עבור לתוכן

Lenovo T400 Vs. T500 - על כרטיס מסך, משקל וחיי סוללה

Featured Replies

פורסם

הי, אני מתכנן בעתיד הקרוב (עד סוף נובמבר) לקנות את אחד מהם... הדילמה היא כזאת:

ב-400 אפשר לשים מסך עם תאורת לד שאמור לחסוך משקל וזמן סוללה, אבל הוא קצת יותר קטן מה-500 (מה שהגיוני) והכרטיס מסך שלו אמור להיות פחות חזק.

עולות שתי שאלות:

1) כמה יהיה משמעותי ההבדל בין ATI Mobility Radeon 3470 with 256MB לבין ATI Mobility Radeon 3650 with 256MB? (מה ירוץ על אחד שלא ירוץ על השני?)

2) מה יהיה בערך המשקל של כל אחד מהם עם סוללת 9Cell והארד-דיסק 160GB 7200RPM? (אני מתכנן לקחת לא משנה על מי מהם בדיוק את אותו המפרט).

ובלי קשר לזה - למישהו יש רעיון כמה זמן מי מהם יחזיק עם סוללת 9CELL בתצורה הנ"ל?

(

מעבד T9400

4GB זיכרון

DVDRW

WIFI

BT

)

תודה! :)

פורסם

1) אין שום דבר שירוץ על האחד ולא על השני, אבל כל דבר ירוץ יותר טוב על ה-3650 כי הוא כרטיס יותר חזק. יש לך לינק בסטיקי כרטיסי מסך להשוואות ביצועים ביניהם (וכרטיסים נוספים).

2) לפי נתוני לנובו, המשקל של ה-T400 עם סוללת 9 תאים מתחיל מ-2.4KG, של ה-T500 מ-2.8KG.

הייתי הולך על ה-T400 אלא אם כן יש חשיבות גדולה לביצועי כרטיס המסך (נניח, משחקי 3D או תוכנות 3D כבדות), או שיש צורך ב-DisplayPort (שקיים ב-T500 אבל לא ב-T400).

פורסם
  • מחבר

Display Port?

פורסם

אם אתה לא יודע מה זה, אתה לא צריך את זה.

פורסם
  • מחבר

:)

LOL

אם אני מבין נכון (מלהסתכל בעצמי) זה נועד פשוט לחבר מסך בהבחנה גבוהה למחשב?

פורסם

בגדול, כן. זה חיבור דיגיטלי בתקן חדש שאמור לאחד ולהחליף את התקנים הקיימים היום (DVI/HDMI).

פורסם

רק מילה לגבי סוללת 9 תאים - לפחות בחנות שממנה אני הזמנתי את ה-T400 השבוע - אמרו שאין סוללות 9 תאים לדגם זה במלאי ואין גם צפי שיהיו בזמן הקרוב. יכול להיות שזה אצל החנות הזו בלבד אבל שווה בדיקה. אני מאד רציתי את הסוללה הזו, אבל נאלצתי כרגע להסתפק בסוללת 6 תאים.

פורסם

אפשר לקנפג אותו מראש עם סוללת 9 תאים.

פורסם

לפחות בחנות שממנה נקנה המחשב שלי (בישראל) - טענו שאין אפשרות כזו. יכול להיות שזו אוזלת יד שלהם והם לא טרחו להרים טלפון ללנובו ישראל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים