עבור לתוכן

איך לחבר מאווררים נוספים ללוח?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :hi:

יש לי לוח חדש p4s8x-x ומחוברים אליו כרגע...5 מאוורים

1 של הספק, 1 של המעבד 2.4P, אחד על הכרטיס מסך שהרכבתי, הוא מחובר אל ה12V של ההארד דיסק והסי די רום.

עוד מאוורר מחובר באותה דרך שהוסברה כרגע ואחד מחובר ישר ללוח אם.

יש לי עוד מאוורר שאני רוצה לשים ויש לו 2 כבלים שחור ואדום יוצאים ממנו הוא צריך מתח 12V ו0.20 אמפר, והקצה שלו הוא חיבור של 2 (2 חורים קטנים בקצה...)

איך אני מחבר אותו??

הטמפ' של המעבד והלוח במנוחה - 28 מעלות

פורסם
  • מחבר

מישהו? :-\

ממש אין לי מושג ???

פורסם

המאוורר האחרון שתיארת נשמע כמו אחד שהוצא מספק והחיבור שלו לא מתאים לשום מקום...

תצטרך לחתוך ולחבר חיבור אחר ממאוורר אחר (למשל לקחתי חיבור ממאוורר 3 חוטים חיברתי פלוס ומינוס, ואת החוט השילישי חתכתי)

או להשיג חיבור מולקס מתאים כדי לשרשר אותו לספק, עוד דרך שימושית היא פאנל לשליטה על מאווררים יש כאלה שמאפשרים לחבר 2 מאווררים על כל ערוץ (כמו הוונטק נקסוס שיש לי) כמובן שצריך ספק נורמלי כדי שיוכל לסבול עומס של רכיבים שמחוברים אליו...

פורסם

איך בדיוק אפשר לחבר 2 מאווררים על אותו ערוץ !?

פורסם

עם vantec nexus fan controller

**עריכה:

איך בידיוק: לוונטק יש 4 ערוצים 2 בחיבור מולקס, 2 בחיבור 3 פינים רגיל.

לחיבורי המולקס יש מפצל בנוסף לחיבור ככה שאתה יכול לשים 2 מאווררים על כל ערוץ (למשל 2 מאווררי 80מ"מ )

פורסם

הבנתי את זה....

שאלתי איך פיסית , אתה חותך חוטים וזה או שיש 2 חיבורים ל-2 מאווררים בכל ערוץ ?

פורסם

בלי קשר, לא הייתי ממליץ לך לחבר הרבה מאוררים ללוח האם.

פורסם

שלום לכולם :hi:

יש לי לוח חדש p4s8x-x ומחוברים אליו כרגע...5 מאוורים

1 של הספק, 1 של המעבד 2.4P, אחד על הכרטיס מסך שהרכבתי, הוא מחובר אל ה12V של ההארד דיסק והסי די רום.

עוד מאוורר מחובר באותה דרך שהוסברה כרגע ואחד מחובר ישר ללוח אם.

יש לי עוד מאוורר שאני רוצה לשים ויש לו 2 כבלים שחור ואדום יוצאים ממנו הוא צריך מתח 12V ו0.20 אמפר, והקצה שלו הוא חיבור של 2 (2 חורים קטנים בקצה...)

איך אני מחבר אותו??

הטמפ' של המעבד והלוח במנוחה - 28 מעלות

אחי 28 מעלות במנוחה? זה מצויין לדעתי אתה לא זקוק לעוד מאוורר עם במנוחה הלוח והמעבד שלך ב 28 מעלות.

בכל אופן אתה יכול לקנות מפצל של מולקס אחד לשניים ומאחד הקצבות (לא מהמחבר שמתחבר לך לחשמל של הספק אלא מאחד מהשניים הדומיים שבמחברים) לחתוך את החוט האדום והשחור ולקחת את המאוורר שלך לחתוך את מחבר הפלסטיק הזה שאמור להתחבר ללוח או לספק כוח ואז פשוט בעזרת מלחם ומעט בדיל להלחים בהתאם את החוטים ולאחר מיכן לבודד עם איזולירבנד מסביב לכל זוג חוטים שהלחמת וכן אחר כך ללפף מסביב שני הזוגות ולחברם יחדיו עם האיזולירבנד. וזהו המאוורר שלך יעבוד.

פורסם

בלי קשר, לא הייתי ממליץ לך לחבר הרבה מאוררים ללוח האם.

הוא לא יכול לחבר ללוח האם הרבה מאווררים לכל לוח אם לפחות עד כמה שאני יודע יש במקרה הטוב 4 מחברים:

אחד למאוורר של המעבד

אחד למאוורר של הספק כח

אחד למאוורר מקדימה של המארז מה שהרבה פעמים מכונה כ system fan

וכן אחד למאוורר של הצ'יפסט.

כך שבשום מצב אתה לא יכול לחבר לכל אחד מהמחברים הללו יותר ממאוורר אחד אלא עם אתה מלחים יחד שני מאוווררים לאותו חוט דבר שממש לא מומלץ לעשות מאחר וסביר להניח שהם פשוט לא יפעלו טוב עם בכלל ויתר על כן הם יעמיסו את הלוח.

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה חבר'ה,

נראה לי אני אשתמש בחיבור המולקס,

אבל הספק שלי 300W יעמוד בזה? וה350?

פורסם

הוא יעמוד בזה. מאוור לוקח מקסימום 2 וואט

פורסם

לא צריך מתאמים, לא צריך הלחמות ולא כלום. אתה יכול לחבר את ה-2 פינים לשני הפינים הימניים של החיבור 3 פינים על הלוח אם וזה יפעל כמו גדול (היום עשיתי את זה אצל חבר!), אלא אם כן אתה צריך להאריך קצת את החוט אז פשוט קח שתי חוטים רגילים, תקצץ באמצע החוט של השתי פינים, תלחים לשתי החוטים הרגילים לקחת, ואת החלק השני של החוט של ה-2 פינים (זה עם החיבור 2 פינים עצמו) תלחים לצד השני של שתי החוטים, ולבסוך תעטוף באזולירבנד (גם כן נוסה היום).

יכול להיות שזה יראה כאילו זה עקום בתוך החיבור אבל זה בסדר, רק תדאג לחבר את ה-2 פינים עד הסוף כמה שאתה יכול.

תמונה:

פורסם
  • מחבר

אחלה תודה לכולם! :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים