עבור לתוכן

מה דעתכם על הלוח אם GIGABYTE GA-8S648FX?

Featured Replies

פורסם

הציעו לי אותו ב-430 ש"ח.

GA-8S648FX is designed for high performance Intel® Pentium® 4 800MHz FSB processor with Hyper-Threading Technology. Empowered by the latest SiS 648FX and 963 chipsets, GA-8S648FX delivers a new architecture to uplift the system performance. The brand new 800MHz processor bus and DDR400 memory support are provided to unleash the full power of Intel® Pentium® 4 800MHz FSB processors. The AGP 8X graphics interface is built to derive the maximum performance from the most powerful graphics accelerator. The MuTIOL 1G® Technology with 1GB/s bandwidth is applied to speed up the internal traffic between SiS 648FX and 963 chipsets. GA-8S648FX also provides a variety of features such as 6 USB2.0 ports, 6-channel audio, and high speed Ultra ATA133 interface. GA-8S648FX is designed to provide the new levels of performance and fulfill the requirement for full range of applications now and future.

http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8S648FX.htm#

אני יודע שהוא לא intel והוא לא פסגת הלוחות. אבל האם הוא

לוח סביר (לא עושה OC).

פורסם

יש לו רק ערוץ DDR אחד, בכלל לא משהו.

פורסם
  • מחבר

יש לו 3. תיסתכל בלינק שנתתי.

פורסם

הוא התכוון לערוץ זאת אומרת שהוא לא יכול לפעול ב DUAL

מה שאתה מתכוון זה סלוטים..

פורסם

לא מומלץ ביכלל

פורסם
  • מחבר

תקשיבו, אני לא מחפש לוח פיסגת הטכנולוגיה עם מליון פיצ'רים. אני לא מתכוון להתעסק איתו

ואני לא מתכוון לעשות OC.

אני צריך לוח סביר שלא יהיה גרוע, ויהיה עדכני מבחינה טכנולוגית, לשימוש רגיל + משחקים.

האם הלוח הזה יספק או שיהיו איתו בעיות. ואם הוא לא טוב, אני אודה אם מישהו יוכל לפרט לי למה,

ואני אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על אלטרנטיבה בסטנדרט שהצגתי.

פורסם

ABIT IS7-E הלוח הכי מומלץ בעיניי. 630 שקל !!! ביצועים מצוינים ! בלי הרבה פיצ'רים אבל ת'אמת חצי מהם לא צריך והוא גם אוברקלוקר מדהים.

פורסם

תוסיף 100-200 ש"ח וקח את הלוח הכי זול של ג'יגבייט שמבוסס על i865PE.

אם אתה בכלל לא רוצה להשקיע סכומים כאלו אז למה אתה בכלל חושב לכיוון של P4 עם 800 מה"ז באס?

מה החוכמה לקנות מעבד ב 1200 ש"ח ולוח ב 430 כשהצירוף שלהם יחד לא מגיע לביצועים של XP2400 ?

תקח לוח NF2 טוב ב 500-600 ש"ח ומעבד XP2400+

זה יעלה פחות ויתן לפחות את אותם ביצועים.

מעבד P4 עם 800 מה"ז באס קונים אך ורק אם אתה מתכוון להשקיע גם בלוח וזיכרון שיוציאו ממנו את מה שהוא מסוגל לתת.

פורסם
  • מחבר

ABIT IS7-E הלוח הכי מומלץ בעיניי. 630 שקל !!! ביצועים מצוינים ! בלי הרבה פיצ'רים אבל ת'אמת חצי מהם לא צריך והוא גם אוברקלוקר מדהים.

כן אני יודע, הוא לוח מצויין. אבל אין לזה סוף, תמיד יש משהו יותר טוב.

השאלה היא מה רע בלוח שהציעו לי ? (חוץ מזה שהוא לא dual ואני יכול לחיות עם זה)

פורסם
  • מחבר

תוסיף 100-200 ש"ח וקח את הלוח הכי זול של ג'יגבייט שמבוסס על i865PE.

אם אתה בכלל לא רוצה להשקיע סכומים כאלו אז למה אתה בכלל חושב לכיוון של P4 עם 800 מה"ז באס?

מה החוכמה לקנות מעבד ב 1200 ש"ח ולוח ב 430 כשהצירוף שלהם יחד לא מגיע לביצועים של XP2400 ?

תקח לוח NF2 טוב ב 500-600 ש"ח ומעבד XP2400+

זה יעלה פחות ויתן לפחות את אותם ביצועים.

מעבד P4 עם 800 מה"ז באס קונים אך ורק אם אתה מתכוון להשקיע גם בלוח וזיכרון שיוציאו ממנו את מה שהוא מסוגל לתת.

טוב, לא הסברתי את כל הסיפור.

אני לא קונה כרגע מעבד. אני צריך רק לוח.

הלוח הנוכחי שלי דפוק ואני רוצה להחליף אותו. יש לי כרגע מעבד 1.8mhz.

כמו כן יש לי זיכרון 512mb/333.

אני רוצה לוח עם 800fsb כדי לשמור על אופציית שדרוג המעבד מתישהו.

פורסם

המעבד שלך הוא 0.13 או 0.18 ?

אם הוא 0.18 אני בכלל לא חושב שהוא יעבוד על אף אחד מהלוחות (בטוח שלא על 865PE).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים