פורסם 2003 ביוני 1922 שנים אני יודע שאי אפשר, אבל יש כללללללללללללללל דרך אחרת עקיפה? כל הדברים שאתם עושים עם הפינים ודברים אחרים בלוח אם ושינויים אפשר לעקוף איתם את המגבלה? בבקשה אני מתחנן אני מת רצח לעשות כבר למעבד הזקן הזה אובר קלוק. יש לי לוח אם D850GB ומעבד של אינטל ליבת הוויליאמט ה 1.7 גי'גה הרץ עם 100 מגה הרץ באס (X 4 400) ה 256 קאץ' טוב אני מניח שאתם יודעים אז קיצר יש איזה שהוא דבר? אני מתחנן שתגידו כן
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים ידידי הוותיק tuxx אמר פעם שניתן להחליף איזה חלק מסויים בלוח ואז אפשר יהיה לעשות OC קטן מאוד...אבל זה לא ישתלם לך מכל כך הרבה סיבות:1. רוב הסיכויים תרצח את הלוח2. האוברקלוק שיצא מזה לא שווה את ההשקעה3. מיותר לחלוטין, המעבד שלך יותר ממספיק כרגע
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים לי יש דרך לעשות OC לכל מעבד שבעולם כולל אינטל, הOC תמיד מצליח ונשארת האחריות הנה המדריך המקוצר:א. מתקשרים ל**בבקשה בלי פירסום**ב. מבקשים מעבד חדשג. מקבלים אותו בדוארד. מתקיניםובבקשה- יש לכם מעבד עם ליבה אחרת CACH גדול יותר ומהירות שעון גדולה בהרבה, מה אני יגיד זו השיטה הכי בטוחה ונשארת האחריות!!!
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים יש לי פתרון לOC ללוחות של אינטל !! {לא בטוח שזה עובד} אם יש מעבד בבאס של 100 אז פשוט מזזים את הגמפר כך שהוא יהיה על 133 ואז יש לנו OC {ככה אני עשיתי בלוח שלי, כמובן אחרי חישמול רציני ;D }
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים לי יש דרך לעשות OC לכל מעבד שבעולם כולל אינטל, הOC תמיד מצליח ונשארת האחריות הנה המדריך המקוצר: א. מתקשרים ל**בבקשה בלי פירסום** ב. מבקשים מעבד חדש ג. מקבלים אותו בדואר ד. מתקינים ובבקשה- יש לכם מעבד עם ליבה אחרת CACH גדול יותר ומהירות שעון גדולה בהרבה, מה אני יגיד זו השיטה הכי בטוחה ונשארת האחריות!!! so lame.........
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים יש לי פתרון לOC ללוחות של אינטל !! {לא בטוח שזה עובד} אם יש מעבד בבאס של 100 אז פשוט מזזים את הגמפר כך שהוא יהיה על 133 ואז יש לנו OC {ככה אני עשיתי בלוח שלי, כמובן אחרי חישמול רציני ;D } איפה יש את זה בלוח שלי ? Intel D845WN
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים לא יודע.. סתם חשבתי על זה, אבל לא נראה לי שזה יעבוד אתה צריך עוד מתח... אני עשיתי לו {לסלרון} מוד מ 1.5V ל 1.72V עריכה- הלוח שלך תומך רק בבאס של 100 {*4} אז שכח...
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים הנה הטרד על זה שהצליח לעשות אוברקלוק אם לוח אינטל http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=26639
פורסם 2003 ביוני 2022 שנים שמעתי שבלוחות החדשים של אינטל אפשר יהיה לעשות "קצת" OCכנראה שהם לא רוצים שתקבל את התחושה שמי שקונה לוחות שלהם נדפקאז עכשיו תהיה "קצת" נדפק ועם זה הקונים שלהם מוכנים לחיות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.