פורסם 2003 ביוני 1922 שנים זה קרה לי כמה פעמים בזמן סתם גלישה באינטרנט.. פתאום המסך נכבה.. ועובד למצב המתנה.. ואז שאני מכבה ומדליק את המסך אני רואה רק מסך שחור.. ותוך כמה שניות זה שוב מתכבה..הסרתי והתקנתי מחדש את driver של הכרטיס מסך.. והתקנתי שוב את הdriver של המסך .. שהוא iiyama 454...מישהו יודע מה גורם לזה?
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים מחבר בדקתי .. הוצאתי וחיברתי שוב.. בדקתי גם את החיבור החשמל של המסך.. פשוט לא יודע מה לעשות .. פתאום זה נכבה ואז אני חייב להתחיל מחדש את המחשב.. כי אני רואה רק מסך שחור..
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים ניסית לבטל את האפשרות של הסטנד ביי בחלונות כדי לבדוק אם הוא באמת עובר לסטנד בי?יאיר.
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים מחבר ניסיתי....יכול להיות שזה קשור אולי לספק כוח ? יש לי ספק של 300 או 350 אני חושב .. על מערכת של פנטיום 4 2.5....?
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים המחשב עובד באותו זמן?תנסה נגיד לשים איזה MP3 שיתנגן קבוע ותראה אם זה ממשיך להתנגן כשהמסך נכבה
פורסם 2003 ביוני 2022 שנים זה בדרך כלל קורא שאני מריץ משחק או את 3dmark....אולי זה בעיית יציבות מסויימת בכרטיס מסך? הוא בOC?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.