עבור לתוכן

ש"ס דפקה את ברק

Featured Replies

פורסם

אחוזי ההצבעה במגזר החרדי עוברים את ה 100%

גם מי שנפטרו אחרי סגירת פנקס הבוחרים, קמים מקברם ע"מ לממש את זכותם הדמוקרטית :lol:

• תגובות 34
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא מדויק, גם הציבור החילוני יוצא וכבר היו דברים מעולם. צריך ממש להרגיז אותו, אבל שזה קורה, זה מפיל ממשלות.

אם חוק צנזורה באינטרנט, הפגנות נגד מצעד הגאווה, שריפת חנויות שעובדות בשבת/מוכרות לא כשר/מוכרות חמץ בפסח, חסימת כבישים בשבת כי זה פוגע ברגשות הציבור החרדי, התנגדות לתרומת איברים למרות שאין להם בעיה לקבל איברים, הפגנות נגד כל אירוע חילוני (פתיחת גשר המיתרים, אם מישהו זוכר), קבלת מאות מיליוני שקלים בשנה כדי להנציח עוני ובורות, תדלוק מכוניות ב-15 שקלים באגורות (!) לא מספיקים כדי להוציא את הציבור החילוני לרחוב, אני כבר לא יודע מה הם צריכים לעשות כדי שנתחיל להשיב מלחמה.

חרדים מאוחדים, על זה אני נותן להם קרדיט. אם חרדי נשרט או דרך חייהם בסכנה הם יוצאים לרחוב עם לפידים. עלינו משתינים ואנחנו יושבים בשקט.

פורסם

טפיל חכם יודע למצוץ מספיק דם מבלי להרוג או להרגיז יותר מדי את המארח.

ודי לחכימא ברמיזא.

פורסם

אם חוק צנזורה באינטרנט, הפגנות נגד מצעד הגאווה, שריפת חנויות שעובדות בשבת/מוכרות לא כשר/מוכרות חמץ בפסח, חסימת כבישים בשבת כי זה פוגע ברגשות הציבור החרדי, התנגדות לתרומת איברים למרות שאין להם בעיה לקבל איברים, הפגנות נגד כל אירוע חילוני (פתיחת גשר המיתרים, אם מישהו זוכר), קבלת מאות מיליוני שקלים בשנה כדי להנציח עוני ובורות, תדלוק מכוניות ב-15 שקלים באגורות (!) לא מספיקים כדי להוציא את הציבור החילוני לרחוב, אני כבר לא יודע מה הם צריכים לעשות כדי שנתחיל להשיב מלחמה.

חרדים מאוחדים, על זה אני נותן להם קרדיט. אם חרדי נשרט או דרך חייהם בסכנה הם יוצאים לרחוב עם לפידים. עלינו משתינים ואנחנו יושבים בשקט.

לזה חיכיתי, לא יודע אם כולך מלא שנאה לכל אדם ששונה ממך, או שאתה שטוף מח מהתקשורת.

הרבה דברים לא מדוייקים ציינת,וגם דברים שלא קשורים לש"ס. אני לא אפרט יותר, אבל נראה מה תשלח הפעם...

פורסם
  • מחבר

זה לא תירוץ. תמיד יש במי לבחור. אם ביום הבחירות תשב בבית על התחת בגישה "מה אכפת לי כולם מושחתים", אתה נותן כוח למפלגות כמו ש"ס, כי בזמן שאתה לא מצביע, הציבור החרדי כן מצביע. ולא, פתק לבן לא נחשב להצבעה. עצוב שזה הפך לאות מחאה כאילו שפתק לבן מזיז למישהו את האשך השמאלי. אם אתה רוצה לדפוק את המושחתים תצביע למפלגה קטנה, אבל בשום פנים ואופן אל תשב בבית.

מחזק הלא בוחרים החילונים מטומטמים ברמות וגם חברי הפתק הלבן

באמת מציק לכם תפגינו אחרי או לפני הבחירות

אבל בבחירות תצביעו למפלגה יחסית סבירה

אחרת אירן הקטנה תיוולד במקום ישראל

ותהיו מוכנים לתמונות של הרב עובדיה ברחובות

לא דיברתי על המניעים שלהם. דיברתי על העובדה שאם משהו מפריע להם, הם יוצאים לרחובות.

בניגוד לשאר האוכלוסיה שמעדיפה להשאר בסלון ולצפות בטלוויזיה ורק להתלונן אם משהו מפריע להם.

אני לא רוצה לדבר על כל החרדים

כי יש גם הרבה חרדים שעובדים ותורמים למדינה

ואני מכיר כאלו כולל אחד מאוד קרבי בצבא

אבל בעניין הפגנות חרדים שציבור רחב מהקהל הזה לא עובד ומקבל קצבאות

הרבה יותר קל לו להפגין ולמחות

הציבור הצעיר החילוני ברובו הרחב עובד\לומד ובעיקר מנסה לשרוד

לי אין כוח אחרי עבודה ללכת להפגין ומשפחות חילוניות אם ילדים בכלל

להם אין לא כוח ולא זמן לזה

פורסם

יש כל מיני זרמים שנקראים חרדים....

הפגנות כמו שרפת מקום וכדומה אותם "חרדים" לא מיצגים את החרדים,בכל מקום יש שירותים.לכן לא צריך להכליל.

קרירין זאת לא הסיבה שיש רוב חרדים שמפגינים או שבכלל יוצאים להפגין ,אין כל קשר עם עובדים או לא עובדים, שהרי הציבור הזה לומד [יותר ממה שאתה עובד או לומד כאחד]

פורסם

לא דיברתי על המניעים שלהם. דיברתי על העובדה שאם משהו מפריע להם, הם יוצאים לרחובות.

בניגוד לשאר האוכלוסיה שמעדיפה להשאר בסלון ולצפות בטלוויזיה ורק להתלונן אם משהו מפריע להם.

זו בעיה שורשית.פעם שהינו בגלות הינו עם נלחם.עמדנו על שלנו ככה קמה המדינה.החרדים מנציחים את היהודי הגלותי את השרדות עמנו

(לא בצורה הכי טובה) וראו אותנו החילונים...מילה אחת של רב והם יותר משולהבים לקרב מאשר כל צהל שעובר עשרות אימונים בשנה..

זה הפער התרבותי - הם ילחמו מלחמת קודש אנחנו ניראה טלויזיה כמה פתטי..הם ילכו לתת את קולם ואנחנו נשב על הגדר.יש מה ללמוד מהם.

הם קהילה מאוחדת חיים אחד למען השני ותיראו את תל אביב מעוז החילונים..ניכור והתנשאות בכל מקום.

זו הסיבה שהם מנצחים בבחירות ואפילו צוברים כח הם מאוחדים כגוש אחד ש"ס ימח שמה ויהדות התורה שגרועה יותר.

בבחירות שני רבנים עובדיה חושף והרב הליטאי (אני לא יודע מי זה היום) נותנים פקודה וכל חרדי בעל זכות בחירה הולך לקלפי

ואילו אנחנו יושבים וכבר יודעים מראש לחכות לעוד 3 שנים רעות שהם ישבו ויחלבו את הממשלות הבאות... :pissed:

אולי הפעם נחזק מיפלגות ימניות (שרוצות את הארץ לנו ולא לערבים ) ללכת עם מנהיגים שפויים ולא רופסים (אולמרט לבני ברק מופז )

שלא רצים אחרי קונדי כמו איזה בובות מריונטה (או קונדי מה נישמע - דברי לבני בארץ נהדרת)

אני לא אובקטיבי ואני מביע את דעתי אבל לחזק את השמאל שאיבד כל זהות כל זיקה לארץ זו תיהיה בכייה לדורות.

ש"ס היא חסרת זהות מי שישלם תמלוגים יקבל את השלמת העוגה הפוליטית ממנה להרכבת ממשלה.מבחינת אפשר לחלק את הארץ העיקר

שהיא תקבל את הכספים שלה.

פורסם

זו בעיה שורשית.פעם שהינו בגלות הינו עם נלחם.עמדנו על שלנו ככה קמה המדינה.החרדים מנציחים את היהודי הגלותי את השרדות עמנו

(לא בצורה הכי טובה) וראו אותנו החילונים...מילה אחת של רב והם יותר משולהבים לקרב מאשר כל צהל שעובר עשרות אימונים בשנה..

זה הפער התרבותי - הם ילחמו מלחמת קודש אנחנו ניראה טלויזיה כמה פתטי..הם ילכו לתת את קולם ואנחנו נשב על הגדר.יש מה ללמוד מהם.

הם קהילה מאוחדת חיים אחד למען השני ותיראו את תל אביב מעוז החילונים..ניכור והתנשאות בכל מקום.

זו הסיבה שהם מנצחים בבחירות ואפילו צוברים כח הם מאוחדים כגוש אחד ש"ס ימח שמה ויהדות התורה שגרועה יותר.

בבחירות שני רבנים עובדיה חושף והרב הליטאי (אני לא יודע מי זה היום) נותנים פקודה וכל חרדי בעל זכות בחירה הולך לקלפי

ואילו אנחנו יושבים וכבר יודעים מראש לחכות לעוד 3 שנים רעות שהם ישבו ויחלבו את הממשלות הבאות... :pissed:

אולי הפעם נחזק מיפלגות ימניות (שרוצות את הארץ לנו ולא לערבים ) ללכת עם מנהיגים שפויים ולא רופסים (אולמרט לבני ברק מופז )

שלא רצים אחרי קונדי כמו איזה בובות מריונטה (או קונדי מה נישמע - דברי לבני בארץ נהדרת)

אני לא אובקטיבי ואני מביע את דעתי אבל לחזק את השמאל שאיבד כל זהות כל זיקה לארץ זו תיהיה בכייה לדורות.

ש"ס היא חסרת זהות מי שישלם תמלוגים יקבל את השלמת העוגה הפוליטית ממנה להרכבת ממשלה.מבחינת אפשר לחלק את הארץ העיקר

שהיא תקבל את הכספים שלה.

הנה עכשיו הוא בא לפה,אחרי שאתה לא מדייק בדברים ,וגם מתבטא בצורה מגעילה [האם אתה בן 14-15-16 ]

הסברתי בדיון השני לגבי ש"ס ,ואתה שטוף מח מהתקשורת http://www.planetnana.co.il/tkshoret/ashan14.htm

פורסם

באמת ??? זכותי לבטא את דעתי.

שמעת על אתר חופש??

שמעת על ההשוואות בין ש"ס לחמינאי? ובכן ככה אני רואה אותם.פונדמנטליסטים סחטנים וגנבים.ולא אני לא בן 16.יש לי דעה מאד

מוצקה על החרדים ועל תנועת ש"ס ששונאת אשכנזים.אני ימני קיצוני חילוני (כן כן יש חיה כזו) ולתת את הארץ שלי שבנו אבותי לציבור

פרזיטי שלם ממש לא מתאים.אחת כמה וכמה לחבורה של גנבים וסחטנים שמנציחים את העוני ואת הבורות לנצח.אה ועוד שמה ליצן בראש

ששמו עובדיה חושף (חושף עד כמה הם בורים גמורים כמו להוציא פסק הלכה שאסור לח(ר)טט באף ביום שבת)

אגב הקישור שלך לא משכנע אותי בכלל !!!!!!

רב שניראה כמו איזה חומייני מדבר כמו איזה חומייני ומקשקש ומברבר כמו איזה חומייני לא ראוי לכבוד מצידי.

כנ"ל לציבור שהולך אחריו עיוור בצורה קיצונית כמו הערבים הפאנטים.

אני לא רואה אותם שווי ערך לנו והם לא רואים אותנו שווי ערך להם.הוא לא דמות למודל לחיקוי בעיני ואני בטוח שאף חרדי לא יודע

מי אינשטיין או גלילאו או מיכאל פראדיי

אנשי מדע לא קיימים בעולם התנכ המסוגר רק דמויות שלהם.אז כמו שהם שיחיו אדרבא אבל לבד בבידוד ולא מהכיס שלי\שלך\שלנו\של המדינה ואז

ניראה אותם.

פורסם

לדון איתך [עם שטיפת המח שיש לך זאת בעיה]

יש לי רק לשים את התמונה הזאת.

[attachment deleted by admin]

פורסם

אתה חוצפן !!

אני איבדתי משפחה בשואה ואתה מראה כזו תמונה (מצד שני מאיפה את יכול לדעת)

אבל..לא זה לא נוגע לי בשום קשר לגבי ש"ס התנועה הזו במו ידיה בנתה את השנאה שאני חש אליה.הכנסים וההסתות ההטפות של הרב עובדיה (שבעיני

לא שונות מההטפות של המואזינים בשטחים..).הסחיטה של חוקי הדת (חוק החזיר חמץ בפסח ) מי הם שיקבעו לי מה לאכול ומתי???

הם לא יהודים הם פאנטים שאימצו את היהדות וקיצנו אותה עד כדי כיעור וסיאוב.אינני רוצה להשמע גזען כי נוגד את חוקי הפורום אבל זה ידוע שתנועת ש"ס

כולה מבוססת על מיזרחים והיה לי דיון בעבר שעדות המיזרח זה בסך הכל ערבים דוברי עברית.אם לא פה אז בפורום אחר.

אז לא יהיה לי בחיים כבוד לתנועה הזו למה שהיא מייצגת.הרי כל פעילות הצדקה שלה הכספים שלה באים מהסחיטה שלה שהם בעצם המיסים שאתה משלם

(אתה עוד לא מבין הא..)

אם הם לא היו דורשים כל הקמת ממשלה את הדוידנדים שלהם אז היה פחות מיסים היה לך עלייה באיכות החיים.אבל אתה לא רואה את זה.לציבור שלהם יש

עליה באיכות החיים מ ה כ י ס שלך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הכוללים הבתי כנסת הגני יום הכל בא מהכספים שהם סוחטים והם לא מתביישים להצהיר על זה.אני לא חושב שהציבור היצרני צריך לממן ציבור פרזיטי

פרימיטיבי שלא עושה צבא ולא תורם כלום (חכה ועוד לא דיברתי על כמה הם לא ידידותיים לסביבה עם כל הכלים החד פעמיים שלהם זה בכלל דיון בפני עצמו)

ועל הטמטום של האיסורים שהם רוצים לכפות עלינו בחוקים וזריקת אבנים על אמבולנסים בשבת..

http://news.walla.co.il/?w=//1367699

תיקרא קצת..

http://news.walla.co.il/?w=/28/1368210/486418/5/@@/media

בשבילך ;D ;D

פורסם

חבל לי על המאמץ,הכי מצחיק שאתה מביא לי קישור לאתרים שעושים את כל השטיפת שכל [עלייך הם הצליחו לעבוד,ובגדול]

אני לא אתחיל לתת כאן דברים שמריאים ההפך ממה שכתבת כי זה לא ישנה כלום אצלך [הגישה בה אתה הולך]

אתה מערבב חרדים ואת ש"ס כסלט.ולא מבין ש"החרדים" שזורקים אבנים או שורפים חנויות וכו.. הם לא מייצגים את החרדים [בכל מקום יש שירותים,וגם אותם "חרדים" לא הולכים כדרכה של תורה,ולא מקשיבים בכלל לרבנים]

בקיצר אתה תמים .... שנפל בחכה שלהם. [כל טוב אני יצאתי לחופשה בת שבוע :cool2: ,אל תדאג זה מכספי האישי :silly:]

כנס ותקרא קצת [לא בשבילי,אלה בשבילך] http://www.planetnana.co.il/tkshoret/default.htm

פורסם

Radeon38,

אני מציע לך להרגיע את הטון בזמן שאתה כותב בפורום, אחרת לא תשאר פה עוד הרבה זמן.

יש לך אזהרה ראשונה מתוך שלוש, בשלישית תושתק/תורחק מהפורומים.

rroonnii,

אתה מאוד קרוב לאזהרה בעצמך.

פורסם
  • מחבר

rroonnii אין לי בעיה אם אנשים שהולכים אחרי הדת כחרדים

למרות שאני לא מאמין

כן יש לי בעיה גדולה אם אנשים שמנצלים את הדת ולא משנה אם זה איסלם יהדות נצרות וכל דת אחרת

לצבור כוח וכסף ולהטיף לאחרים מה לעשות

ואני ייתן לך דוגמה

"משמרות הצניעות " -אני לא מבין גדול בדת אבל עד כמה שאני זוכר היחס בין אדם לחברו

הרבה יותר חשוב מקיום המצוות

ובנוסף לזה רבנים גדולים בעבר הטיפו לתלמידים שלהם לכבד זרים

מה שקורה אם משמרות הצניעות נוגד לחוקי הדת

מתנפלים על אנשים\עסקים וכו רק כי הם לא הולכים באותה הדרך

ראיתי אפילו אנשים כאלו מתנפלים על עסק של דתיים רגילים שלא עשה אף דבר מיוחד שהיה צריך לעצבן אותם

אם היה גהנום ביהדות ה"משמרות צניעות" האלו היו כנראה מקבלים מקום של כבוד

אבל עובדה שאתה לא רואה רבנים שנלחמים בהם ומגנים אותם

זה הדבר השלילי מבחינתי במפלגות כמו ש"ס

ואני חצי מזרחי ככה שלא תגיד ומכיר כמה חרדים עובדים וסבלנים וכמובן שאם כאלו אין לי אף בעיה

פורסם

אם הייתי רואה כאלה חרדים

אז בהחלט הייתי מקבל ומכבד.אבל שאני רואה את ש"ס ואת העסקנים של בכנסת אני חש גועל נפש.לחשוב שאלי ישי מייצג את החרדים וחושב שהוא יקבע לי איך לחיות.והנה בדיוק עכשיו הוא עוד רוצה לדרוש את תיק החינוך כדי להכניס לנו החילונים את הדת בדלת האחורית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים