פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים מה ההגדרות שלך בביוס? כמה מתח הלוח נותן לגשר הצפוני ומה הטמפ' שלו?הסטרייקר 2 פורמולה הוא לוח טוב אבל הקירור הבסיסי שלו זוועתי.בכל מקרה עדיף לך להוריד בתור התחלה את המכפיל ולעלות רק בבאס, תוודא שכל הרכיבים נשארים על הבאסגם כשהוא ב OC לדוגמא ע"י משחק עם המתחים כמו ה FSB Termination וה FSB VTT (אם יש צורך כמובן).מניסיון בד"כ עם הסטרייקר 2 צריך להעלות רק את המתח לגשר הצפוני בדיוק לגבול בביוס בין הירוק לצהוב והלוח (לפחות שלי)עושה בקלות באס 500.אחרי שהגעת לבאס אפשר להתחיל להשתולל עם המעבד.נ.ב אני נשארתי עם גירסת ה 1501 של הביוס, לי היא הייתה הרבה יותר טובה ל OC.
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים מחבר שנייה לא הבנתי, אני צריך להשאיר את כל האופצות על אוטומט ורק לשנות את המתח למעבד ולגשר הצפוני?במעבד אני 1.4 ובלוח אני 1.54 ועדיין הוא נתקעלמה אתה מתכוון להשאיר את כולם בבאס? כשהוא ב OC לדוגמא ע"י משחק עם המתחים כמו ה FSB Termination וה FSB VTT (אם יש צורך כמובן).איפה יש את האופציות הלו?היה לי את הQX9770 לפני ולא הצלחתי לסדר שיעבוד עם הלוח הזה וחלק ממה שניסיתי היה לשדרג גרסא לביוסניסיתי מה שאמרת לגבי הגשרהצפוני ועדין ב400 הוא כבר נתקע בביוס, ניסיתי לשנות כמעט כל דבר אפשרי זה כאילו משהו תוקע אותי ואני לא מצליח להבין מה
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים כוון הכל על אוטומטי בביוס למעט המתח של הגשר הצפוני ושים אותו על 1.56, תוריד את המכפיל של המעבד ובדוק אם המחשב עולה יציב בבאס 400.בנוסף בדוק את הטמפ' של הגשר הצפוני(מופיע בביוס) ותוודא שהיא לא בתחום ה 70-80 מעלות.
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים מחבר גם את מתח המעבד להשאיר על אוטומט?ניסיתי עם מעבד 1.45NB 1.56400 באס 1:1לא מתקדם עדיין נתקע לפניי הווינדאוסאוף, אם אני אצליח לעבור את ה400 אז אוליי הלוח יוכל לעבוד עם הQX9770 שיש לי במגירהאגב הטמפ של הNBהיא 80 עם שניי המאווררים על הצלעותבגלל זה זה לא עובד?
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים מחבר מים למעבד וכרטיס המסך ו8 מאווררים (2 ללוח)ניסיתי לעשות משהו וכנראה שצדקתישמתי הכל על אוטומט, שמתי תדר 385 ביחס 1:1 והמחשב עלה יופי בלי תוספת מתחאם אני מנסה להעלות בFSB אפילו 1 הוא כבר נתקעמה לעשות מכאן, להעלות מתח בVCORE בלבד או בNB או בשניים?חייב להגיע ל400
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים מחבר כשאני מפעיל את המזגן הטמפ בלוח יורדת ל68עכשיו, משהו מוזר, לא משנה איזה תדר חשמל אני מנסה,אפילו הגעתי לצהוב(בNB במעבד,HT וכו') ברגע שניסיתי להעלות בבאס 1 הוא נתקעמה יכול להיות?
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים איך אתה עובד מול הזיכרונות? linked או unlinked? והאם הוא מכוון על Synced?נסה לתת תמונה של הדף ביוס עם ההגדרות הללו(הדף של ה FSB)
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים מחבר הנה כל התמונות האפשריות אם תוכל להסביר לי מה לשנות בכל חלון , אני אודה לך מאוד מאוד
פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים שים את המחלקים על Unlinked, תוודא שהזיכרון רץ ב 800 ושה FSB מכוון על 1600.וודא שמתח ל NB מכוון על 1.48, שנה את ה Command Rate מ 1T ל 2T.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.