פורסם 2003 ביוני 1922 שנים נראה שאוגוסט יהיה חודש מטורף מבחינת משחקים שייצאו - Half Life 2, Doom III, Quake 4...אני מתכנן שידרוג בערך בתקופה הזאת כדי שאני יוכל להנות מהמשחקים האלה כמו שצריך.. (אני יבוא לשאול על מפרטים באוגוסט..)עוד מישהו מתכנן שידרוג לקראת אוגוסט?
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים לדעתי זה זמן טוב לשדרג, ואני גם עומד לשדרג לקראת יולי-אוגוסט.אבל המשחקים שציינת לא עומדים לצאת באוגוסט... Half Life 2 ייצא באוקטובר DOOM III חודש מאוחר יותר וQuake 4 גם לא...
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים למרות שעד אוגוסט אני לא רואה שינוי מהותי במוצרי החומרה שלמשל מוצעים לך היום... כאשר עכשיו הוא הזמן הטוב ביותר לשידרוג עםפ הפלטפורמות החדשות של אינטל למשל. כמובן שהכל תלוי בפלטפורמה ובמחירים שכנראה ירדו מעט עד אז...
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים מחבר וואלה? קראתי איפשהו שהם יוצאים כולם באוגוסט-ספטמבר..מה עם Athlom64?? מתי הוא אמור לצאת? אולי לא כדאי לשדרג לפני שהוא יוצא?
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים LOLכבר לפני שנתיים אני זוכר אנשים שלא קנו מחשבים כי הם חיכו לו, אבל כנראה עכשיו כזה קרוב יותר מתמיד
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים אני אישית הייתי מחכה לחג המולד כי אז זה ידוע שחברות מורידות מחירים של מוצרים ומוציאות מוצרים חדשיםאגב ה ATHLON 64 לא יהיה שווה הרבה כי אין מערכת הפעלה שתומכת ב64 ביט עדיין גם לא הלונגהורן (זו שתבוא אחרי XP)אז הדבר ההכי טוב שיכול לקרות מכך זה שהמחירים של ה מעבדים הרגילים ירדו בצורה משמעותית
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים MICROSOFT יוציאו לפני AMD גירסה של WINDOWS שתקרא WINDOWS64, יכול להיות שזאת ה LONGHORN ויכול להיות גם שזאת גירסה של הLONGHORN שמותאמת ל64BIT, או שאלה שתי מערכות לא קשורות אבל שתיהם תומכות ב64BIT.מה שאני בטוח זה שתהיה תמיכה.
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים מחבר איפה אני יכול לקרוא על Athlon64 ו-Windows64?? או שמישהו יוכל להסביר לי מה היתרונות של מעבר ל-64 ביט?
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים למרות שעד אוגוסט אני לא רואה שינוי מהותי במוצרי החומרה שלמשל מוצעים לך היום... כאשר עכשיו הוא הזמן הטוב ביותר לשידרוג עםפ הפלטפורמות החדשות של אינטל למשל. כמובן שהכל תלוי בפלטפורמה ובמחירים שכנראה ירדו מעט עד אז...דווקא בגלל זה יותר עדיף באוגוסט. טכנולוגיות שיוצאות עכשיו (ולא חסרות) יתבססו יותר טוב בשוק והמחירים כמובן ירדו.
פורסם 2003 ביוני 2122 שנים הלא Ultra כבר זמין בהזמנה מוקדמת בכמה חנויות בארץ, ומחירו נא בין 2300 ל2500 ש"ח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.