עבור לתוכן

הקלטת DIVX דרך כרטיס TV

Featured Replies

פורסם

האם אפשר לעשות CAPTURE לוידאו באמצעות כרטיסי הטלוויזיה

Leadtek Winfast TV2000XP Deluxe TV/FM או FlyVideo 2000 Internal TV+FM+REMOTE?

נניח שאני רוצה להקליט ממכשיר וידאו ברזולוציה 720X576 ב25FPS, לפורמט AVI בתור התחלה או ישר לMPEG או משהו מצומצם...

איך הביצועים של 2 הכרטיסים האלה בפונקציה הזו? ואיך האיכות?

אני אשתמש בו במערכת שמופיעה במפרט העתידי (עתיד-קרוב) שלי (בפרופיל).

אשמח לייעוץ. ???

פורסם

אף אחד מהם לא מקודד בחומרה, היכולת להקליט ל DIV-X תלוייה בתוכנה ובמהירות המעבד שלך.

פורסם
  • מחבר

אוקיי...

אז נעזוב הקלטה בDIVX כי מן הסתם זה חת'כת PRIORITY באמצעות SOFTWARE....

אבל איך הביצועים והאיכות בהקלטה של AVI ברזול. 720X576 במהירות 25FPS?

מישהו ניסה את העניין הזה עם הכרטיסים האלה?

פורסם

אם המקור שלך הוא מצלמת וידאו או ממיר דיגיטלי שמתחברים ב S-VIDEO אז האיכות מצויינת.

כשאתה מקליט AVI לא דחוס אז אתה נתקל בבעיה אחרת שהיא היכולת של ההרדיסק להקליט את הנתונים מהר מספיק.

הפרמטרים שנתת באופן לא דחוס מגיעים ל 30MB/S

לא כל הרדיסק מסוגל לזה באופן רצוף

מעבד 1.5GHZ מסוגל בעיקרון לדחוס DIVX בזמן אמת אם אתה לא עושה שום דבר אחר, רק צריך למצוא תוכנה שיודעת לעשות את זה ישירות מהכרטיס..

פורסם

עם המפרט העתידי שאני רואה אצלך בהחלט הדבר אפשרי, אתה יכול להשתמש

בVIRTUAL DUB לכל סוגי הכיווץ הנתמכים ע"י .avi

ובPOWER VCR לקודד בMPEG1 או MPEG2....

מה גם שכאן גם באים לביטוי ה8 MB CACHE של ההארדיסק והתעבורה הרחבה של הDUAL DDR במעבדי INTEL...

פורסם

אם יש לך מחשב מספיק חזק והכרטיס טלויזיה גם כן איכותי (ואני ממליץ בחום רב להתרחק מכרטיסים שמבוססים על ה conexant 878 המיושן שנותן איכות תמונה גרועה וגם הדרייברים שלו בעייתיים) אז באמת VIRTUAL DUB מאפשר להקליט ישירות ל-DIVX. במחשב ממש טוב ניתן בו זמנית להקליט גם אודיו דחוס ב-MP3 למשל ואז הקובץ שמתקבל ממש קטן.

החיסרון היחידי של VIRTUAL DUB הוא הממשק הדי פרמיטיבי שאמנם לא מפספס אף הגדרה (וזה טוב בעיקר למומחים בתחום האודיו/וידאו הדיגיטלי) אבל לא מספיק אינטואיטיבי למשתמש המתחיל (אין כפתורי REC ו-STOP למשל..)

עריכה : אם מקליטים מקלטות וידאו רגילות ממש אין טעם להתעקש על רזולוציה של 576*720 כי גם הוידאו הכי טוב לא מגיע קרוב לזה (בד"כ מקליט 200 שורות ו- SUPER VHS מקליט 400 שורות..)

פורסם
  • מחבר

אוקי, הבנתי, אז מבחינת יכולת - אני מסודר.

לגבי השבב של Conexant, לא מצאתי באתרים שחיפשתי שום דבר שאומר איזה שבב יש על הכרטיסים.

איזה שבב מותקן בLeadtek Winfast TV2000XP Deluxe TV/FM?

הוא טוב? כי מבחינת תקציב הוא מתאים לי והוא גם נראה בסדר ביכולות שלו.

מישהו מכיר את השבב שלו? מישהו ניסה לעשות איתו CAPTURE ויכול להגיד לי איך האיכות?

פורסם

אוקי, הבנתי, אז מבחינת יכולת - אני מסודר.

לגבי השבב של Conexant, לא מצאתי באתרים שחיפשתי שום דבר שאומר איזה שבב יש על הכרטיסים.

איזה שבב מותקן בLeadtek Winfast TV2000XP Deluxe TV/FM?

הוא טוב? כי מבחינת תקציב הוא מתאים לי והוא גם נראה בסדר ביכולות שלו.

מישהו מכיר את השבב שלו? מישהו ניסה לעשות איתו CAPTURE ויכול להגיד לי איך האיכות?

הכרטיס של לידטק מבוסס למרבה הצער על ה-878 הבעייתי והמאד ישן של CONEXANT. אם יש לך אלטרנטיבה (אפילו FLY VIDEO 3000 שהוא לא כרטיס יקר) זה עדיף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים