פורסם 2003 ביוני 1922 שנים שלוםנגיד שאני רוצה הוסיף נגד משתנה כמו שמוראה בתרשים של המדריך באתר ,מה הערך האומי של הנגד כדי שיתאים למעגל?תודה.[ftp=ftp://E:\Programs\image\diagramofconnections_tn.gif]E:\Programs\image\diagramofconnections_tn.gif[/ftp]
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים אל תעשה את זהלא תשיג בשום מקום פוטנציומטר שיכול לעמוד בהספק של 4 מאורריםככה שזה לא חשוב ממש מה הערך שלו...אם אתה ממש רוצה לדעת איזה התנגדות אתה צריך תגיד איזה מאוררים אתה מתכוון לחבר (מה הזרם או הספק שהם צריכים)
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים אל תעשה את זהלא תשיג בשום מקום פוטנציומטר שיכול לעמוד בהספק של 4 מאורריםככה שזה לא חשוב ממש מה הערך שלו...אם אתה ממש רוצה לדעת איזה התנגדות אתה צריך תגיד איזה מאוררים אתה מתכוון לחבר (מה הזרם או הספק שהם צריכים)
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים ד"א יש לי שאלה אם כבר.....מקווה שאני לא גונב את התראד.מה הבעיה לחבר ישירות למאווררים פוטנציומטר למה לבנות ריאובאס ?
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים זה נוח יותר...שאתה יכול לשלוט על המהירות מהפנל הקדמי בלי לפתוח את המארזבאותה מידה אפשר להגיד שלא צריך פאן באספשוט תנתק את המאוררים מהספק
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים לא , אני מתכוון לחתוך את החוטים לבנות פאנבאס אבל לשים את זה על פאנל קדמי.למה עושים מעגל כזה מסובך ?למה לא לשים ישירות 4 פוטנציומטרים ?
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים תראה, אתה צריך פוטנציומטר שמנגד 5-6 וואט ... או משהו בסביבות החצי אמפר...ברור שיש כזה דבר, אל תגידו לו שאין
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים יש גם בשביל 10KW, השאלה היא כמה זה עולה וכמה זה גדול.בבקשה שירטוט למייצב מתח ידני.מגבלות:-המתח המירבי שהוא יוציא הוא לא 12 וולט אלא בסביבות 11 וולט-יכול להיות שצריך היטסינק בשביל הטרנזיסטור (בהתאם לגודל שלו ולעומס עליו)-איו במעגל הזה שום הגנה נגד קצר או עומס יתר, אם תעשו שטות הטרנזיסטור יישרף
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים עזוב אותך שטויות, תעשה מתגים!אם אתה רוצה פוטנציומטרים תקנה משהו מוכן מחנות מחשבים, יש הרבה דברים במחירים סבירים וזה גם נראה טוב
פורסם 2003 ביוני 2022 שנים עזוב אותך שטויות, תעשה מתגים!אם אתה רוצה פוטנציומטרים תקנה משהו מוכן מחנות מחשבים, יש הרבה דברים במחירים סבירים וזה גם נראה טובאני מסכים איתו!!!אני בניתי עם מתגים ולד דו צבעיויצא סוף הדרך!!!! (יש לי קסאר 2 והאו בצבע כסוף אז צבעתי את הפנל הקדמי עם טוב כסוף והוא ממש נטמע !!)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.