עבור לתוכן

סקר : מה תעשה במצב התאונה הבא ?

תוך כדי נסיעה בכביש מהיר ומבודד שיחקת עם הרדיו, ופתאום עשית תאונה. אתה מסתכל מסביב, ושם לב שאף אחד ל 701 הצבעות

1. 1. תוך כדי נסיעה בכביש מהיר ומבודד שיחקת עם הרדיו, ופתאום עשית תאונה. אתה מסתכל מסביב, ושם לב שאף אחד ל

• אני בורח משם כמה שיותר מהר.
    • אני מתקשר למשטרה ולא זז עד שמגיעה ניידת
    • אני משאיר פתק על הנזק וחוזר לי הביתה

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אם כך אתה אדם לא מוסרי. הנזק שגרמת הוא עצום. פתק אינו מחייב - הוא תלוי ברוח. דפקת למישהו את האוטו אתה חייב לגרום לו לדעת באופן פעיל שאתה זה שפגע בו. לדעתי מי שאמר שהוא משאיר פתר הוא או שקרן, או יתלה את הפתק כך שיעוף באויר.

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1030869.html

פסקא מעניינת אחרי "המקום הכי בטוח בעולם"

פורסם

לא דיברתי ספציפית על פגיעה ברכב.

הכל לפי שיקול דעת כמובן!

פורסם

אם פגעת ברכב חונה אין סיבה לקרוא לניידת וסתם להישאר שם כמו טמבל.. הייתי משאיר פתק עם פרטים.

בתאונה עם נפגעים הייתי נשאר ועוזר לנפגעים.

פורסם
  • מחבר

גם אם אתה אשם ?

פורסם

על אחת כמה וכמה אם אתה אשם. אם תברח - תהיה סמוך ובטוח שאתה תתפס בסופו של דבר, והעונש שלך יהיה חמור כפליים.

פורסם

על אחת כמה וכמה אם אתה אשם. אם תברח - תהיה סמוך ובטוח שאתה תתפס בסופו של דבר, והעונש שלך יהיה חמור כפליים.

נכון עדיף אפילו לא לקחת את הסיכון [אבל ביננו יש הרבה שלא ניתפסו]

פורסם

השאלה העיקרית היא האם צריך משטרה במקרים כאלו. בדי והותר מקרים של נזק רכוש אפשר פשוט לצלם את הנזק שנגרם ופשוט להשאיר פרטים ולסגור את זה בינכם.

פורסם

זאת ממש לא צריכה להיות הסיבה, אתה צריך להישאר ולעזור כי אתה זה שגרם לזה, בלי שום קשר לעונש שאולי ואולי לא תקבל.

בכלליות אני מייחל לכל מי שעושה תאונת "פגע וברח" ולא נתפס שייזכה לחוות איזשהו סוג אקזוטי של סרטן.

פורסם

הרציונל אומר לברוח במקרה שהנזק לא גדול.

אבל אני לצערי מאמין קלות בקארמה, עד כמה שזה לא מתאים לאתאיסט.

פורסם
  • מחבר

אתאיזם או לא - אני מאמין שזה עיניין ערכי. אנחנו כל כך רקובים שאנחנו בורחים מאחריות עד כדי כך.

טוב, ניחא :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים