פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים מוזר,כל מי שאני מכיר קיבל את המייל עם הסיריאל.השרתים מפוצצים וקשה להכנס ולשחקאני בכלל לא בטוח שהמשחק הזה ישוחרר בזמן
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים לא היו לי בעיות של שרתים מפוצצים, עשיתי party עם חברים מאתמול כבר.סיימון, כפי שראית הוספתי אותך, נשחק ביחד מאוחר יותר כי כרגע אני לא יכול, הוספתי גם את godmoney.מי שרוצה שיוסיף אותי- gtabac. נעשה ביחד משחק ;D
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים אחלה, מאוחר יותר אצטרף. חוזר בי, אני משחק עכשיו שעה רצוף והמולטי הזה חזק! הנשקים החדשים מקוריים ופשוט מדהימים עכשיו אחי חורש עליו
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים אחלה, מאוחר יותר אצטרף. חוזר בי, אני משחק עכשיו שעה רצוף והמולטי הזה חזק! הנשקים החדשים מקוריים ופשוט מדהימים עכשיו אחי חורש עליו מזל אין אין משחק מדהים גם מולטי וגם CO OP המפה בסן פרנסיסקו מדהימה החלליות ברקע מטריפות חושים הנשקים מגניבים משחק מעולה
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים מישהו יכול להסביר איך עושים co-op? יש co-op אונליין? אם יש אז איך עושים? ניסיתי שעה להבין איך עושים co-op.
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים אחרי שעה של משחק הבנתי שאני לא קונה אותו. לא התכוונתי לקנות אותו בכלל. אחרי שעה של משחק הבנתי שאני צריך לחשוב שוב
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים לא הבנתי איך הביטא משקפת את המשחק המלאהסינגל פליי הוא זה שקצר שבחים במשחק הראשוןאם הסינגל יהיה טוב לבטח שאקנה אותו
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים נכון, הבטא משקפת רק את המולטפלייר במשחק ולא את הסינגל פלייר - למזלי, כי הבטא הזו הבהירה לי שוב למה אני לא אוהב משחקי רשת
פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים מחבר יצא לי לשחק איזה שלושה משחקים.במשחק הראשון לא הבנתי מי ומה ואיפה ולמה הכל קורה מסביבי...לאט לאט התחלתי להבין לאן ללכת ומה לעשות ואני מאד מאד נהנה.גם עד כה שיחקתי עם אנשים ממש נחמדים (אני מנתק את המיקרופון, אבל הם היו נחמדים למדי במיקרופון).אני בטוח לא אקנה אותו עד שיירד המחיר שלו.
פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים מישהו יכול להסביר איך עושים co-op? יש co-op אונליין? אם יש אז איך עושים? ניסיתי שעה להבין איך עושים co-op. ???
פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים אין. CO OP זה שתי שחקנים יחדיו, זה מולטיפלייר (כולם נגד כולם או קבוצות).
פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים באמת? לא שמתי לב. כשהבנתי שזה רק משחק רשת קצת יצא לי החשק להדליק אותו שוב :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.