עבור לתוכן

OC ל9600GT יכול להאט ביצועים?

Featured Replies

פורסם

יש לי 9600GT של TWINTECK גרסת OC XT

ליבה על 700 זכרונות על 950

האצתי ל750 וזכרונות ל1050 עבד בסדר..

אבל ברגע שהעלתי את הליבה ל770 הפריימים במשחק (FC2) נפלו..

ניסיתי להסתכל בNTUNE והראה לי משהו כמו 70 מעלות ואז ירד מהר ל68- 65 -61..

מי שמכיר בדרייבר החדש של נוידיה יש TEST כזה שבודק יכולת עבודה בMHZ הנל..

מוזר שגם על 800MHZ הוא אמר לי שעבר הצלחה אך לא ניסיתי להריץ משחק פחדתי שישרף.. לא ממש סומך על זה..

אחרי החפירה.. השאלה שלי אם יכול להיות שהליבה מגיעה למצב כזה שהביצועים ירדו בגלל OC? בגלל חום או מאמץ יתר?

פורסם

ברוב כרטיסי המסך מהשנים האחרונות יש מנגנון שמוריד תדרים אוטומטית כתגובה להתחממות יתר של הכרטיס. לא תראה את זה בשום מקום (כי מדווחים רק התדרים המקוריים), אבל עד שהכרטיס לא מקרר הוא לא יחזור לעצמו.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת לא מקרר אז לא יחזור לעצמו? באיזה מובן יחזור לעצמו?

במידה והגעתי לתדר שהכרטיס התחמם בצורה יתרה איזה סימנים הוא אמור להראות? ואם זה מוריד תדרים אוטומטית זה אומר

שיהיה קשה לגרוף לו להשרף?

פורסם

סליחה, טעות הקלדה - עד שהכרטיס לא מתקרר הוא לא יחזור לעצמו.

פורסם
  • מחבר

אז אני מבין שברגע שהוא התחמם הפריימים ירדו .. עד שהתקרר חזרה?

תודה :xyxthumbs:

פורסם

נסה להגיע לתדרים של

780 \ 1125 \ 1925

shaders memory clock core

פורסם
  • מחבר

איזה תדר זכרון הגיע הכרטיס שלך ? גם 950MHZ? ויש לך את הקירור המקורי?

זה הכרטיס שלי..

http://www.checksun.co.nz/shop_image/product/42657efa1f6197d852a0043a4511ce1a.jpg

ברגע שאני עובר את ה760-770 אני כמעט ולא רואה הבדל.. עד שאני מעלה גם את הזכרונות

עכשיו כשהסתכלתי על הכרטיס הקירור בא בעיקר על המעבד והזכרונות חשופים יכול להיות שבגלל זה אני לא יכול להאיץ אותם כמו שצריך?

ניסיתי להריץ 3DMARK06 על 780 וזכרונות 1060 והוא נתקע לי ..(תמונה קפאה)

כשהזכרונות היו על 1000 הוא עבר.

הוספי עוד מאוורר שיתן אויר קר זה לא עזר .. הוריד קצת את הטמפ' ב 2-3 מעלות..של המעבד לא מצאתי דרך לבדוק את הזכרונות

בEVEREST הוא מציג רק DIODE במנוחה על 47 מעלות

בפאר קריי 2 יש לי נפילות מידי פעם שלא היו, המשחק זורם טוב עד שהפריימים פתאום נפלים ל8-10-13.. ברגע שאני עושה ALT+TAB ואז חוזר למשחק זה מסתדר וחוזר ל22 -25 + ??? חשבתי שזה בגלל AA אבל זה לא קשור.. כשזה נופל זה נופל!

כשעשיתי במנצ'מרק של המשחק הוא הראה לי מינימום 14..

בקיצור - השתגעתי כבר! ::)

פורסם

בנושא הזה.. יש תוכנה שיכולה לעשות בדיקת מאמץ לכרטיס? אני גם עם אותו הכרטיס (לא הכי זוכר איזה יצרן) ואני גם רוצה OC קטן השאלה היא איך אני בודק שהוא באמת יציב ולא מגיע לטמפ' מטורפות?

עריכה - הסתכלתי, הוא של gigabyte

אגב עוד שאלה - עד איזה טמפ' אני יכול להגיע איתו? אני עכשיו מריץ אותו כבר יותר משעה בעבודה קשה והוא על 64 מעלות... כמה עד אני יכול להעלות?

פורסם

אני בודק עם התוכנה ATITOOLS כמה דקות, רואה שיציב ואז עובר למבחני ביצועים כמו ה- 3DMARK ...

יש לי קירור מיוחד כן ה- DUAL FLY .

התדרים שרשמתי לך אלה התדרים שאני פועל איתם 24\7.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים