פורסם 2003 ביוני 2022 שנים מחבר מצאתי את הכרטיס במחיר ממש זול אבל בלי vivo ! ובקשר לבחור שאמר לקחת ראדון ולעשות לו אוברקלוק - בכך אני מסתכן באיבוד האחריות וכמו כן לכרטיס יש חצי ממה שיש ל9500 pro ולכן ה9500 עדיף בהרבה !(חצי צינורות עיבוד וכו...)
פורסם 2003 ביוני 2122 שנים מחבר אני לא מבין איך זה בדיוק קשור ? השאלה שלי היא די פשוטה! האם יש רדאון 9500 pro עם vivo ? (לא שזה ימנע ממני לקנות אותו)
פורסם 2003 ביוני 2122 שנים יש באמת בעייה עם 9500 פרו.הופסק הייצור של הכרטיס ע"י רוב היצרנים, וקשה מאוד להשיג אותו בחו"ל.ברגעים אלו נמכרות היחידות האחרונות.זה שרשום בזאפ שיש אותו לחנויות, לא אומר שיש אותו בפועל במלאי.חבל מאוד שזה נגמר - הכרטיס היה פשוט מצויין. :'(
פורסם 2003 ביוני 2122 שנים יש באמת בעייה עם 9500 פרו.הופסק הייצור של הכרטיס ע"י רוב היצרנים, וקשה מאוד להשיג אותו בחו"ל.ברגעים אלו נמכרות היחידות האחרונות.זה שרשום בזאפ שיש אותו לחנויות, לא אומר שיש אותו בפועל במלאי.חבל מאוד שזה נגמר - הכרטיס היה פשוט מצויין. :'(בדיוק. זה שהחנויות לא מעדכנות את רשימת המוצרים שלהם זה לא אומר שיש אותו המלאי.אני לפני כשבוע לא מצאתי את ה 9500PRO בכלל. אז קניתי 9700 במקום
פורסם 2003 ביוני 2122 שנים יש באמת בעייה עם 9500 פרו.הופסק הייצור של הכרטיס ע"י רוב היצרנים, וקשה מאוד להשיג אותו בחו"ל.ברגעים אלו נמכרות היחידות האחרונות.זה שרשום בזאפ שיש אותו לחנויות, לא אומר שיש אותו בפועל במלאי.חבל מאוד שזה נגמר - הכרטיס היה פשוט מצויין. :'(הוא מכוון לאמינות של החנויות שמפרסמות שיש להם בעוד שבפועל אין להםזה מזכיר לי את ה 9500 פרו שקניתי ממנוהוא פרסם שיש להם בעוד שבכלל לא היה להםוחיכיתי חודש וחצי עד שעשו לי טובה ומכרו לי
פורסם 2003 ביוני 2122 שנים בחור בטראומה קטנה. חוסר מזל מעצבן.כל דבר שהוא קנה - הוא קיבל עם שבוע איחור.אבל פה הגזמת קצת.הוזמן : 1/20/2003 12:05:20 PMנשלח : 2/10/2003 9:45:35 PMלא ממש חודש וחצי. אבל עדיין איחור. :-[אתה צריכים להבין שלפעמים יבואן ארצי או ספק בחו"ל מפרסם במחירון משהו שאין לו,ומושך את האספקה בשבוע שבועיים.
פורסם 2003 ביוני 2122 שנים אם אתה מאלץ אותי לחזור אחורה בזמן אז נגיד גם שההזמנה בוטלה אחרי שגיליתי שאתם מתכוונים לתת לי 9500 רגיל במקום 9500 פרו
פורסם 2003 ביוני 2122 שנים *ובחזרה לדיון*אם את ה9500PRO אי אפשר להשיג אחרי חצי שנה בשוק, איך את ה2MX מכרו עד לפני כמה חודשים בכמויות???
פורסם 2003 ביוני 2122 שנים אף פעם לא הייתה בעייה עם זמינות הצ'יפים הגרפיים אצל NVIDIA.זאת הסיבה שגיפורס 2 עדיין נמכר ויימכר עוד הרבה זמן.9500 פרו תמיד היה ציפ קשה מאוד להשיג, והיו תקופות שלא היה זמין בעולם בכלל ( כנ"ל 9700 פרו ).הרבה מאוד יצרנים התלוננו בפני בתערוכת ה-CEBIT השנה על אי-זמינות של הציפים ואי יכולת אספקת כרטיסים סדירה.הדבר הכי מצחיק שאפילו בחנות של אי.טי.איי באתר שלהם היו תקופות שהיה רשום OUT OF STOCK על הכרטיסים האלה.תראו פה :http://www.ati.com/shopati/pricespcusa.htmlאין 9500 פרו בכלל !
פורסם 2003 ביוני 2122 שנים מה הולך פה אני פשוט בהלם. בניתי על הכרטיס הזה שיהיה השדרוג הבא שלי במחשב אחרי תקופת המבחנים, הכרטיס הזה הכי משתלם בסדרה מה לעזאזל קרה ל ATI נפלו על הראש או משהו? להפסיק ייצור? לא ברור לי..והאלטרטיבות יקרות/איטיות מדי :'(
פורסם 2003 ביוני 2122 שנים לפי ZAP יש רשימת חנויות שעדיין מוכרות ובמחירים טוביםתזיז תעכבר ותשים הזמנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.