פורסם 2003 ביוני 1922 שנים יש לי במארז של SP כניסות קדמיות למיקרופון ולאוזניות שלשני הכניסות יש חוטים כמו של רמקולים רגילים. הלוח הוא gigabyte 8PE667U2, ורציתי לדעת לאן לחבר את החוטים של הכניסות האלה כדי שיפעלו?תודה!
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים מחבר איך זה יכול להיות השטויות האלה? זה לא שווה אם זה בא על חשבון רמקולים ואוזניות אחוריים.. אתה בטוח שאין דרך אחרת?חוץ מזה איך אני אמור להוציא את החוט מתוך המארז החוצה?
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים זה בטוחצריך להיות במארז איזה חור, לפעמים זה באחד הכיסויים של הסלוטים הפנויים.
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים אם אתה ממש רוצה אתה יכול לחתוך את הפלאג מהקצה של זה ולהרכיב במקום זה קונקטור של 3 פינים ולחבר את זה ישירות ללוח אם שלך (כמובן אם הלוח תומך) אבל אני מאמין שזה עדיין בא על חשבון היציאות האחוריות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.