400 Pro עולה 750 ש"ח.....והוא נראה לי אחלה לוח...בנוסף יש גם 3 שנים אחריות!!!!....רק דבר אחד מעניין אותי...אם הלוח הזה ידע לעבוד גם עם DDR רגיל ולא DUALוהאם DUAL DDR דורש זיכרון מיוחד???
פורסם 2003 ביוני 2022 שנים כל לוח כיום שעובד בטכנולגית הDDR מאפשר DC והלוח הנ"ל מאפשר כמובן לעבוד בשתי הדרכים (כמו כל הלוחות) אני חוזר על דבריו של FIRE15 וממליץ לך על הABIT NF7 SL הוא יהיה עדיף...עריכה: אין צורך בשום זיכרון מיוחד...
פורסם 2003 ביוני 2022 שנים מחבר כל לוח כיום שעובד בטכנולגית הDDR מאפשר DC והלוח הנ"ל מאפשר כמובן לעבוד בשתי הדרכים (כמו כל הלוחות) אני חוזר על דבריו של FIRE15 וממליץ לך על הABIT NF7 SL הוא יהיה עדיף...עריכה: אין צורך בשום זיכרון מיוחד...למה??אני לא מתכנן שום OC....ואני לא צריך יכולות OC...מה שאני צריך זה לוח איכותי...עם פיצירים שיעזרו ליronin: איזה סדרות יצור קיימות?...כשאני מזמין אני לא רואה את הסידרה....אלא אם כן יש איזו אות שמצביע על הסידרהכגון A/B/C (כמוב ב P4 2.4)
פורסם 2003 ביוני 2022 שנים תשאל את המוכר מה הסטפינג של המעבד לבארטון יש מס' סדרות ייצור שונות וההבדלים ניכרים ביכולות האוברקלוקינג שלהםלך זה לא משנה כי ציינת שאתה לא מעוניין ב OCחוץ מזה, תלך לדעתי על ABIT למרות שאין לשלול את הלוח שאני מציין כאן יש לו הכל:Gigabyte GA-7VAXP-A Ultra KT400A Motherboard (AGPx8,S.ATA,5.1 Sound,LAN,RAID ATA133,IEEE1394,USB 2)
פורסם 2003 ביוני 2022 שנים אני חושב שעדיף בארטון רק תבדוק מאיזה סדרת ייצור הוא כי זה חשוב ל OCאיזה גירסאות יש ומהיא הגירסא הטובה ביותר ל OC ?
פורסם 2003 ביוני 2122 שנים מחבר חוץ מזה, תלך לדעתי על ABIT למרות שאין לשלול את הלוח שאני מציין כאן יש לו הכל:Gigabyte GA-7VAXP-A Ultra KT400A Motherboard (AGPx8,S.ATA,5.1 Sound,LAN,RAID ATA133,IEEE1394,USB 2)הלח שציינתי טוב יותריש לו גם סריאל ATAורם RAID (ככה מופיע מאתר הרשמי של גיגביט)ולכן לעניות דעתי הוא עדיף על פני הלוח שציינת.....חוץ מזה שהוא תומך ב DUAL DDRוהוא עולה מעט יותר מהלוח שהזכרת
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים אוקיי, איך שאתה חושבגם בג'יגהבייט יש את מה שאתה מחפשלגבי מי ששאל על הבארטון, לפי מה שקראתי באתריםושעשו OC - הסטפינג של המעבד הכי טוב הוא AQXDA אם אני לא טועה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.