עבור לתוכן

קניתי את הacer 5930 | כמה שאלות

Featured Replies

פורסם

טוב קניתי את האייסר והוא ממש מרשים..

עכשיו יש לי כמה שאלות לגביו..

בחנות אמרו לי שאני צריך להטעין את המחשב במשך 24 שעות ושאני יכול לעבוד בזמן הזה, עכשיו אני כרגע על המחשב בזמן

שהוא מחובר לחשמל עם הסוללה וכתוב שהסוללה מחוברת אבל לא נטענת, יש עם זה בעיה שהיא לא נטענת?

כאילו היא אמורה להיות עכשיו בטעינה? הכל מחובר ואני על המחשב אבל הסוללה לא נטענת אלה רק מחוברת..

עכשיו יש לי שאלה נוספת.

קניתי בנוסף משטח קירור עבור המחשב וכאשר אני מחבר את המחשב למשטח הוא לא מזהה אותו.

רציתי לדעת מה הבעיה והאם יש פגם כל שהוא במשטח עצמו.

תודה.

נ.ב

צפו לעדכון עם תמונות בהמשך.

פורסם

אם אתה גיימר אחי, ספר פה אך הוא מריץ משחקים ^_^

פורסם
  • מחבר

אם אתה גיימר הכי ספר פה אך הוא מריץ משחקים ^_^

מה?

מי שהוא יכול לענות ברצינות?

פורסם

אין צורך לטעון בטריות Li-ion במשך 24 שעות לפני השימוש הראשון. זו הנחיה שכנראה נותרה מימי בטריות הניקל שהיו זקוקות להכנה מוקדמת (Priming).

באיזו רמת טעינה עומדת הסוללה כרגע?

פורסם

גם אני קניתי אותו מיקייספי אצלי הוא מטעין תוך כדי שימוש שהוא מחובר לחשמל

יש לי שאלה אליך קיבלתה את הדגם עים הטביעת אצבע ?

והאים יש לך בלוטוס ?לי יש את הכפתור בצד של הבלוטוס וכשאני לוחץ עליו הוא אומר לי שאין התקן בלוטוס

פורסם

משטחי קירור בעלי מאווררים בדרכ מגיעים עם חיבור UBS שאתה מחבר לנייד בכדי להפעיל את המאוורר.

עם המאוור עובד אז הכל תקין! לא צריכה להופיע הודעה שהמערכת זיהתה מאוורר, זו כבר דרישה בעייתית

פורסם
  • מחבר

אוקיי הסוללה נמצאת על מצב 98% ולא כתוב שהיא נטענת אלה רק מחוברת ולא יורד לה הכוח.

בנוגע למאוור הוא פשוט לא פועל.

פורסם

אז אין שום בעיה עם הסוללה, זה תקין. סוללות לא נטענות ל-100%.

פורסם

סוללות כן נטענות עד 100 במיוחד שהן חדשות

הקטע הוא שברוב המחשבים יש הגנה שמונעת מהם להיטען סתם, הכוונה שבמקום שתיהיה תמיד טעינה (תמיד יש פריקה מסויימת של מתח) באחוזים הגבוהים (95-99%) לא מתבצעת טעינה

אם אתה מתעקש תנסה להוריד את הסוללה ל9% ותראה שהיא תיטען ל100

פורסם
  • מחבר

העיניין הוא שלא השתמשתי בה בכלל..

פשוט היא מחוברת אבל עם החשמל ורציתי לדעת אם יש צורך בטעינה לפני השימוש..

תודה.

פורסם

היא כבר טעונה, מה לא ברור פה?

פורסם

סוללות כן נטענות עד 100 במיוחד שהן חדשות

הקטע הוא שברוב המחשבים יש הגנה שמונעת מהם להיטען סתם, הכוונה שבמקום שתיהיה תמיד טעינה (תמיד יש פריקה מסויימת של מתח) באחוזים הגבוהים (95-99%) לא מתבצעת טעינה

זה שאפשר להכריח אותן להטען יותר זה אולי נכון אבל לא כדאי, הן לא נטענות עד 100% כמנגנון הגנה וזה תקין. זה לא בריא לבטריות Li-Ion לעמוד במצב טעינה של Voltage גבוה בתאים, זה שוחק אותן יותר מהר. אין טעם לנסות לעשות את זה בכח וזה גם לא מומלץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים