עבור לתוכן

מכבי מפסידה לציבונה במחזור הפתיחה של היורוליג

Featured Replies

פורסם

יש דבר כזה מאמן על זה מאמן שיש לו שיטה שעובדת לאורך זמן והופכת שחקנים מוגבלים כמו היונה לשחקנים חשובים במערך. מלבד פיני ישנם לדעתי רק עוד ארבעה מאמני על- מסינה והשועל זליקו באירופה וג'קסון והאפיפיור בNBA זהו!

בקדנציה הראשונה שלו הוא לקח שחקנים לא מוכרים(חוץ ממקדונלד שהיה בלובליאנה) עד לגמר בפעם הראשונה ולאליפות אירופה בפעם השנייה שבדרך הוא ניצח את פאף בולוניה האגדית שכללה את גינובלי בין השאר.

בקדנציה השנייה הוא רמס את אירופה כולל את צסקא ופאו. תוך כדי זה שהוא בונה את הקבצוה הכי אטרקטיבית באירופה אי פעם!!

בעניין נס זלגיריס - אתה שוכח שהם נקלעו למצב הזה בגלל חוסר מזל משווע שבוע לפני כן בטורקיה. אז הייתי אומר שהמזל התאזן.

בהמשך מכבי ניצחה קבוצה בהפרש הגדול אי פעם במשחק גמר וכאשר היא קולעת את מס' הנקודות הכי גבוה-וכל זה מול סקיפר שכללה בין השאר את לורבק וויאניץ דלפינו סמודיש גיורא באזילה בלינלי לא בדיוק חבורה של נגרים.

איזה הישגים היה לגרנט בשנה שעברה?? להגיע לגמרים גם צביקה יכול אבל לנצח אותם זה סיפור אחר לגמרי.

מה שכן, באטיסטה זה תאונת עבודה אחת גדולה ושמחתי שהוא לא קיבל דקות מול הגליל. עם כל הכבוד, הבן אדם עושה בכל משחק שלושה ארבעה איבודי כדור מצעדים, לא חבל? היו מעיפים אותו ומשאירים את פייזר בסגל, כי אם הוא היה מבריא אין יותר טוב ממנו.

באטסיטה זה שחקן 10 6 באירופה!! וכאשר נתנו לו לשחק בארץ מול אותה מוטציה הוא נתן 15 7 . פשוט יש לו מאמן אידיוט. ואפשר לשכוח מפייזר-השחקן הזה נפצע בפעם השלישית באותה ברך והוא מושבת כבר למעלה מחי שנה כאשר הצפי האופטימי מדבר על סביבות ינואר.לידו, בורשטיין מניה בטוחה.

פורסם

באטסיטה לא מתאים לקבוצה גדולה

אני לא יודע איך אתה מגן אליו

הוא יודע רק לחפור נגד קבוצות שלא מכירות אותו

הבעיה שקבוצות לומדות אותו אין לו יכולת מסירה טובה

ובהגנה הוא גרוע מאוד

למכבי יש מזל אם פישר שלא חזק בהגנה אבל מפצה מאוד בהתקפה

פורסם

באטיסטה הצליח מול צסקא לעשות 14 7. אני סבור כי אי אפשר להאשים את מסינה בכך שהוא לא מכיר את הקבוצה היריבה.

זה שחקן שנבחר בשנה הראשונה שלו לMVP של המחזור.

בנוגע ליכולת מסירה,סנטר בד"כ מתפקד בתור תחנה אחרונה,זה שהיה למכבי את ניקו שהוא אחד משני הסנטרים הגדולים בכדורסל האירופאי זה יוצא מן הכלל.

קח לדוגמא את פקוביץ'-ללא ספק הסנטר המצטיין דאשתקד. באטיסטה מסר יותר ממנו קלע באחוז אחד פחות ממנו ולקח חצי ריבאונד פחות.

פורסם

באטיסטה הצליח מול צסקא לעשות 14 7. אני סבור כי אי אפשר להאשים את מסינה בכך שהוא לא מכיר את הקבוצה היריבה.

גם ביינום כיכב מול צאסק"א. זה עוד לא עשה אותו שחקן.

האמת על באטיסטה היא שאי אפשר להגיע איתו להישגים כי הוא טיפש (אולי באופי הוא חכם אבל אני מדבר על שחקן טיפש), כי הוא מנסה לעשות דברים שהוא לא יודע ולא לומד ומתקדם במשחק. הוא עוד לא למד להוציא החוצה כדור, הוא עוד לא הבין איך מתקדמים עם כדור בלי לעשות צעדים. לצערי, אם הוא לא הבין את זה עד עכשיו הוא כנראה כבר לא יבין אף פעם...

ויש עוד כמה דברים: הוא לא טוב בהגנה, הוא חייב לקבל כדור במקום מסויים בלבד ולכן תלוי ברכז אבל זה מגביל את הקבוצה מאוד ורק מביא לאיבודי כדור נוספים. כמובן שאין לו קליעה מבחוץ, ואני כבר לא מדבר על שלשות אלא על חצי מרחק..

בקיצור, כבר עדיף את יניב גרין שמוגבל כמוהו אבל לפחות יודע לעשות הגנה ולא מאבד כדורים בסיטונות ולא חושב שהוא מינימום שאקיל אוניל.

פורסם

אני מסכים לגבי גרין

הוא סוג של "חמור עבודה " אף אחד לא מצפה מימנו להיות MVP

והוא יודע את זה ולא עושה הרבה שטויות

נלחם בהגנה עד כמה שהוא יכול ועוזר בהתקפה עד כמה שהוא יכול

בטיסטה לפעמים דופק משחק שלם אם הרבה שטויות

חוץ מזה אני חייב להגיד מילה טובה על אליהו

הבן אדם ניראה הרבה יותר טוב משנה שעברה

במיוחד בהתקפה שלמד לעשות סלים בתרגילים שמתאימים ליכולות שלו

פורסם

אני מסכים לגבי גרין

הוא סוג של "חמור עבודה " אף אחד לא מצפה מימנו להיות MVP

והוא יודע את זה ולא עושה הרבה שטויות

נלחם בהגנה עד כמה שהוא יכול ועוזר בהתקפה עד כמה שהוא יכול

בטיסטה לפעמים דופק משחק שלם אם הרבה שטויות

חוץ מזה אני חייב להגיד מילה טובה על אליהו

הבן אדם ניראה הרבה יותר טוב משנה שעברה

במיוחד בהתקפה שלמד לעשות סלים בתרגילים שמתאימים ליכולות שלו

סוף סוף אנחנו מסכימים על משהו..

לגבי אליהו, זה רק מראה שצביקה שרף הוא אידיוט, והקבוצה היתה יכולה להיות הרבה יותר טובה שנה שעברה אם הוא היה משחק עם מה שיש לו ולא נכנס למריבות ומאבקי כוחות עם אליהו ושאר השחקנים.

קרירין, אליהו לא "למד לעשות סלים בתרגילים שמתאימים ליכולות שלו" , זה המאמן שיודע לנצל את היכולות שלו בצורה טובה יותר.

פורסם

אליהו כרגע הוא השחקן הכי טוב בכדורסל הישראלי.פשוט שנה שעברה היה אידיוט גמור בעמדת המאמן ולכן הוא לא שיחק. כאשר הוא כן שיחק , אצל הג'נטלמן ומול סיינה, הוא הראה כי אין שחקן באירופה וכמעט בNBA שיכול לעצור אותו אחרי שהוא התחיל את המוב שלו.

גם ביינום כיכב מול צאסק"א. זה עוד לא עשה אותו שחקן.

האמת על באטיסטה היא שאי אפשר להגיע איתו להישגים כי הוא טיפש (אולי באופי הוא חכם אבל אני מדבר על שחקן טיפש), כי הוא מנסה לעשות דברים שהוא לא יודע ולא לומד ומתקדם במשחק. הוא עוד לא למד להוציא החוצה כדור, הוא עוד לא הבין איך מתקדמים עם כדור בלי לעשות צעדים. לצערי, אם הוא לא הבין את זה עד עכשיו הוא כנראה כבר לא יבין אף פעם...

ויש עוד כמה דברים: הוא לא טוב בהגנה, הוא חייב לקבל כדור במקום מסויים בלבד ולכן תלוי ברכז אבל זה מגביל את הקבוצה מאוד ורק מביא לאיבודי כדור נוספים. כמובן שאין לו קליעה מבחוץ, ואני כבר לא מדבר על שלשות אלא על חצי מרחק..

בקיצור, כבר עדיף את יניב גרין שמוגבל כמוהו אבל לפחות יודע לעשות הגנה ולא מאבד כדורים בסיטונות ולא חושב שהוא מינימום שאקיל אוניל.

ההבדל בין ביינום לבאטיסטה זה שבאטיסטה זה שחקן שאתה יודע מה הוא ייתן לך כל משחק.

אתה שוכח כי באטיסטה הוא כרגע הסנטר היחידי במכבי. פישר וגרין לא יודעים לעשות פוסט. ישנו עודסנטר בעולם שחייב לקבל את הכדור במקום מסוים-קוראים לו דאנקן. ובאטיסטה כמו דאנקן ברגע שהוא קיבל את הכדור זה או סל או פאול (או צעדים אבל גם דאנן עושה את זה).

איזה סנטר שאירופה חוץ מניקו ואנדרסן יש לו קליעה מחצי מרחק?

גרין בשלוש השנים שלו לא תרם כלום בתור שחקן מחליף ואילו באטיסטה כן

פורסם

גרין בשלוש השנים שלו לא תרם כלום בתור שחקן מחליף ואילו באטיסטה כן

במשחק מול אבלינו באטיסטה הוכיח שכל מה שכתבתי עליו היה נכון לצערי. אני מחבב את באטיסטה, ויש לו כישרון טבעי שאין להרבה אחרים, אבל הוא דביל, לא יכול לתפוס כדור, ורק מביא לאיבודים מיותרים. הוא שיחק כמה דקות, והקבוצה פשוט הפסיקה לתפקד.

או במלים אחרות, הוא פשוט מיותר, עדיף לחפש לו קבוצה אחרת..

תגיד aquarius, אתה באמת השווית אותו לדאנקן? תן לי קצת ממה שאתה מעשן...

פורסם

באטיסטה לא מתאים למכבי נקודה

בכסף שמשלמים לו מכבי יכולה למצוא שחקן הרבה יותר טוב

או בהרבה פחות כסף שחקן ברמה שלו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים