עבור לתוכן

ונציה

Featured Replies

פורסם

כמה תמונות של ונציה

כל תגובה תתקבל בברכה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

** ההערות שלי הן לחלוטין סוביקטיביות, אני לא צלם מקצועי ולא עברתי הכשרה פורמלית בתחום **

התמונה הראשונה מאוד מוצלחת מבחינת קומפוזיציה, קצת יותר קונטרסט והדגשה של הצבע הזהוב של הפסק היה מוסיף לאפקט הדרמטי. משהו נראה לי מוזר בשמיים, ככה יצא בתמונה או שיד פוטושופ במעל?

בתמונה השניה העמוד פוגע בקומפוזיציה הכללית. מסיח את הדעת ומציק.

התמונה השלישית סתמית, צבעים קצת "מתים", אישית הייתי מסובב את התמונה מעט נגד כיוון השעון על מנת ליישר את האופק.

התמונה הרביעית מוצלחת יותר, אבל עדיין לא מרגשת, אם הייתה יותר תנועה בנהר או אם היית הולך על חשיפה ארוכה יותר זה היה עשוי להראות מרשים יותר.

יש יותר תמונות באור יום? אור השמש מחמיא לוונציה.

פורסם

אישית אני אהבתי את התמונות!

העמוד בתמונה השניה מפריע, אבל כל השאר יפה מאוד!

עם איזה מצלמה?

פורסם

הצעתי:

indexcompzi3.jpg

פורסם

יש גבול לכמה שאתה יכול למתוח פאלטת צבעים מוגבלת (למרות ש-blue core מאוד מוכשר). אני גם לא יודע איך התמונה תראה בהדפסה אחרי החידוד, בדגש על מרקם השמיים. צריך בתמונה הזאת לחזור ל-RAW (אם יש) ולתקן שם את איזון הלבן ואת החשיפה, גם רינדור של ה-RAW על המחשב עם הגדרות נכונות ייתן חדות רבה יותר שלא על חשבון פרטים ו/או רעש.

פורסם

טכנית הצילומים טובים מאוד, בתמונה השניה העמוד פוגע מאוד בקומפוזיציה. ההצעת עיבוד של blue_core היא טובה מאוד. ב 2 תמונות האחרונות הייתי רוצה לראות HDR, אבל אני מבין שאין...

פורסם
  • מחבר

אין שום פוטושופ.

אני דווקא חשבתי שהעמוד עשה את זה מעניין.

יש עוד תמונות של ונציה ביום ובלילה. אני אעלה בקרוב.

המצלמה היא sumsung gx10 עם עדשת הקיט

וhdr לא הצליח בד"F בגלל התנועה של הספינות.

ואגב החשיפה הייתה של שתי שניות.

פורסם

אני לא רואה את מה ש blue_core עשה \=

תמונות יפות בסה"כ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים