פורסם 2003 ביוני 1922 שנים שלום..בכל הלינקים שאנשים נותנים לחשבונות האישיים שלהם בוואלה ובנענע הם שמים תמונות!!אנינ לא יכול לראות התמונות...זה עושה מן איקסים על התמונות!!אני דוחה את זה כבר המון זמן!!אבל זה התחיל להמאס אז שאלתי!!בבקשה תגיבו וכמה שיותר מהר!!בתודהAnas-Nanas
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים או שהלינקים כבר נפלו...או שאתה לא מוריד אותם נכון. כשנותנים לך לינק תעשה save target as (או 'שמור מטרה כ...') ואז תבחר את המיקום שברצונך למקם את התמונה. תוריד אותה ואז צפה בא.
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים מחבר או שהלינקים כבר נפלו...או שאתה לא מוריד אותם נכון. כשנותנים לך לינק תעשה save target as (או 'שמור מטרה כ...') ואז תבחר את המיקום שברצונך למקם את התמונה. תוריד אותה ואז צפה בא.לא הבנת אותי....אני רואה את התמונות באתר עצמו...ותוכם אני רואה איקסים אדומים!!לא אמורים להוריד את התמונות!!אמורים לראות אותם דרך האתר!!!מקווה שמישהו יוכל לעזור לי! בטוח שאני לא היחיד שזה קרה לו!
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים יש ךף firewall?zonealarm במקרה?ב-privacy יש cookie control תשנה את זה ל-off
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים מחבר יש ךף firewall?יש לי פיירוול, Norton Personal FireWallאין דרך לראות את התמונות בלי כל פעם לשנות את זה??
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים גם לי יש את פייר וול הנ"ל :כנס אליוad blockingconfigureתוריד את הV מהראשון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.