פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים אני מנסה להתקין ווינדוס XP על דיסק 500GB שמחולק לשתי מחיצות, כשעל אחת מהן חומר חשוב.הווינדוס מזהה דיסק של 130GB עם מחיצה אחת. אני יודע ש SP1 פותר את הבעיה, אבל האם יש דרך להתקין את הווינדוס מהדיסק שברשותי?
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים אתה יכול או לשלב בו SP או להתקין אחרי זה להתקין עליו SP ולהשלים את העבודה.
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים הכנת התקנה שמשלבת עדכונים אחרונים בתוך דיסק אחד או slipstream בשפה העממיתסטיקי פורום Windows
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים המחיצה של מערכת ההפעלה XP לא צריכה כל כך הרבה מקום.תן לה 40-50 ג'יגה ותתקין את המערכת, אחרי שתסיים להתקין (ולפני שאתה מתחבר לרשת) תתקין SP2 ועליו SP3ואז תוכל להקצות את שאר נפח הדיסק למחיצות נוספות.אחרי זה פשוט תסמן על ה"מסמכים שלי" מאפיינים ותעביר אותם למחיצה שהיא לא C
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים זאת בהחלט סיבה טובה מה קרה לימים הטובים שבהם כל SP היה STANDALONE והכיל את כל העדכונים של הSP שקדמו לו?
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים מחבר אני חושב שאפשר לחבר SP3 לווינדוס. עשיתי את זה לפי המדריך בסטיקי ובינתיים נראה שזה עובד.
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים אי אפשר להתקין SP3 ישירות על מערכת XP בלי אף SPאפשר. אני עשיתי אינטגרציה של SP3 על דיסק התקנה בלי SP בכלל.
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים כן, אפשר לעשות אינטגרציה לדיסק בלי SP, אבל אי אפשר להתקין את ה SP3 בלי שיש SP אחר מותקן (מוזר, אבל ככה זה).
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים הכנת התקנה שמשלבת עדכונים אחרונים בתוך דיסק אחד או slipstream בשפה העממיתסטיקי פורום Windowsהיכן לא מצאתי את זה...
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים מחבר היכן לא מצאתי את זה...http://www.helpwithwindows.com/WindowsXP/Slipstreaming_Windows_XP_Service_Pack_3.htmlיש שם עוד כמה אבל לדעתי זה הכי פשוט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.