עבור לתוכן

התייעצות לפני קנייה.. מחשב DELL

Featured Replies

פורסם

http://www.buycenter.co.il/sg_product~LT-RD33-2510~7233~9758.htm

מה דעתכם?

האם LATITUDE היא הסדרה המתקדמת יותר?

מי עדיפה מבין כל הסדרות של דל?

אני צריכה מחשב חזק וקל יחסית,

שישמש אותי כמה שיותר זמן.

תודה מראש

פורסם

זה מחשב מצויין. איכות טובה וחיי סוללה טובים.

מבחינת סדרות, אין "טובה ביותר", זה תלוי בצרכים.

פורסם

סדרה E של Dell היא הסידרה החדשה אני אגב מחפש את גירסת ה-6500 שהיא אותו הדבר רק עם מסך גדול יותר.

זהו אכן מחשב מצויין :תאורת מסך Led ,מעבד סנטרינו 2 החדש -פלטפורמת מונטבינה,זמן סוללה טוב כל מה שאתה מבקש.

תמהני אבל למה בחרת בחנות הזו דווקא ?

לא מבין איך שאר החנויות מוכרות עם זיכרון בתדר 800 וזאת בתדר 667,מה אלו הקומבינות האלו להוציא זיכרון איכותי ומתקדם יותר ולשים ישן יותר ואז להציע את זה שמגיע לך כשידרוג ? פשוט מקומם.

פורסם

בהתחשב בכך שהוא זול יותר בכ300 שקל לחנויות אחרות זה לא כל כך "מקומם"

מה שגם ההבדל בין 667 ל800 לא ניכר לעין

פורסם

וחוץ מזה, המהירות המפורסמת היא בטח טעות. אני לא מאמין שהם מוציאים את הזיכרון (אסור להם לעשות זאת).

פורסם

וחוץ מזה, המהירות המפורסמת היא בטח טעות. אני לא מאמין שהם מוציאים את הזיכרון (אסור להם לעשות זאת).

האם קיימת אפשרות כזו שחנות שמוכרת ניידים ומקבלת אותם בתצורה מסויימת תשנה/תשנמך רכיבים ?

כי למשל מערכת הפעלה , זיכרון ,מעבד ,משונים עפ"י דרישה מסויימת של לקוח,אז אני מניח שטכנית לא תהיה להם בעיה לעשות זאת.

פורסם

האם קיימת אפשרות כזו שחנות שמוכרת ניידים ומקבלת אותם בתצורה מסויימת תשנה/תשנמך רכיבים ?

כי למשל מערכת הפעלה , זיכרון ,מעבד ,משונים עפ"י דרישה מסויימת של לקוח,אז אני מניח שטכנית לא תהיה להם בעיה לעשות זאת.

טכנית אין בעיה. מעשית, אסור להם, כי אתה מזמין מחשב לפי מפרט ומספר קטלוגי. ואם משנמכים אותך - זו גניבה.

המקסימום שהם יכולים זה לשדרג זיכרון לבקשתך, ואולי גם הארד דיסק (למרות שזה יותר נדיר).

פורסם
  • מחבר

סדרה E של Dell היא הסידרה החדשה אני אגב מחפש את גירסת ה-6500 שהיא אותו הדבר רק עם מסך גדול יותר.

זהו אכן מחשב מצויין :תאורת מסך Led ,מעבד סנטרינו 2 החדש -פלטפורמת מונטבינה,זמן סוללה טוב כל מה שאתה מבקש.

תמהני אבל למה בחרת בחנות הזו דווקא ?

לא מבין איך שאר החנויות מוכרות עם זיכרון בתדר 800 וזאת בתדר 667,מה אלו הקומבינות האלו להוציא זיכרון איכותי ומתקדם יותר ולשים ישן יותר ואז להציע את זה שמגיע לך כשידרוג ? פשוט מקומם.

לא בחרתי בחנות הזאת. פשוט מצאתי שם את המפרט שעניין אותי. עכשיו אני אחפש איפה לקנות אותו.

תודה לכולם!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים