עבור לתוכן

צריך המלצה לסמך LCD 15" בתקציב של 2000ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי,

לחבר שלי נהרס המסך CRT שלו (אל תשאלו מגנט מאוד חזק ישב לו על הצג במשך כמה שעות....) והוא רוצה לקנות מסך חדש, מאחר ויש לו אחים קטנים, שאלולים לעשות את זה שוב, המלצתי לו על LCD, הבעיה היא התקציב, הוא מוכן להוציא עד 2200 ש"ח.

אני יודע שאי אפשר למצוא מסך ממש טוב של 15" במחיר הזה אבל הייתי רוצה המלצה על האחד הכי טוב למחיר הזה (אין צורך ביעילות\מחיר)

פשוט תנו את המסך הכי טוב שמגיעה במחיר הזה.

עוד דבר, חשוב שיהיה לו DVI .

תודה רבה,

יאיר.

פורסם

Samsung 151S - 1800

מסך פצצתי, ראיתי אותו והוא מדהים.

יש אותו גם עם רמקולים מובנים (151BM) ב2200+-.

מומלץ בחום.

פורסם

בדגמים האחרונים מסכי ה-LCD של BENQ ממש ממש ממש טובים, יצא לי להשתמש ב-15 החדש שלהם כמה פעמים והוא מציג

ממש איכות תמונה טובה.

אני מדבר על ה-FP581SB, הוא עולה 2000ש"ח {קצת יותר יקר} אבל באמת שווה כל שקל, במסכי CRT בצחוק לא הייתי ממליץ על

Benq אבל ב-LCD לדעתי הם בין הטובים.

ואם הוא רוצה איכות ללא פשרות ותמונה הכי חדה שיש והוא מוכן לשלם 2300ש"ח אז זה ה-Sony SDM-HS53/W,

הוא יותר יקר מכל השאר אבל רק להסתכל על המראה שלו ובא לך לקנות אותו, והוא גם ברמה ממש ממש גבוהה.

Sony זה Sony אין מה להשוות.

וגם מה שאמר זה שמעלי... גם Samsung הם מעולים ונחשבת בין המובילות במסכי LCD.

גם Nec נחשבת ממש טובה ב-LCD.

בקיצר יש מבחר עצום במסכי LCD לעומת מסכי CRT, יש הרבה מאוד טובים ופשוט צריך ללכת על אחד וזהו...

כולם באמת טובים {חוץ מ-Proview, Aoc, Newron וכל הזבל}

עוד מסכים טובים בתקציב {או קרוב לתקציב}:

IIyama TXA3817 Black LCD Monitor

ומסך שלפי ביקורות שראיתי הוא ה-LCD 15" הטוב ביותר {בערבון מוגבל} זה ה-15" NEC 1560VM/BK LCD Monitor

הוא נחשב ממש ממש ממש מסך טוב.

אם אני הייתי צריך לבחור את ה-15" NEC 1560VM/BK LCD Monitor.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, אני אתן את הדגמים לחבר שלי,

הרבה תודות בשמו :jump: :jump: :jump:

ד"א

כולם עם יציאת DVI?

יאיר.

פורסם

בטח כולם עם Dvi, רק המסכים הישנים מאוד מאוד מאוד בלי Dvi.

תגיד לחבר שלך שיהנה... ובטח ראית שאני לא ממש החלטתי אז בקיצר שיקח את ה-Nec או ה-Sony או ה-Samsung.

העדפה שלי ל-Nec.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!!! :)

יאיר.

פורסם

אם יש לו אחים קטנים, שיקנה crt שיבוא עם 3 שנים אחריות. רוב הLCD עולים כפול ויש רק שנה אחת של אחריות.

תוך 3 שנים הם ילמדו להשתמש במסך. ב2300 הוא קונה 19" מצוין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים