עבור לתוכן

לא מצליח להגדיר את המסך לרזולוציה הנכונה

Featured Replies

פורסם

בדרך כלל שאתה מחבר טלוויזיה למחשב יש אפשרות בתפריט של הטלוויזיה בשם Auto-Config או משהו כזה.

תנסה אותה ואחרי זה תיבדוק אם הוא מגדיר לך את התמונה כלפי כול המסך.

פורסם

יכול להיות שהTV של ךתומכת בFHD רק דרך HDMI ( בעיקרון VGA יכול להעביר יותר מFHD)

בTV שלי ( FHD) ניתן להעביר FHD רק דרך שני חיבורי הHDMI , הVGA מוגבל ל1360*768, לא שזה מפריע לי אני מתחבר בHDMI שזה הכי טוב אם יש לך יציאת DVI/HDMI במחשב אז תנסה.

בקשר לעבודה במצב CLONE - אין אפשרות לעבוד ברזולוציות שונות מה שאומר שאם רזולוציות שני המסכים אינן זהות אתה תאלץ לעבוד במסך אחד ברזולוציה נמוכה מהרזולוציה הטבעית שלו(אפשר לבחור איזה), לכן הכי טוב לעבוד בDUALVIEW ( שולחן עבודה מורחב).

פורסם

יכול להיות שאין במצב VGA אפשרות למסך מלא בטלוויזיה?

כרגע אני בטלוויזיה בשולחן עבודה מורחב ורזולוציה 1280X1024 שזה מין אלכסון עומד[br]פורסם בתאריך: 26.10.2008 בשעה 13:06:45

עריכה:

מתי שאני שם את הטלוויזיה בתצוגה בודדת ומפעיל משחק ברזולוציה 1280X720 אז כן הטלוויזיה מציגה תצוגה בלי ששום דבר יברח ובלי פסים שחורים.

אז כנראה שכן אפשר לעשות מסך מלא בטלוויזיה במצב VGA אז למה אני לא מצליח לעשות דבר דומה גם בווינדוס?

הבעיה אבל היא שברזולוציה הזאת של 1280X720 למרות שזה נותן לי במשחקים מסך מלא ובווינדוס בריחה של תצוגה זה גורם לבעיה בצבע ויש המון ירוק

אתה לא יכול לשים רזולוציה כזו בדסקטופ?

אני מזכיר ש-1280X720 זה פחות מ-1280X1024

פורסם
  • מחבר

אני יכול אבל זה גורם לכך שלמעלה ולמטה נוצרים פסים שחורים ובצדדים התצוגה בורחת

אני רוצה לציין שהבריחה של התצוגה זה דווקא מתי שאני עושה שישמור יחס גובה ובמסך מלא כל התצוגה מתחרבשת ויש מלא צבע ירוק

[attachment deleted by admin]

פורסם

תן לי לדייק קצת יותר...

ה TV שלך (ושלי) יודעת לקבל אך ורק את הרז' הבאות דרך VGA:

1280x1024

1024x768

800x600

כל רזולוציה אחרת לא תוצג טוב או עם פסים ירוקים וכו'...

אתה יכול פשוט להגדיר את המסך ל 1280X1024 ולמתוח את התמונה..

פורסם
  • מחבר

אבל זהו שאין לי פה אפשרות למתוח את התמונה כמו שיש לי בחיבור SVIDEO...

איך אני יכול לעשות את זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים