פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים מחבר זה משתנה כל פעם אבל לרוב זה MP INITTESTVRAMכשני מנסה לשים את הQX9770 הוא אפילו לא נותן לי להכנס לביוס ולא משנה כמה ריסטים אני עושה או פלאש לביוסהלוח חדש אבל נראה לי שיש משהו מגביל אותוכי באתר של אסוס רשום שבגרסת הביוס הזו הוא תומך במעבד הזה (המעבד הזה בא בבאס 400) ואני לא מצליח גם בOC להגיע לזה
פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים זה משתנה כל פעם אבל לרוב זה MP INITTESTVRAMכשני מנסה לשים את הQX9770 הוא אפילו לא נותן לי להכנס לביוס ולא משנה כמה ריסטים אני עושה או פלאש לביוסהלוח חדש אבל נראה לי שיש משהו מגביל אותוכי באתר של אסוס רשום שבגרסת הביוס הזו הוא תומך במעבד הזה (המעבד הזה בא בבאס 400) ואני לא מצליח גם בOC להגיע לזהתבדוק טוב שאחרי עדכון הביוס הוא אכן השתנה לגרסה החדשה .ראיתי בעיה דומה עם לוח סטרייקר , אחרי עדכון ביוס הוא עבד עם המעבד החדש .עשיתי את העדכון מספר פעמים , בפעמים הראשונות הביוס פשוט לא התעדכן ונשאר על הגרסה הישנה . תבדוק שאצלך זה לא המקרה (לפי גרסת הביוס כשהמחשב עולה)
פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים מחבר והמעבד עצמו תקין?כן כי גם בפשוט יותר אני לא מצליח להגיע לבאס 400אז בטח שזה לא יעבוד
פורסם 2008 באוקטובר 2717 שנים מחבר דיברתי עכשיו עם היבואן של אסוס בישראל(עם התמיכה)כל מה שהוא אמר זה שהם לא תומכים בOC ומה שרשום בהגדרות זה מה שהלוח יעשה(1333)הסברתי לו שאפילו באתר של אסוס בתאימות של המעבדים רשום במפורש שהוא תומך בQX9770 ובבאס 400אבל הוא בשלואין לי יותר רעיונות
פורסם 2008 באוקטובר 2717 שנים הייתי מנסה קומבינציות שונות כמו כרטיס מסך אחר וזיכרון אחר.בעיקרון הלוח לא תומך רשמית בבאס 1600 ולכן אין טענה כלפי אחריות אבל לטעמי קיבלת לוח לא מוצלח במיוחד.דרך אגב תבדוק אם הטמפ' של הלוח לא גבוהות מידי, אני החלפתי את המשחה הטרמית בלוח שלי.
פורסם 2008 באוקטובר 2717 שנים מחבר מה לפרק את צלעות הקרור?לא נראה לי קשור לזה שהמעבד לא עובדדבר שני תראה מה הם רושמים באתר שהוא תומךוגם ניסיתי את כל גרסאות הבייוס, כלום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.