פורסם 2003 ביוני 1922 שנים שלום,יש לי P4 די סטנדרטי, שמשמש להקלטות מוסיקה (כרטיס קול לא סטנדרטי בכלל). הרעש של המאוורר מאוד מפריע ונשמע בהקלטה.קניתי מאוורר שהמליצו עליו ב- pchardware בתור מאוורר טוב. אולי הוא קירר טוב (primus נדמה לי) אבל הוא הרעיש עוד יותר מהגנרי.אני מחפש רעיון טוב לקירור המחשב, ומוכן להשקיע כסף (לא משהו מופרז, ואני לא אשים את המחשב במקרר).ראיתי ביקורת על Aerocool DP-101 באתר.זה פתרון טוב? הוא יתאים למעבד שלי?תודה לכל מי שיוכל לעזור בפתרון!
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים YEAH RIGHT תשמע guy2006 אם אין לך משהו מועיל להגיד אל תגיד כלום, ברור למדי שהוא לא מבין הרבה במחשבים, הוא לא עושה OC אז למה לכל הרוחות הוא צריך קירור מים? תמליץ לו על PROMETIA וזהו, הבחור המסכן כולה צריך איזה זלמן חמוד וזהו ;D עריכה תקח את מה שהראשון אמר
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים מחבר תודה רבה על העצות, אני אשתמש בהןץ ותודה גם על הרחמים והכל אבל אין צורך, סה"כ המאוורר עושה לי רעש .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.