פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים חפש crane vending machine, או claw vending machine משם תמצא את מבוקשך לדעתי.
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים מחבר נחמד, קוראים לזה claw crane, פשוט הראו בטלוויזיה מקודם שזה משחק מכור, שיש מכשיר שקובע כל כמה זכיות לנסות בכל לחלק פרס ואז כשהוא מחליט מה תהיה עוצמת המגנט של שלו...אני אישית נכנסתי לקריזה ואמרתי שצריך לתבוע אותם שהרי מדובר במשחק מזל בעיקר ולא במשחק של יכולת, אבל אז ראיתיhttp://en.wikipedia.org/wiki/Claw_vending_machine#Legality
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים מחבר כן אם הייתי יודע מראש שזו מכונת מזל בלבד, לא הייתי מכניס שקל ! (וגם בטח בארץ אין פיקוח על המכונות הללו).
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים נחמד, קוראים לזה claw crane, פשוט הראו בטלוויזיה מקודם שזה משחק מכור... אולי ראית את זה ב-Brainiac
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים אני שונאת את המכונה המטומטמת הזאת! כמה שקלים היא אכלה לי. ואף פעם לא תפסתי כלום.
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים זה מוזר לי כי אני באמת אף פעם לא מצליח ולעומת זאת דוד שלי מצליח כל פעם כמעט!!
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים זה מכונה מאנייקית אתה משקיע 50 שקל על דובי מסריח ואין זה לא הולך וגם שהמכונה כבר תופסת את הדובי הוא אומר לך '' לא לא אל תתלהב היא כבר מפילה אותי'' חחחחחחחחחחח אני לא מנסה הרבה אולי פעמיים 3 ניסיתי בחיים אבל בפעמיים האלה הצלחתי להוציא דובי לחברה שעלה לי 7 שקל ופעם לפני איזה 8 שנים בבית חולים הוצאתי תוכי אחרי איזה 30 שקל חחחחחחח
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים שיישרפו את המכונות האלה. למנוף הזה אין מספיק כוח אחיזה כדי לתפוס את הדובי. יש לי עבר עם מכונות דיי מרשים גם לטובה וגם לרעה. לרעה: רציתי פעם לעשות תמונת פספורט, אתם יודעים איך זה.... נכנסים לתוך ה"חדר" ופשוט מצטלמים, אז קיצר במקום להוציא תמונות פספורטים שלי היא הוציאה לי תמונה אחת עם מסגרת + קישוטים... לטובה: חוק מרפי - תמיד תמצא מתחת למכונות שתייה כסף. ;D
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים איך קןראים למכונת מזל שמרימים צעצועים בעזרת מנוף קטן ?קוראים לה: ^@!(#)$(*@#$%@!#$!@וזה מה שהיא עושה לאנשים: http://www.nothingtoxic.com/media/1213929324/Demented_Man_Goes_Insane_in_the_Middle_of_a_Busy_Street
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים רציתי פעם לעשות תמונת פספורט, אתם יודעים איך זה.... נכנסים לתוך ה"חדר" ופשוט מצטלמים, אז קיצר במקום להוציא תמונות פספורטים שלי היא הוציאה לי תמונה אחת עם מסגרת + קישוטים... wat
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.