עבור לתוכן

כרטיס טלוויזה pincle sys האם הכרטיס נחשב טוב? למכירים הלבד!

Featured Replies

פורסם

המטרה העיקרית היא ללכידת ווידיאו...

האם הכרטיס הזה טוב יותר מATI WONDER?

פורסם

לא מבין ממש בכרטיסי טלויזיה, אבל הATI הוא גם כרטיס מסך וגם כרטיס טלויזיה בגלל זה המחיר היקר שלו.

פורסם
  • מחבר

השאלה שלי נשארה אותו דבר

פורסם

הATI All In Wonder הם סידרת כרטיסי טלויזיה הרבה יותר מטובה מזאת של Pincle.

הPincle נחשבים כרטיס Low-End וכך גם האיכות שלהם(מבחינת דרייברים, לכידת ווידיאו ולכידת שידורי טלויזיה).

בתחומים האלה, לAIW יש איכות הרבה יותר גבוהה, אבל הדבר מתבטא בהבדל במחיר(הAIW הרבה הרבה יותר יקר).

בהנחה ואתה רוצה ללכוד וידיאו פשוט(מכול Output לקובץ וידיאו), רוב כרטיסי המסך היום מצטיידים בכניסות Tv-In, שלשם אתה יכול לחבר כבל ומתאים וללכוד וידיאו.

פורסם

אתה מתכוון לVIVO ?

אם כן, אז שפותח הת'רד לא יתבלבל, אתה צריך VIVO {מה שאין בכל כרטיס מסך} לא TV-OUT.

פורסם
  • מחבר

לכל אלה שהיגיבו אתם בכלל מכירים את הכרטיס שאני מדבר עליו?!

זה כולה כרטיס טלוויזיה ללא קשר לכרטיס מסך....

אתם יודעים מה רק טענו לי אם הוא טוב או לא בתור כרטיס טלוויזיה וזהו

ובבקשה רק כאלה שבאמת מבינים יענו לי ולא כאלה שסתם רוצים להגיב כי הם נכנסו לפה....

פורסם

יש לי כרטיס טלויזיה של Pinacle מדגם PCTV והאיכות של הלכידת וידאו שלו היא בסדר גמור לדעתי.

לא שיש לי אם מה להשוות אבל זה דיי מספק, היתי משתמש בכרטיס כדי להקליט תוכניות כשאני לא בבית (כמו ווידאו.)

פורסם
  • מחבר

אני עדיין מחכה לתגובוות\תשובות......

פורסם

אם יש לך אפשרות, קח את הכרטיס החדש של ASUS שנמכר כבר בחנויות השונות. יש לי אותו והוא מומלץ בחום.

פורסם
  • מחבר

תודה, אבל לא ענית לי על השאלה...

פורסם

תודה, אבל לא ענית לי על השאלה...

קשה להבין ממה שכתבת איזה דגם בדיוק של PINNACLE. . צא מתוך הנחה שהכרטיסים שלהם לא איכותיים. גם בכרטיסי עריכת וידאו היקרים שלהם יש בעיות קשות של דרייברים ואפליקציות, כולל בעיות שגורמות למחשבים לקרוס.

פורסם
  • מחבר

אני מדבר על הכרטיס הטלווייזה שמחירו 500-600

אין לי מושכ מה השם המלא שלו...

אולי... PCTV -PINNACLE

פורסם

אני מדבר על הכרטיס הטלווייזה שמחירו 500-600

אין לי מושכ מה השם המלא שלו...

אולי... PCTV -PINNACLE

בסביבות הסכום הזה יש את ה PCTV PRO שכולל גם רדיו FM STEREO...

במחיר הזה הכרטיס של ASUS עולה עליו בכל פרמטר אפשרי, דרייברים, יציבות, איכות תמונה והקלטה, איכות של הטיונר, איכות בניה של הכרטיס עצמו והחיבורים עליו, השלט רחוק, באנדל של תוכנות.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים