פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים טוב קניתי את האייסר והוא ממש מרשים..עכשיו יש לי כמה שאלות לגביו.. בחנות אמרו לי שאני צריך להטעין את המחשב במשך 24 שעות ושאני יכול לעבוד בזמן הזה, עכשיו אני כרגע על המחשב בזמןשהוא מחובר לחשמל עם הסוללה וכתוב שהסוללה מחוברת אבל לא נטענת, יש עם זה בעיה שהיא לא נטענת?כאילו היא אמורה להיות עכשיו בטעינה? הכל מחובר ואני על המחשב אבל הסוללה לא נטענת אלה רק מחוברת..עכשיו יש לי שאלה נוספת.קניתי בנוסף משטח קירור עבור המחשב וכאשר אני מחבר את המחשב למשטח הוא לא מזהה אותו.רציתי לדעת מה הבעיה והאם יש פגם כל שהוא במשטח עצמו.תודה.נ.בצפו לעדכון עם תמונות בהמשך.
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים מחבר אם אתה גיימר הכי ספר פה אך הוא מריץ משחקים מה? מי שהוא יכול לענות ברצינות?
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים אין צורך לטעון בטריות Li-ion במשך 24 שעות לפני השימוש הראשון. זו הנחיה שכנראה נותרה מימי בטריות הניקל שהיו זקוקות להכנה מוקדמת (Priming).באיזו רמת טעינה עומדת הסוללה כרגע?
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים גם אני קניתי אותו מיקייספי אצלי הוא מטעין תוך כדי שימוש שהוא מחובר לחשמל יש לי שאלה אליך קיבלתה את הדגם עים הטביעת אצבע ?והאים יש לך בלוטוס ?לי יש את הכפתור בצד של הבלוטוס וכשאני לוחץ עליו הוא אומר לי שאין התקן בלוטוס
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים משטחי קירור בעלי מאווררים בדרכ מגיעים עם חיבור UBS שאתה מחבר לנייד בכדי להפעיל את המאוורר.עם המאוור עובד אז הכל תקין! לא צריכה להופיע הודעה שהמערכת זיהתה מאוורר, זו כבר דרישה בעייתית
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים מחבר אוקיי הסוללה נמצאת על מצב 98% ולא כתוב שהיא נטענת אלה רק מחוברת ולא יורד לה הכוח.בנוגע למאוור הוא פשוט לא פועל.
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים סוללות כן נטענות עד 100 במיוחד שהן חדשות הקטע הוא שברוב המחשבים יש הגנה שמונעת מהם להיטען סתם, הכוונה שבמקום שתיהיה תמיד טעינה (תמיד יש פריקה מסויימת של מתח) באחוזים הגבוהים (95-99%) לא מתבצעת טעינהאם אתה מתעקש תנסה להוריד את הסוללה ל9% ותראה שהיא תיטען ל100
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים מחבר העיניין הוא שלא השתמשתי בה בכלל..פשוט היא מחוברת אבל עם החשמל ורציתי לדעת אם יש צורך בטעינה לפני השימוש..תודה.
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים סוללות כן נטענות עד 100 במיוחד שהן חדשות הקטע הוא שברוב המחשבים יש הגנה שמונעת מהם להיטען סתם, הכוונה שבמקום שתיהיה תמיד טעינה (תמיד יש פריקה מסויימת של מתח) באחוזים הגבוהים (95-99%) לא מתבצעת טעינהזה שאפשר להכריח אותן להטען יותר זה אולי נכון אבל לא כדאי, הן לא נטענות עד 100% כמנגנון הגנה וזה תקין. זה לא בריא לבטריות Li-Ion לעמוד במצב טעינה של Voltage גבוה בתאים, זה שוחק אותן יותר מהר. אין טעם לנסות לעשות את זה בכח וזה גם לא מומלץ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.