פורסם 2003 ביוני 1922 שנים כולם יודעים שמים מעבירים חשמל... מה שכולם לא יודעים זה שמים מזוקקים לא!אז השאלה ככה: אם אני יקנה מערכת כשאת ואני ישים בה מים מזוקקים אז גם במקרה של דליפה לא תהיה סכנה לחלקים... נכון?
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים לא נכוןדירנו על זה כבר כמה פעמיםגם נוזל שלא מוליך יעשה נזק לחומרהתעשה חיפוש קצת ותמצא הרבה סיבות למה מים מזוקקים יגרמו לנזק
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים לא נכוןדירנו על זה כבר כמה פעמיםגם נוזל שלא מוליך יעשה נזק לחומרהתעשה חיפוש קצת ותמצא הרבה סיבות למה מים מזוקקים יגרמו לנזקHOLY אני שוב פעם חולק על דעתך.מים מזוקקים הם מים ללא מינרלים שונים ולכן הם לא מוליכים חשמל.וכשהם באים במגע עם אוויר הם לא נהפכים למים רגילים שוב. אלה סך הכל יש בהם חמצן שלא מוליך חשמל אגב.ואם אתה צודק אז תביא הוכחה מדעית לטענה שלך . זה מה שאני מחפש.
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים מחבר אם מים לא יגרמו נזק לחומרה עצמה אז אפשר למלאות את כל המארז מים... ואז הוא יהיה קר ;D
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים אריקעד כמה שידוע לי אתה צודקומים מינרלים ישארו מינרלים גם לאחר חשיפה עם אויר או הנחושת שבבלות או הגומי שבצינורות.למישהו יש הוכחות שטענה זו שגוייה?נ.ב.אריך ראית את התמונות של המיכלי מים שפרסמתי בלינקבמיוחד בשבילך
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים זה לא רק הקטע של האוירכשהמים באים במגע עם חומרה קורים כמה דברים1. המים חודרים לתוך הנגדים וגורמים לנזילה של החומר הדיאלקטי (תנסה לשים קבל בתוך כוס ותראה מה יוצא לך)2. המים באים במגע עם חומרה ועם החומר שמצפה את הכרטיסים במחשב ומתמלאים ביוניים חיוביים (מים + מתכת = חלודה + מים מוליכים)זה רק חלק מהנזק שיכול להגרם למחשב שלךמים חודרים למקומות שבחיים לא תצליח להוציא אותם כמו לתוך כוננים אופטיים (אם יש לך הצפה) וגורמים שם נזק
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים אריקעד כמה שידוע לי אתה צודקומים מינרלים ישארו מינרלים גם לאחר חשיפה עם אויר או הנחושת שבבלות או הגומי שבצינורות.למישהו יש הוכחות שטענה זו שגוייה?נ.ב.אריך ראית את התמונות של המיכלי מים שפרסמתי בלינקבמיוחד בשבילךלא , מצטער כנראה לא שמתי לב. איזה לינק?וגם העלת פה משהו שלא חשבתי עליו. יכול להיות שבאמת במגע ממשוך עם נחושת המים מתחילים להוליך?תראו בלינק הבא יש ביקורת על מערכת מים , והם אומרים שמילוי המערכת במים מזוקקים לפחות משאיר אותכם בטוחים במקרה הגרוע.http://www.water-cooling.com/reviews/innovatek/innovatek_set2_2.htm
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים אריק יש לי רעיון להוכחה מדעית : הרץ מים מזוקקים במערכת שלך ואח"כ שטוף בהם את המחשב, התקלקל = מוליכים, לא התקלקל = לא מוליכים להערכתי אין כזה דבר מים מזוקקים 100% - לא ניתן להוציא מהם את הכל! ומכיוון שכך במגע הראשון עם מע' הקירור - שעשויה ממתכת יהיו בהם יונים שלא לדבר על כך שמים עם חמצן+מתכת = חמצון מתכת (חלודה). מים מזוקקים גם יפנו חום פחות טוב. מסתבר שכנראה <holy> צודק http://www.water-cooling.com/experiments/waterwetter/waterwetter.htm
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים מחבר בשביל לקבל מים מזוקקים במאה אחוז (ויש דבר כזה!) מאדים אותם! מזתומרת להוציא מהם הכל? מה חשבת? שמוציאים את כל היונים החיוביים עם פינצטה?
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים או קיי , השתכנעתי שמים מזוקקים זה לא ימנע ממני צרות במקרה של נזילה .HOLY צדקת ;Dאבל מה אם גליצרין? (הנוזל הירוק של הרדיאטור באוטו?)
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים בשביל לקבל מים מזוקקים במאה אחוז (ויש דבר כזה!) מאדים אותם! מזתומרת להוציא מהם הכל? מה חשבת? שמוציאים את כל היונים החיוביים עם פינצטה? ילד - בשביל לקבל מים מזוקקים לא רק מאדים אותם, אלא מעבירים אותם גם דרך אלקטרוליזה ומהילה רצינית מאוד של לפחות 1/1000 על כל חלקיק - לא חושב שפינצטה תעבוד טוב כמו התהליך הזה, ובניגוד אליך יצא לי להשתמש פעם או פעמיים במים מזוקקים - שנחשבים 100% מזוקקים (לא כמו אלה שמוכרים לרכב וכד') - כאלה שמשתמשים במעבדות רפואיות - וגם הם לא 100% מזוקקים כמו שכבר גיליתי לא פעם - מים מזוקקים מקבלים דרוג של מזוקקים עפ"י כמות מסויימת של חלקיקים בתוכם - שים לב - כמות מסויימת - נמוכה אבל מסויימת!!
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים בסדראז לא משתמשים במיםמשתמשים בנוזל קירורזה פותר את הבעיהאריק הנה הלינקhttp://photos.walla.co.il/ssddssddכנס לחלק של מיכלי מיםהראשון שמופיע יתאיך יופי להכניס משאבהתגיד לי מה אתה חושב...
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים פששש רואים איכות! העבודה של מי זה? והאם יש למיכל פתח שאני יוכל להכניס את המשאבה עצמה?
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים עבודה של מי זה אני לא יודעאני חושב שיש לזה מקום שזה נפתח ( מקסימום חותכים וסוגרים עם פרספקס ).זה דיי בזול אני יכול לארגן לך כזה ב- 50 ש"חאולי בפחות לא מבטיח
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים אני ידבר איתך בפרטי , זה לא המקום לזה.למישהו יש תבושה על הנוזל קירור שירוק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.