עבור לתוכן

צריך מפרט לסרטים ומשחקים ב5500 ללא מסך

Featured Replies

פורסם

אבל כשייש לך מפרט למשחקים אז כדי לך ללכת על הכרטיס מסך הזה זה יהיה יותר טוב מאשר מה שאתה רוצה...

• תגובות 36
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני יודע שהוא יותר טוב אבל אני לא מתכוון לנצל אותו.

אני לא מתכוון לשחק משחקים שצריכים כרטיס בזה חזק, לפחות לא בינתיים.

פורסם

בכל זאת אני חושב שעדיף לך לקחת את הכרטיס מסך הזה כי הוא ישאר חזק לעוד הרבה זמן והוא כמובן אינו PRO אבל עם אתה עושה לו OC קטן הוא מגדיל את העוצמה שלו וזיכרון ליבה כמו של PRO אז לפי דעתי כי לך מאוד ללכת כל הכרטיס הזה אפילו שבנתיים אתה לא הכי משתמש בכוח שלו מכיוון שכל משחק שיהייה הכרטיס מסך הזה יעלה אפילו עוד איזה 3 שנים והרידאון 9000-9100 לא חושב שיחזיק כל כך הרבה זמן למשחקים כמו הכרטיס מסך הזה.

פורסם

DarkDragon, המערכת שלך גרועה לשם אוברקלוקינג. לא רק שהקירור המזעזע יהווה צוואר בקבוק התחלתי, לדעתי, אלא גם שעם קירור טוב (מארז) אתה לא תגיע רחוק, בבטחה לפחות, ורק משום הAXP2500+. רגע.. אתה מעריך את חייו של כרטיס מסך? טעות מרה. כמעט ושלא ניתן לדעת כמה יחיה כרטיס מסך בימינו עם קצב יציאת משחקים שכזה לא קבוע (לפחות מבחינת המשחקים אשר מהוים שיפורים גראפיים). ואגב, אם הוא סובר כי אין לו טעם בR9700, אז אין לו טעם ואתה לא צריך להסביר לו למה הוא טועה.

פורסם

אתה מעריך את חייו של כרטיס מסך? טעות מרה.

לא לזה אני מתכוון אני מתכוון שעם הוא כבר קונה מערכת מחשב כזאת אז למה שלא ישקיע בא את הסוף וכמובן דיברתי על זמן חייו של הכרטיס מסך אבל לא לזה התכוונתי לדבר עליו.

המחשב עצמו במפרט שלי לא בדיוק ל- OC אלא לקצת OC ושיתן ביצועים טובים גם בלי ודבר שני הבנתי שהוא לא רוצה להגיע עם OC רחוק אלא קצת לכן זה מה שנתתי לו במפרט.

פורסם

הבנת אותו לא כ"כ מדויק, אבל שיהיה. להערכתי, המעבד ישרף תוך חצי שעה במהירויות ברירת המחדל (בלי שום OC). למה? SK-7 + 6A19. חשוב על זה. ומה זאת אומרת 'אם הוא קונה אז שילך עד הסוף'? כל אחד והשיקולים שלו אשר אנו פונים אליהם בהתאם לתקציב ולשימושים שלהם. לא פועלים סתם. אם הדברים היו כאלה, אנשים כלל לא היו פונים לפורום בבקשה למפרטים.

פורסם

נכון כל אחד והשיקולים שלו אבל תביין אותי אחי אני רק מנסה לעזור לו וזה השיקולים שלי לגבי הכרטיס מסך עם הוא לא רוצה שלא יקנה אני רק ניסתי לעזור...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים