עבור לתוכן

קירור כרטיס מסך ושקט, יש דבר כזה ביחד?!

Featured Replies

פורסם

שחשבתי לקנות את הקריסטל אורב, אמרו לי שהוא מרעיש גם אחרי שמורידים את הגריל

שחשבתי לקנות את הICEBERQ של וונטק, אמרו לי שיש לו צליח חלש אחיד מעצבן

ירדתי משתיהם, אני לא מוכן לסבול רעשים

יש לי בבית מאורר קטן של מעבד 266 מגהרץ. מהקטנים האלה שהיו יושבים על לוח קטן משלהם לא זוכר איך זה נקרא...

כל מקרה. איזה קירור יש לכרטיס מסך

אני חייב לציין שהכרטיס שלי בא בלי מאורר והוא מתחמם בצורה נורמלית, חם חם.. אבל לא רותח תודה לאל..

אז איזה קירור טוב יש שהוא שקטטטטטטט

והאם כדאי לי להרכיב את המאורר הקטן שהיה על הפנטיום 266 (הוא שקט.. מאוד) אבל הוא לא נראה לי ממש יעזור

כי שחיברתי אותו לחשמל ושמתי את היד שלי 2 סנטימטר ממנו. הייתי צריך ממש להתאמץ בשביל להרגיש רוח חלשה חלשה

אז כמה זה כבר יכול לעזור לכרטיס מסך שלי..

ועוד משהו אחרון אחרון, שמעתי על ה"בלו אורב" שזה דגם יותר ישן של הקריסטל אורב

שההבדלים בניהם זה הרעש, והיעילות

אני לא צריך להגיע למינוס 40 שהכרטיס מסך שלי יהפוך לגוש קרח, אני רק רוצה שהוא יהיה בטמפרטורה סבירה וטובה

אני לא גיימר, אבל גם לא רוצה שהיו תקיעות קטנות, או בכלל שהכרטיס יתחמם יותר ממה שהוא אמור להיות

ככה שאולי הבלו אורב יהיה מספיק קירור נורמלי בשבילי, השאלה היא איך הרעש שלו ??

יש לי כרטיס ג'יפורס4, אמ.אקס 440. 128 מגה

בכלל הבלו אורב יתאים ? כי בזיגזג כתוב שזה לכרטיסי ג'יפורס 2 ו-3 לא כתוב כלום על 4..

מה אתם אומרים??

נ.ב מצטער שזאת כבר הודעה שניה או שלישית שלי בנושא, פשוט לא בא לי להוציא כסף ואחרי זה לא להשתמש..

פורסם

מים

פורסם

קירור פסיבי כמו VGA Heatpipe Cooler של זלמן

אין לי מושג אם אפשר להשיג את זה בארץ , ויש סיכוי שהוא לא יתאים לכרטיס מסך (רכיבים מסוימים עליו שעלולים להפריע להרכבה של הגוף)

http://www.zalman.co.kr/english/product/zm80a-hp.htm

פורסם

תראה לכרטיסי מסך מסידרת MX לא צריך קירור מיוחד בגלל זה שמו לו קירור פסיבי אם אתה רוצה קצת יותר מזה אז תוסיף לו איזה מאוורר 40מ"מ פשוט..

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה רבה לכולם

ההצבעה בקשר למים.. מצטער גדול עלי :)

גם המודינג שראיתי בגלריה של סיילנט בוב ממש ממש יפה ומושקע אבל גדול עלי דברים כאלה

אני לא מתעסק הרבה עם מודינג כזה, רוב המודינג שלי קנוי ולא מוכן לבד.. לא מבין בזה ודיי מפחד לגעת

אז נשארו לי בעצם 2 אפשרויות

או ללכת על מאורר 3 או שזה 4.. אענרף, של הפנטיום 266 שבקושי עושה רוח חחח לא משהו רציני בגרוש אבל עדיין מסתובב זה משהו

או לקנות את ה VANTEC ICEBERQ

עכשיו הבקשה שלי היא שכל מי שנותן דעה על הוונטק, שיהיה רק מניסיון אם מישהו ראה (שמע) את זה עובד.. :)

בתודה רבה רבה מראש, רועי

אאהה.. ובקשר לזלמן לוח קירור.. לא משתלם בכלל

עולה פי 2 מה ICEBERQ ועוד זה רק לוח קירור בלי מאורר... לא נראה לי הקטע..

פורסם

הice berq הוא סינק דיי רעשני יחסית לכרטיס מסך אבל ככה יש לו מן שריקה חדה בקול נמוך..

אתה מוזמן לראות גם איך הכרטיס שלי מקורר: http://www.hwzone.co.il/gallery/album61/aap?full=1

פורסם

טוב רועי בוא אני יגיד לך משהו...

אני גם כמוך לקחתי את המאוורר מהמחשב הישן שלי פירקתי את כל המחשב עד שמצאתי אותו, בקיצר לקחתי אותו חיברתי אותו על הצלעות קירור ואת המאוורר של הספק שמתי ישר מהצד שלו ככה שהקטן מקרר מלמעלה והגדול של הספק מהצד.

דרך אגב, המוורר הקטן אצלי מוציא אוויר לא רע בכלל!!!

הוא מוציא אויר טוב רק אחריי שניקיתי אותו לפני זה הוא בקושי זז....

תרחץ אותו במים בלי פחד תן לו שעה לתייבש בשמש והוא כמו חדש...

פורסם
  • מחבר

אוקי אז למען השקט הנפשי (וגם השקט מהמארז) אני ינסה קודם כל קומבינה עם המאורר של הפנטיום 266

אם זה לא ממש יעזור, אז אני יקנה את הוונטק או הקריסטל אורב (נראה לי יותר בכיוון של הוונטק בגלל שפנדה עובדים איתם)

וזהו. תודה רבה :-)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים