עבור לתוכן

בעיות תצוגה קשות לאחר התקנת קאטליסט 8.10 (HOTFIX).

Featured Replies

פורסם

התקנתי את הדרייבר החדש של ATI, יותר נכון את הפיקס שהם הוציאו, ולאחר הפעלה מחדש של המחשב נוצרו אצלי בעיות בתצוגה, הסרגל כלים משום מה בצבע אפור במקום שחור, ובכלל.. כל חלון שאני פותח בצבע אפור.

איך אני יכול להחזיר את המצב לקדמותו, ממש לא בא לי לעשות פורמט, שחזור מערכת יכול לעזור במצב הזה?

הינה תמונה:

zy3cuzktmmz3.jpg

עוד משהו שנורא מטריד אותי, בדרייבר החדש המאוורר מופיע לי על 0%, איך זה יכול להיות..?! אני פוחד שהכרטיס שלי ישרף!

1nngkyymd1jz.jpg

פורסם

1. זה נראה כאילו הAERO שלך לא מופעל

תסתכל בהגדרות תצוגה על איזו ערכת נושא אתה

2.אם אתה ממש דואג פשוט תלחץ על המפתח כדי לפתוח את האפשרויות ושים אותו על האחוז שאתה רוצה

פורסם
  • מחבר

1. זה נראה כאילו הAERO שלך לא מופעל

תסתכל בהגדרות תצוגה על איזו ערכת נושא אתה

2.אם אתה ממש דואג פשוט תלחץ על המפתח כדי לפתוח את האפשרויות ושים אותו על האחוז שאתה רוצה

1. דאמט! אני אוהב אותך ;)!

2. בדרייבר הקודם לא נגעתי בכלום, והכל עבד לי מעולה.. אני לא מבין את ה-0% הזה, אני אבטל את הנעילה, אבל על איזה אחוז כדאי לי להשים את המאוורר?

המון תודה לך!

פורסם

זו בעיה בדרייבר 8.10... שכחתי לגמרי מה גורם לה

בעיקרון תפתח את האפשרויות ותראה איזו הגדרה מתאימה לך (כדאי שהכרטיס יהיה עד 70 מעלות בזמן משחק)

לי למשל אין בעיה עם קצת רעש אז אני שם אותו על 100 אחוז

פורסם
  • מחבר

אולי אני אחזור לדרייבר הקודם וזהו? לא שמתי לב להבדלים בינהם חוץ מהתוספת של המאוורר.

לפי מה שהבנתי אי אפשר להגדיר את המהירות של המאוורר בכרטיס מסך שלי, הוא פועל לפי הגדרות אוטומטיות, זה הגיוני?

פורסם

רק לכרטיסים מסדרה 4XXX אפשר לקבוע מהירות מאוורר דרך הCCC

אני מניח שזה מה שיש לך כי לסדרות אחרות זה פשוט לא מופיע...

וכמו שאמרתי כדי לשנות את ההגדרות אתה צריך ללחוץ על התמונה של המפתח

פורסם

אולי אני אחזור לדרייבר הקודם וזהו? לא שמתי לב להבדלים בינהם חוץ מהתוספת של המאוורר.

לפי מה שהבנתי אי אפשר להגדיר את המהירות של המאוורר בכרטיס מסך שלי, הוא פועל לפי הגדרות אוטומטיות, זה הגיוני?

אכן יש חברות עם גרסאות מסוימות שאין בהם אפשרות לשלוט ידנית על המאורר (כגון ה TOXIC של ספיר).

הגורם המכריע צריכה להיות הטמפ' של הכרטיס מסך... אם הכל בסדר אז אין סיבה לגעת במאוררים.

פורסם

אם הכל בסדר כמו שאמר ATERNUS אז אין סיבה לגעת במאווררים - הדרייבר שולט עליו בסדר גמור גם בלי שום עזרה שלך..

ואם יש משהו לא בסדר - גם אז לא נוגעים במאווררים, פשוט הולכים לממש אחריות. נוח ופשוט.

פורסם

התקנתי גם את הדרייבר הזה, ועכשיו יש לי נקודות אדומות על השולחן עבודה בזמן אוברקלוק עדין לכרטיס מסך, בזמן שבדרייברים קודמים לא היה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים