פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים קיבלתי נייד עם ויסטה מובנה.במחשב שתי מחיצות.ברצוני להתקין xp בנוסף לויסטה עקב בעיות התאימות הרבות של ויסטה ועקב הצרכים שלי בווינדוס xp.כמובן שאין בעייה להתקין במחיצה השנייה את האקספי ולהגדיר בטיימאאוט את הוינדוס שיהווה ברירת מחדל.הבעייה היא שהבנתי (מפורומים וכד') שתיכנתו את ויסטה כך שבעת ההתקנה של אקספי היא עושה בעיות במהלך ההתקנה כדי להקשות על המשתמש להתקין אקספי.האם זה נכון או שאפשר להריץ על המחיצה השנייה אקספי בשיטה הישנה והטובה?אשמח לקבל תגובה במיוחד מאחד שניסה זאת ולא מתוך שמועות או ספקולציות (את השלב הזה כבר עשיתי בעצמי)..
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים אז מה כל העניין הזה של התקנת דריבר מסויים בשביל להצליח להתקין XP על ניידם חדשים שמגעים עם ויסטה?
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים מחבר עשיתי בוט מהסידי של האקספי וכשהוא מגיע למסך של הפירמוט הוא נותן הודעת שגיאה שהוא לא מזהה הארדיסקים במחשב (למרות שיש מן הסתם)..ההודעה:Setup did not find any hard disk drives installed in your computerהאם כדאי לנסות להפעיל ישירות מהדיסק? כלומר שהמחשב כבר עלה פשוט להכניס את הסידי ולהתקין את האקספי?
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים ידידי אני מאמין שזה יעזור לך מאוד.http://apcmag.com/how_to_dual_boot_vista_and_xp_with_vista_installed_first__the_stepbystep_guide.htm?page=1
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים סליחה על ההיתפרצותמה ההבדל אם אני מתקין מהדיסק ישר אחרי שאני מעלה את המערכת הפעלה או שאני מעלה את זה מהבוט..חוץ מהזמן .....
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים עשיתי בוט מהסידי של האקספי וכשהוא מגיע למסך של הפירמוט הוא נותן הודעת שגיאה שהוא לא מזהה הארדיסקים במחשב (למרות שיש מן הסתם)..ההודעה:Setup did not find any hard disk drives installed in your computerהאם כדאי לנסות להפעיל ישירות מהדיסק? כלומר שהמחשב כבר עלה פשוט להכניס את הסידי ולהתקין את האקספי?אני בנייד שלי הייתה לי בעיה דומה, הייתי צריך לשלב דרייבר של SATA בתוך ההתקנה כדי שזה יעבוד.השתמשתי בתוכנה NLITE כדי לעשות את זה.סליחה על ההיתפרצותמה ההבדל אם אני מתקין מהדיסק ישר אחרי שאני מעלה את המערכת הפעלה או שאני מעלה את זה מהבוט..חוץ מהזמן .....שתוך כדי התקנה לא תוכל לעשות פירמוט לכונן הבוט שלך(כי לשמה הוא העתיק את הקבצים בהתקנה הראשונית בווינדוס לפני הריסט) ועם תעלה מבוט אז כן תוכל.
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים ולמה צריך לפרמט את הבוט ?<זה כזה קריטי ?ניראה לי אני ימשיך השיטה הישנה דרך הבוט חחחח
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים לא קריטי, זה תלוי איפה ואיך אתה רוצה להתקין. אני למשל לפעמים משתמש בזה כי אני מפרמט את C ומתקין מחדש תוך כדי(וגם הרבה אנשים שאני מכיר עושים ככה). זה פשוט ועושה את העבודה. לפעמים אני רק מתקין מחדש את הווינדוס בלי פירמוט אז לא צריך את זה. יש כאלה משתמשים בכלל בתוכנות צד שלישי לטיפול במחיצות. הכול תלוי בצרכים שלך. עריכה: הופה קיבלתי קידום לדרגת פריק.
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים הבנתי ....תודה...חחח אז תספים ייאלה שתעבור להיות מכוראני בטוח שאתה לא רוצה להיות פריק חחחחח
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים מחבר אני בנייד שלי הייתה לי בעיה דומה, הייתי צריך לשלב דרייבר של SATA בתוך ההתקנה כדי שזה יעבוד.השתמשתי בתוכנה NLITE כדי לעשות את זה.שתוך כדי התקנה לא תוכל לעשות פירמוט לכונן הבוט שלך(כי לשמה הוא העתיק את הקבצים בהתקנה הראשונית בווינדוס לפני הריסט) ועם תעלה מבוט אז כן תוכל.השתמשתי גם בNLITE שהיא אחלה תוכנה אבל משום מה עדיין הוא לא קיבל את ההתקנה כנראה שעשיתי משהו לא תקין (או שהדרייברים לא מדוייקים- אבדוק זאת שוב או שלא הזנתי אותם כמו שצריך בתוכנה..) תוכל לתת לי צעדים כללייים שעשית בהרצת NLITE?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.