עבור לתוכן

זמן טוב לשדרג??

Featured Replies

פורסם

נראה שאוגוסט יהיה חודש מטורף מבחינת משחקים שייצאו - Half Life 2, Doom III, Quake 4...

אני מתכנן שידרוג בערך בתקופה הזאת כדי שאני יוכל להנות מהמשחקים האלה כמו שצריך.. (אני יבוא לשאול על מפרטים באוגוסט..)

עוד מישהו מתכנן שידרוג לקראת אוגוסט?

פורסם

לדעתי זה זמן טוב לשדרג, ואני גם עומד לשדרג לקראת יולי-אוגוסט.

אבל המשחקים שציינת לא עומדים לצאת באוגוסט... Half Life 2 ייצא באוקטובר DOOM III חודש מאוחר יותר וQuake 4 גם לא...

פורסם

אם אתה בעניין הזה של המשחקים אז אוגוסט יהיה זמן מצויין לשדרג ;)

פורסם

למרות שעד אוגוסט אני לא רואה שינוי מהותי במוצרי החומרה שלמשל מוצעים לך היום... כאשר עכשיו הוא הזמן הטוב ביותר לשידרוג עםפ הפלטפורמות החדשות של אינטל למשל. כמובן שהכל תלוי בפלטפורמה ובמחירים שכנראה ירדו מעט עד אז...

פורסם
  • מחבר

וואלה? קראתי איפשהו שהם יוצאים כולם באוגוסט-ספטמבר..

מה עם Athlom64?? מתי הוא אמור לצאת? אולי לא כדאי לשדרג לפני שהוא יוצא?

פורסם

LOL

כבר לפני שנתיים אני זוכר אנשים שלא קנו מחשבים כי הם חיכו לו, אבל כנראה עכשיו כזה קרוב יותר מתמיד

פורסם

אני אישית הייתי מחכה לחג המולד כי אז זה ידוע שחברות מורידות מחירים של מוצרים ומוציאות מוצרים חדשים

אגב ה ATHLON 64 לא יהיה שווה הרבה כי אין מערכת הפעלה שתומכת ב64 ביט עדיין גם לא הלונגהורן (זו שתבוא אחרי XP)

אז הדבר ההכי טוב שיכול לקרות מכך זה שהמחירים של ה מעבדים הרגילים ירדו בצורה משמעותית

פורסם

היא דווקא כן תומכת.

פורסם

MICROSOFT יוציאו לפני AMD גירסה של WINDOWS שתקרא WINDOWS64, יכול להיות שזאת ה LONGHORN ויכול להיות גם שזאת גירסה של הLONGHORN שמותאמת ל64BIT, או שאלה שתי מערכות לא קשורות אבל שתיהם תומכות ב64BIT.

מה שאני בטוח זה שתהיה תמיכה.

פורסם
  • מחבר

איפה אני יכול לקרוא על Athlon64 ו-Windows64?? או שמישהו יוכל להסביר לי מה היתרונות של מעבר ל-64 ביט?

פורסם

למרות שעד אוגוסט אני לא רואה שינוי מהותי במוצרי החומרה שלמשל מוצעים לך היום... כאשר עכשיו הוא הזמן הטוב ביותר לשידרוג עםפ הפלטפורמות החדשות של אינטל למשל. כמובן שהכל תלוי בפלטפורמה ובמחירים שכנראה ירדו מעט עד אז...

דווקא בגלל זה יותר עדיף באוגוסט.

טכנולוגיות שיוצאות עכשיו (ולא חסרות) יתבססו יותר טוב בשוק והמחירים כמובן ירדו.

פורסם

מישהו יודע מתי יוצא GeForceFX 5900 וכמה הוא יעלה או עולה ?

פורסם

הלא Ultra כבר זמין בהזמנה מוקדמת בכמה חנויות בארץ, ומחירו נא בין 2300 ל2500 ש"ח.

פורסם

מה בדבר

windows xp 64bit?

סליחה אם זו שאלה טיפשית כי אני לא מבין בזה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים