עבור לתוכן

נייד מארה"ב 1000-1300$ (עריכה: סגור כבר על הE6400 פרטים בפנים)

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוצה לקנות נייד בארה"ב אמין ועמיד שיחזיק למספר שנים

גודל 14" (ואף יותר קטן)

משקל- כמה שיותר נמוך שלא פוגע בביצועים נחמדים.

השימושים- דברים רגילים- סרטים,מדי פעם משחקים לא כבדים משהו,אופיס אינטרנט וכו (פעם בכמה זמן פוטושופ וסוני וגאס)

אני לא מחפש סוס עבודה אבל אני רוצה מחשב שיריץ בלי בעיה ויסטה עם מספר תוכנות במקביל.

שמתי עין על הלנובו T400 ועל הדל E6400

מי מביניהם עדיף (גם בנוגע לאחריות בישראל)?

בנוגע לאחריות- ניסיתי לשאול את נציגי לנובו בישראל לגבי האחריות של הדגם בישראל והדבר שיחידי שהם אמרו לי שהתקשרתי אליהם (ועוד לפני ששאלתי את השאלה!! מה הולך פה?!) להשאיר מספר טלפון והם יחזרו אליי..

אז אם יש פה מישהו שיכול להאיר את עיניי אשמח מאוד..

האם אחריות בינלומית שקונים בחול תקפה גם בארץ או שצריך לקנות אחריות בארץ או שבכלל לא תומכים בדגם הזה

בנוגע לדל הבנתי שמכבדים בארץ אחריות על כל הדגמים שנמכרים פה. אז נראה לי שהE6400 נתמך..השאלה היא אם קונים את האחריות בחול או שקונים אותה בארץ..

בעקרון אלו 2 הדגמים שראיתי אבל אם למישהו יש הצעה אחרת אז בשמחה

תודה רבה..

פורסם

יש המון ת'ראדים בפורום שעוסקים בהשוואה ודיון בשני הדגמים הללו כולל אחד בעמוד הראשי בדיוק באותו תקציב....אני מניחה שאתה ה"לקוח" של Murmur? אם כן אז כדאי לרכז את הדיון כולו באותו הת'ראד.

בין ה-T400 ל-E6400 אין מנצח ברור. אם אתה מתכנן לקנות את המחשב עם כרטיס גרפי נפרד אז ל-T400 יש יתרון משמעותי בכך שהוא מאפשר כרטיס מסך היברידי. ל-E6400 יש יתרון אפשרי בתחום האחריות (וכפי שתוכל לקרוא בת'ראד השני זכרון DDR2 שלדעתי הוא בעיקר יתרון בשלב זה).

אחריות...*Sigh*...למרבה הצער לאף אחד אין כאן תשובה יותר חד משמעית בנוגע למחשבי לנובו. המצב הוא בדר"כ כזה שמחשבים שנקנו בארה"ב זכאים לאחריות בינלאומית בתנאי שנרכשו לא ב-CTO (כלומר לא בהרכבה באתר של לנובו) והם מופיעים ב-Tabook (תחת קונפיגורציה ספציפית) עם זאת, זה לא חקוק באבן ואי אפשר להסתמך על זה שכן החוקים משתנים מדגם לדגם. לנובו מוסיפים לבלבול בזה שהם מתחמקים ולא מספקים תשובות חד משמעיות.

ניתן לומר בצורה די בטוחה כי מחשבי T400 בקונפיגורציות של ה-Tabook יהיו זכאים לאחריות בארץ אבל לא ניתן להבטיח את זה. בשלב זה מדובר בקניה עם סיכון כלשהו אלא אם כן תצליח להוציא מלנובו הבטחה (בכתב) לאחריות בארץ.

דל הרבה יותר גמישים ולרוב מאפשרים רכישה של אחריות מורחבת כלשהי שמאפשרת שירות בארץ, לא כל דגם אוטומטית זכאי לאחריות וזה עשוי להיות תלוי בסוג האחריות. בנושא הזה הדרישות משתנות מדגם לדגם (בדר"כ במחשבים עסקיים הדרישה היא לאחריות עם NBD אבל זה משתנה). בכל מקרה יתכן ותצטרך להוסיף תשלום בעבור אחריות מורחבת. בניגוד ללנובו, דל מתקשרת עם הלקוחות שפונים בנושא הזה ולכן ניתן וכדאי לקבל מהם בכתב (אימייל לדוגמא הכי נוח) כל התחייבות לשירות על מחשב עם פירוט סוג האחריות הנדרשת והדגם (הקניה נעשית בחו"ל). אם הם אמרו לך שהם יכבדו אחריות על כל דגם זה מצויין , ממליצה לך מאד לקבל את זה בכתב!

פורסם

לא הבנתי למה את מחשיבה את ה DDR2 כיתרון בשלב זה?

האם זה בגלל שמחיר ה DDR3 יקר עדיין?

פורסם

כן.

פורסם

רק להסיר ספק - הוא לא ה"לקוח" שלי - כנראה שיש מספיק סימני שאלה ומספיק ביקוש למודלים האלה כדי שיישאלו שאלות רבות בנושא.

פורסם

טוב :)

הבקשות פשוט היו זהות לחלוטין עם אותם דגמים, תקציב ומשתמש שזו ההודעה הראשונה שלו :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה דיברתי עם נציגי דל בנוגע לאחריות וזה מש שהם כתבו לי:

1.

מחשב אשר נרכש עם אחריות בינלאומית זכאי לקבל שירות

ללא חיוב הלקוח עבור חלקים או עבודה. אין התחייבות לזמן התיקון

מכיוון שתלוי בזמינות החלפים במחסני דל (במידה וסוג המחשב נמכר

בארץ, סביר להניח שזמינות החלפים גבוהה). האחריות הינה לתיקון

תקלות חומרה בלבד

.

2.

מחשב אשר נרכש ללא אחריות בינלאומית, האחריות מכסה אך

ורק את חלקי החילוף (במידה ויש צורך להחליף). הלקוח יחויב רק

עבור העבודה. כל הרחבת אחריות אחרת (מלבד אחריות בינ"ל) אשר

נרכשה בחו"ל, לא תקפה ולא מכוסה. אין התחייבות לזמן התיקון

תקלות חומרה בלבד

נראה לי שזה הסיר את רוב הספקות...

עכשיו בנוגע למחשב החלטתי ללכת על הE6400.

אשמח לקבל קצת עזרה בהרכבת המחשב

המעבד: הבסיסי שמגיע עם המחשב הוא P8400 (2.26GHz. האם שווה לשדרג לP8600 (2.40GHz ב60$??

מערכת ההפעלה: שמגיעה עם המחשב היא VISTA HOME BASIC.האם שווה לשדרג לויסטה ביזנס בתמורה ל 100$? (אין אפשרות לHOME פרימיום.אולי כדאי לאולטימייט ולהוסיף עוד 50$ חוץ מה100 הנוספים).

איזה מסך:14.1" UltraSharp WXGA+ (1440x900) LED Display - Brush Metal Black או

14.1" Widescreen WXGA (1280x800) LED w Privacy Flexibility- Brush Metal Blk בתוספת 10$

כרטיס מסך: אני לא משחק משחקים כבדים..פעם בהרבה זמן אולי איזה משחק פשוט..אבל תמיד נחמד שיש את האופציה.

איזה כרטיס מסך- מובנה Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD

או NVIDIA Quadro NVS 160M בתוספת 70$

עוד שאלה- מה לבחור Express Card או PC-Card .לא הבנתי מה ההיבדל ביניהם.

זיכרון: 2.0GB, DDR2-800 SDRAM, 1 DIMM (ע"פ מה שהבנתי זה מה שממולץ וכך אפשר גם להוסיף אח"כ זיכרון נוסף)

דיסק קשיח: , 5400RPM 160GB Hard Drive

או 160GB Hard Drive, 7200RPM בתוספת 95$ (נראה לי האפשרות הראשונה מספיקה אבל בכל זאת אשמח לשמוע את דעתכם).

וויי-פיי: Dell Wireless 1510 802.11a/g/n Draft Mini Card

או Intel® WiFi Link 5300 802.11a/g/n Draft Mini Card בתוספת 20$ (יש גם אפשרות ל INTEL 5100 באותו מחיר אני לא מבין מדוע זה אותו מחיר אם השני עדיף)

זהו בעיקרון בנוגע למחשב..

עכשיו בנוגע לאחריות איזו היא בינלאומית!?!?!?

3 Year Limited Warranty and 3 Year Mail-in Service

3 Year Basic Limited Warranty and 3 Year NBD On-Site Service

3 Year ProSupport for End Users and 3 Year NBD On-site Service

או שאולי אף אחד מביניהם?? אז מהי האפשרות הבינלאומית??

http://www.dell.com/content/products/category.aspx/latitude_e?c=us&cs=04&l=en&s=bsd

אהה ושאלה אחרונה- המחיר שכתוב באתר כולל מס וזה מחיר סופי? או שצריך לשלם מס?

תודה רבה

יונתן

פורסם

עכשיו בנוגע לאחריות איזו היא בינלאומית!?!?!?

3 Year Limited Warranty and 3 Year Mail-in Service

3 Year Basic Limited Warranty and 3 Year NBD On-Site Service

3 Year ProSupport for End Users and 3 Year NBD On-site Service

או שאולי אף אחד מביניהם?? אז מהי האפשרות הבינלאומית??

ככל שידוע לי, אחריות בינלאומית נכללת באפשרויות ה-NBD (השתיים האחרונות) ובהן בלבד.

פורסם
  • מחבר

ככל שידוע לי, אחריות בינלאומית נכללת באפשרויות ה-NBD (השתיים האחרונות) ובהן בלבד.

הרגע גם קיבלתי תשובה מדל.. כמו שכתבת..

תודה. סוף סוף נושא האחריות ברור וסגור :P

עכשיו נשאר רק המפרט..

פורסם

המעבד: הבסיסי שמגיע עם המחשב הוא P8400 (2.26GHz. האם שווה לשדרג לP8600 (2.40GHz ב60$??

לדעתי לא.

איזה מסך:14.1" UltraSharp WXGA+ (1440x900) LED Display - Brush Metal Black או

14.1" Widescreen WXGA (1280x800) LED w Privacy Flexibility- Brush Metal Blk בתוספת 10$

רזולוציה של מסך היא העדפה אישית. לדעתי עדיפה רזולוציה של 1440X900 במחשב של 14.1", אני ממליצה שתגש לחנות כלשהי שמחזיקה את הדגמים ותראה בעצמך.

כרטיס מסך: אני לא משחק משחקים כבדים..פעם בהרבה זמן אולי איזה משחק פשוט..אבל תמיד נחמד שיש את האופציה.

איזה כרטיס מסך- מובנה Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD

או NVIDIA Quadro NVS 160M בתוספת 70$

אם אתה לא משחק בחר בכרטיס מסך מובנה. כרטיס מסך נפרד מייצר יותר חום וגוזל יותר חיי סוללה וזה מיותר אם אתה לא עושה בו שימוש.

עוד שאלה- מה לבחור Express Card או PC-Card .לא הבנתי מה ההיבדל ביניהם.

אלו סוגים של סלוטים, הבחירה תלויה בהתקנים שאתה רוצה להשתמש בהם עם המחשב. אם אתה שואל את זה כנראה שאין לך התקנים שדורשים את הסלוטים הללו, במקרה הזה אני ממליצה על Express Card, זה התקן החדש והמהיר יותר והוא יחליף את ה-PC Card. כרגע רוב ההתקנים עדיין תומכים ב-PC Card ולא ב-Express Card.

זיכרון: 2.0GB, DDR2-800 SDRAM, 1 DIMM (ע"פ מה שהבנתי זה מה שממולץ וכך אפשר גם להוסיף אח"כ זיכרון נוסף)

כן.

דיסק קשיח: , 5400RPM 160GB Hard Drive

או 160GB Hard Drive, 7200RPM בתוספת 95$ (נראה לי האפשרות הראשונה מספיקה אבל בכל זאת אשמח לשמוע את דעתכם).

לדעתי לא שווה את עלות השדרוג.

מס יתווסף לך ב-Checkout. שים לב שדל ארה"ב לא מקבלת כרטיסי אשראי שלהם לא משוייכת Billing Address בארה"ב.

פורסם

יהיה נחמד אם תציין בסוף התהליך מה הייתה העלות של המחשב ומה הקונפיגרציה שקנית.

אני גם מתעניין במחשב זה בקנייה מאתר דל. ;]

פורסם
  • מחבר

אין לי מילים TGOLIN ממש תודה רבה.

כמה דבריםאחרונים לפני קנייה ששכחתי לציין.

הבדל בין הדיסקים הקשיחים הוא 50$ ולא 95$ כמו שכתבתי קודם.בכל זאת אשאר עם הבחירה הישנה.

ההתלבטות היחידה שלי היא עדיין הכרטיס מסך. לדוגמא על המחשב שלי עכשיו שהוא לא חזק במיוחד היה קשה לי לראות סרט בהבחנה גבוהה (HD).הוא מקרטע.

ואני מנחש שאולי אני אשתמש קצת בעריכת תמונות וסרטים (למרות שגם בזה אני בקושי משתמש). לכרטיס מסך מובנה לא תיהיה בעיה עם זה? (ובכלל בהרצת הויסטה)

שוב תודה.

בסופו של דבר המפרט כנראה הולך להיראות כך

PROCESSOR Intel® Core 2 Duo P8400 (2.26GHz, 3M L2 Cache, 1066MHz FSB) edit

OPERATING SYSTEM Genuine Windows Vista® Business SP1, With media edit

WARRANTY & SERVICE 3 Year Basic Limited Warranty and 3 Year NBD On-Site Service edit

LCD PANEL 14.1" UltraSharp WXGA+ (1440x900) LED Display - Brush Metal Black edit

GRAPHICS AND EXPANSION SLOT Mobile Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD With Express Card edit

MEMORY 2.0GB, DDR2-800 SDRAM, 1 DIMM edit

INTERNAL KEYBOARD Internal English Keyboard edit

CAMERA/MICROPHONE Digital Microphone edit

PRIMARY STORAGE 160GB Hard Drive, 5400RPM edit

OPTICAL DRIVE 8X DVD+/-RW w/Roxio and Cyberlink PowerDVD edit

WI-FI WIRELESS CARD Dell Wireless 1510 802.11a/g/n Draft Mini Card edit

FINGERPRINT READER OPTION No Fingerprint Reader

מחיר 1410$ (כנראה לפני מס) יצא קצת יקר ממה שתכננתי אבל אוכל לספוג זאת.במיוחד לאור התמיכה המצויינת של דל

פורסם

לכרטיס המסך המובנה המדובר לא תהיה שום בעיה להתמודד עם סרטי HD, עריכת תמונות וסרטים או הרצת הממשק של ויסטה (כולל Aero).

תתחדש :) ואשמח לשמוע בסוף התהליך איך הסתדרה לך האחריות מול דל (אני כרגע בתהליך איסוף חומר בנושא וכל אינפורמציה תתרום).

פורסם
  • מחבר

לכרטיס המסך המובנה המדובר לא תהיה שום בעיה להתמודד עם סרטי HD, עריכת תמונות וסרטים או הרצת הממשק של ויסטה (כולל Aero).

תתחדש :) ואשמח לשמוע בסוף התהליך איך הסתדרה לך האחריות מול דל (אני כרגע בתהליך איסוף חומר בנושא וכל אינפורמציה תתרום).

בדף הקודם ציטטתי את נציגי דל:

" 1.

מחשב אשר נרכש עם אחריות בינלאומית זכאי לקבל שירות

ללא חיוב הלקוח עבור חלקים או עבודה. אין התחייבות לזמן התיקון

תקלות חומרה בלבד

.

2.

מחשב אשר נרכש ללא אחריות בינלאומית, האחריות מכסה אך

ורק את חלקי החילוף (במידה ויש צורך להחליף). הלקוח יחויב רק

עבור העבודה. כל הרחבת אחריות אחרת (מלבד אחריות בינ"ל) אשר

נרכשה בחו"ל, לא תקפה ולא מכוסה. אין התחייבות לזמן התיקון

תקלות חומרה בלבד ".

נראה לי שזה מסכם פחות או יותר את התמיכה של דל.

בנוסף הם גם ענו לי אח"כ שהאחריות הבינלאומית היא ה-NBD..

פורסם

את הצהרות דל אני מכירה... :P ההודעה שציטטת היא הפורמט הקבוע שהם שולחים לכל מי ששואל משהו בנוגע לאחריות בינלאומית. הרבה יותר קשה לקבל מהם התייחסות לפרטים דקים ומסויימים שקשורים לתהליך.

מה שאני אוספת זה מידע בנוגע למימוש אחריות בינלאומית בחיים האמיתיים והרמה בה חברות עומדות בהצהרות שלהן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים